XL USA Washington DC Rosewood Washington Facade Kanal
Washington D.C., USA

Rosewood Washington

Raffineret hotel med udsigt over Georgetown

Rosewood Washington hviler på kanten af Georgetowns historiske kanal. Bo elegant og bekvemt med rooftop-bar og pool og med kort afstand til Det Hvide Hus og National Mall.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Jeres hjem i Washington, D.C.

Rosewood Washington tilbyder luksusindkvartering i verdensklasse. Se frem til elegant indrettede værelser og suiter med en varm, hjemlig atmosfære. Rejser I flere, kan I endda nyde et ophold i et af hotellets ikoniske Georgetown-byhuse med to soveværelser.

Charmerende Georgetown

Georgetown er et stemningsfuldt kvarter kendt for sine hyggelige gader med vinbarer, spisesteder og modebutikker. Hotellet ligger blot fem minutters kørsel fra Det Hvide Hus og National Mall og i 5 minutters gåafstand fra Potomac-floden og Georgetown Waterfront Park med dens skønt anlagte have. Hotellet udlåner desuden cykler, så I nemt og bekvemt kan komme rundt i byen. Der løber eks. en cykelsti langs Chesapeake-og Ohiokanalen.

Rooftop-bar og kulinariske delikatesser

Med sit innovative køkken og moderne design er restauranten, CUT by Wolfgang Puck, blandt byens mest eftertragtede middagsdestinationer. Efter en dag rundt i Washington kan I sætte jer til rette med en cocktail i barloungen, CUT, eller nyde udsigten over Georgetown fra rooftop-baren, CUT Above.   

Pool, massage og fitnesscenter

Efter en dag med sightseeing kan I lade jer forkæle med en omgang massage på værelset eller et dyp i den formfuldendte pool, der løber både inden- og udenfor, med udsigt over kvarterets tage. Hotellets fitnesscenter er lyst og indbydende med moderne faciliteter.

Værelser, suiter og byhuse

Hotellets 55 værelser, herunder 12 suiter og 6 ikoniske Georgetown-byhuse oser af raffineret luksus. Marmor, trægulve og bløde, overdådige møbler holdt i en sofistikeret farvepalette. Alt er gennemtænkt, og Rosewood Washington er velegnet til både kortere ferier og længerevarende ophold. Se frem til velindrettede værelser med kvalitetssenge, espressomaskine, toiletartikler, badekåber, føntørrer, strygejern, TV, Wi-Fi og aircondition.

XL USA Washington DC Georgetown Bridge
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.