Small USA UTAH PENDRY PARK CITY Pool Overview
Rocky Mountains - Utah

Pendry Park City

Introduktion

Ski-in/ski-out med enestående udsigt i
Rocky Mountains

Bo med perfekt beliggenhed for foden af pisten på Pendry Park City 4*. Det moderne og stilfulde hotel med intim lodgestemning byder på design i nordisk stil og store værelser – og en udsigt, det er svært at tage øjnene fra igen. 

Faciliteter

Det ultimative Rocky Mountain-retreat

Alpint boutiquehotel i ét med omgivelserne

I januar 2022 slog Pendry Park City dørene op – til et moderne alpint boutiquehotel, der for alvor tager det naturlige mesterværk, der er Utahs enestående landskab, til nye højder. Ski-in/ski-out hotellet ligger blot 40 min. fra Salt Lake City for foden af Rocky Mountains med en spektakulær udsigt til såvel byen Park City som de omkringliggende bjerge. Indretningen er holdt i nordisk, let og lys stil med designelementer i naturlige materialer, der bidrager til en intim og eksklusiv stemning. 

Spa Pendry 

Nyd livet i Spa Pendry, hvor tiden næsten går i stå. Her venter en verden af skræddersyede behandlinger på jer – klar til at forkæle og komplementere jeres dage i bjergene. Her er også et privat fitnesscenter i verdensklasse. 

Pendry Park City for børn 

Pendry Park City er for alle – også for børn. I Pinwheel Kids Club er der liv og glade dage med inspirerende, engagerende og underholdende aktiviteter for børn mellem 5 og 12 år, hele dagen.  

Den bedste mad for foden af bjergene 

Nogle gange findes den bedste mad i bjergene for foden af dem. På Pendry Park City finder du fire spændende restauranter, der med deres kulinariske oplevelser frister og forfører smagsløgene hele dagen. Her finder du noget for hele familien samt sociale begivenheder så som en uforglemmelig after-ski. 

 

  • KITA – Japans delikate smage møder amerikanske klassikere i moderne omgivelser. Signaturretterne med en overflod af smag er tilberedt med japanske metoder og ingredienser. 
  • Après Pendry – After-ski på et helt nyt niveau. Smid benene op efter en god dag på ski, og nyd varmen fra pejsen, udsigten over skibakkerne, live-musikken og de delevenlige signaturretter. 
  • The Pool House Bar & Grille - fra toppen af hotellet kan I nyde den gode udsigt året rundt. Kom til frokost, bliv til cocktails. 
  • Disco Pizza – Nyd en uformel, hyggelig middag med iskolde øl, hjemmelavede pizzaer, farverige salater og alle jeres yndlingsretter i comfort food-kategorien. 

Værelser og suiter på Pendry Park City 

Hotellet er en moderne alpelodge og indrettet som en hyldest til det omgivende bjerglandskab, med øje for afslapning og det gode liv – året rundt. Her er i alt 152 hotelværelser og suiter samt 21 større boliger, der alle er indrettet med et nutidigt, moderne præg og med naturlige, varme designelementer. King- og Double Queen-værelserne er indrettet til solorejsende eller par, er I flere, så gå efter boligerne med et til fire værelser. Uanset, hvad I vælger, er I sikret et rummeligt og elegant værelse med en enestående udsigt til Rocky Mountains vidunderlige landskab, lækkert luksussengetøj og speciallavede sæber og cremer. 

Vælg mellem:

  • Resort View (udsigt over gården) 
  • Canyons Village (udsigt over landskabet) 
  • Vista View (udsigt over landsbyen med delvis udsigt over bjergene) 
  • Peak View (panoramaudsigt over bjergene og det omkringliggende område) 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.