Xl Usa Wyoming Old Faithful Inn Yellowstone Overview Geyser
Wyoming, USA

Old Faithful Inn

Historisk lodge ved gejseren Old Faithfull

Old Faithful Inn ligger centralt i Yellowstone Nationalpark ved den kendte gejser af samme navn: Old Faithfull. Hotellet blev bygget i starten af 1900-tallet og byder på ægte lodgestemning kombineret med vilde naturoplevelser i nationalparken.

Old Faithfuls store mørkerøde hotelbygninger i tegl og mursten er et historisk landemærke i Yellowstone Nationalpark. Hotellet blev bygget i 1904, og man har siden forsøgt at bevare dets oprindelige udtryk og design – udenfor såvel som indenfor.

En helt særlig lodgestemning

Så snart I træder ind i den store lobby, drages jeres blik af den flere meter høje pejs af knap 500 tons udhuggede kampesten, som står urokkeligt i midten af rummet. Sammen med resten af indretningen, der især er karakteriseret ved møbler af træ samt rustikke træbjælker på vægge og lofter, indkapsler Old Faithfull Inn en helt særlig lodgestemning.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Flere restauranter

Old Faithful Inn har både en stor restaurant og mindre café, så I altid kan få stillet den store såvel som den lille sult. Restauranten har et bredt og varieret menukort, og åbent fra tidlig morgen til aften. I finder desuden et par andre restauranter og caféer i området ved Old Faithful, så selv om I befinder jer i midten af naturen, når den er bedst, går I ikke sultne i seng.

Hyggelige værelser

Hotellet har 327 værelser fordelt på forskellige værelseskategorier. Igen er træbjælker og røde farver et gennemgående tema i indretningen, som indbyder til hyggelige stunder og afslapning. I har mulighed for at få badekar på værelset, der desuden har tv, Wi-Fi, aircondition, komfortable senge, kaffe- og tefaciliteter m.m.

XL USA Wyoming Yellowstone National Park Bison Paradise
Xl Usa Wyoming Old Faithful Inn Yellowstone Shop
Xl Usa Wyoming Old Faithful Inn Yellowstone Lobby Overview

Vild natur og vilde dyr

Yellowstone Nationalpark ligger i det nordvestlige hjørne af staten Wyoming, men en lille del af parken spreder sig helt til Idaho og Montana. Nationalparken er knap 9000 km2 stor, og I er garanteret smukke naturoplevelser med bjerge, nåleskove, åbne græsmarker, varme kilder og store floder, der snor sig gennem landskabet. Derudover kan I med stor sandsynlighed opleve bisonokser, ulve, elge, bjørne og mange flere – men hold for god ordens skyld afstand til dyrene.

Første parket til gletsjeudbrud

Når I bor på Old Faithful Inn, bor I på første parket med fuldt udsyn til den enormt aktive gejser Old Faithful. Glæd jer til at se gejserens varme tågeskyer dampe fra kilden, der syder og bobler i jorden, og pludselig sprøjter enorme vandmængder op i luften. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.