XL USA Monterey Portola Hotel & Spa Portola Hotel
Californien, USA

Portola Hotel & Spa, Monterey

Centralt beliggende spahotel med udsigt over marinaen

Bo i hjertet af Monterey ved Old Fisherman’s Wharf med skøn udsigt over marinaen. Kom helt tæt på Monterey Bays natur og alle attraktionerne. Oplev et moderne hotel med stilfulde værelser, lækker californisk gastronomi, eminente spabehandlinger og pool.

Faciliteter og services

I hjertet af Monterey

Portola Hotel & Spa ligger ved Old Fisherman’s Wharf, et skønt kvarter med skaldyrs-og fiskerestauranter med udsigt over bugten og det historiske Custom House, der i dag huser Montereys Maritime museum. Blot 2 km fra hotellet finder I Cannery Row, som tidligere var centrum for områdets sardinproduktion, og som i dag er kendt for dens små, hyggelige butikker, gallerier og spisesteder med udsigt over Monterey Bay.

Moderne værelser

Se frem til velindrettede værelser med kvalitetssenge, skrivebord, Keurig-kaffemaskine, økologiske toiletartikler, badekåber, føntørrer, værdiboks, Wi-Fi og aircondition. Hotellet tilbyder flere typer kategorier, vi anbefaler Portola Room (31 m2) med en king size seng eller to queen size senge og udsigt til haven eller poolen. Ønsker I at bo større og med udsigt til marinaen; så tal med rejserådgiveren, så finder vi det værelse, der matcher jeres drømme.

Lidt godt fra havet

Hotellets to restauranter er fremragende eksemplarer på det californiske køkken. Nyd godt af områdets skaldyr og fisk, sæsonbestemte råvarer og et prisvindende vinkort. Elsker du mikrobryggerier, ligger Peter B's Brewpub med prisvindende øl lige bag hotellet.

Spa, pool og fitness

Se frem til sublime krops- og ansigtsbehandlinger i hotellets anerkendte spa, der byder på mere end 40 signaturbehandlinger. Skal aktivitetsniveauet skrues lidt op kan I nyde den mindre udendørspool eller hotellets moderne fitness faciliteter.

Bugtens sæler og hvaler

Hotellet ligger lige ned til Monterey Bay, hvor en 3.2 km dyb undervandskløft gemmer sig under havoverfladen. Bugtens helt unikke økosystem tiltrækker mere end 180 fuglearter og 35 typer havpattedyr. Så det er med at have kikkerten fremme, da der kan spottes alt fra delfiner, oddere og sæler til pukkelhvaler og blåhvaler.

Montereys mange attraktioner

Kom helt tæt på bugtens dyr såsom skildpadder, blæksprutter og hajer i Monterey Bay Aquarium, hvor I kan beundre kæmperne gennem akvariets gulv-til-loft ruder. Der er masser at se i området. Fra hotellet er der ikke langt til den naturskønne rute, 17-Mile-Drive, der tager jer igennem Pebble Beach og Pacific Grove eller et besøg ved den kunstneriske by Carmel-by-the-Sea, som blot er 20 minutters kørsel fra hotellet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.