Xl Usa Miami Eden Roc Pool Close Up
Miami, USA

Nobu Hotel Eden Roc

Gennemført og fredfyldt hotel i Miami Beach

Nobu Hotel Eden Roc er en eksklusiv fløj af Hotel Eden Roc. Et hotel i Miami Beach til jer, som vil forkæles lidt mere, nyde lidt smukkere omgivelser, have lidt mere fred og samtidig have adgang til det hele. I bor lige ud til stranden.

Strandluksus væk fra mængderne

Nobu Hotel Eden Roc ligger lige ud til stranden i Miami. Der er 10-15 minutters kørsel eller en skøn gåtur ad strandpromenaden til mere hektiske South Beach, så I er i sikker afstand af det store turistliv. Læg hertil større værelser og bedre priser end på South Beach. Glæd jer til smukke udsigter over stranden og havet. 

Skabt af prisbelønnet arkitekt

Det stilfulde hotel er skabt med tydelige referencer til japansk arkitektur af den prisbelønnede arkitekt David Rockwell. Han er manden bag Gordon Ramsays Maze i London, The Walt Disney Family Museum i San Francisco og et utal af andre arkitektoniske oplevelser. 

David Rockwell står også bag scenografien på mange af de store amerikanske teateropsætninger, så han er ekspert i at sætte scenen og stemningen.

Lyst, lækkert og gennemført i alt

Nobu Hotel Eden Roc er gennemført i sin stil. Alt er skabt med rene linjer, lækre materialer og masser af lys og rum. En smuk pool er eksklusivt for gæster på denne del af hotellet, og I har samtidig adgang til Eden Rocs tre pools, hvor den ene er kun for voksne. 

Få skridt fra pools og palmehave er det hvide sand. På Eden Roc kan I nyde en stor og ualmindeligt lækker spa og et veludstyret fitnesscenter. 

Xl Usa Miami Eden Roc Junior Suite Ocean View Balcony
Small Usa Miami Nobu Hotel Nobu Junior Suite Bay View Detail
Small Usa Miami Nobu Hotel Nobu Junior Suite Bay View King Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restauranter på Nobu Hotel Eden Roc

På selve Nobu Hotel Eden Roc frister restaurant Nobu med japansk fusionskøkken som naturlig fortsættelse af hotellets japanske inspiration. Her er også poolbaren Aquatica Bar og den californiske Splash by Malibu Farm på Eden Roc. I lobbyen sørger Starbucks for en god kop kaffe.

Værelser på Nobu Hotel Eden Roc

Der er 206 lækre værelser på Nobu Hotel Eden Roc. Alt er afstemt med fine japanske træk som krydderi til de moderne linjer. Værelserne spænder fra Deluxe værelser på 35-39 m2, hvor op til 4 personer kan overnatte, til overdådige suiter på langt over 200 m2. 

Udsøgte detaljer fra indretning til Nespresso-maskine og den veludstyrede minibar husker hele tiden på, at I er i den eksklusive specialfløj på Eden Roc. Nyhavn Rejser anbefaler værelser med havudsigt. Der er inkluderet Wi-Fi.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.