Xl Usa Californien San Diego Kimpton Solamar Pool
Californien, USA

Solamar San Diego

Skønt hotel i det historiske Gaslamp Quarter

Beliggenhed, beliggenhed og mere beliggenhed. Årsagen til at I skal vælge Solamar San Diego som hotel i San Diego er indlysende med skønne Gaslamp Quarter som nabo. Læg hertil super komfort og stort poolområde på taget.

Solamar San Diego er hotellet til jer, der gerne vil være tæt på byens liv og restauranter. Her er det historiske kvarter Gaslamp Quarter perfekt. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Solamar San Diego

Solamar San Diego har Deluxe-værelser og spa-værelser, der er opdelt på ni kategorier alt efter størrelse og udsigt, om der er en king-size seng eller to queen-size, og om der er badekar med jacuzzi. 

Værelserne er komfortabelt og rustikt indrettet med et strejf af historie, som matcher kvarterets gode stemning. Her er også suiter på op til 67 m2. Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige for jer. Wi-Fi er inkluderet i prisen, og der står gratis friskbrygget kaffe og te i receptionen om morgenen.

 

  • Deluxe-værelser, 32 m2
  • Spa-værelser, 39 m2

Ærlig mad på JSix

I nabobygningen ligger Solamar San Diegos restaurant, JSix, der serverer det moderne amerikanske køkken under mottoet ”Honest Food + drink” og med særlig fokus på bæredygtighed og friske råvarer. Menuerne er baseret primært på lokale råvarer. I kan nyde morgenmad, frokost, aftensmad og også happy hour på JSix. 

Afslappet stemning på Solamar San Diego

Solamar San Diego er er en dejlig oase at vende hjem til. Hotellet er præget af en afslappet stemning, og poolområdet på tagterrassen inviterer til en dukkert og at slænge sig i en solstol med en god bog og måske kølig drink. 

Det er også her, I kan deltage i hotellets yogaklasse, og sidst på eftermiddagen er der SoCal hour, hvor der bydes på "local brews" til alle gæster. 

Smukke huse og fantastisk stemning

Gaslamp Quarter er det sprudlende kvarter omkring 4th -6th Avenue nord for jernbanen og syd for Broadway. Her er et utal af restauranter, barer og lounges, flere teatre, smukke huse med f.eks. mange art deco bygninger og spændende specialbutikker fra gode is til byens bedste hatte. 

Nyd stemningen, smut ind og sid ved baren og se american football med de lokale og stil sulten på en af restauranterne, når den melder sig. I kan gå hjem fra det hele, når I bor på Solamar San Diego. Det kan I også, hvis I er her i baseball sæsonen og vil se de lokale helte på Petco Park blot 5 minutters gang væk.

I kan låne cykler, hvis I vil rundt i lokalområdet. Hvis I trænger til at røre jer mere, er der fitnesscenter på hotellet. 

Xl Usa Californien San Diego Kimpton Solamar Virtuoso Suite
Xl Usa Californien San Diego Kimpton Solamar Skyline Deluxe Queen
Xl Usa Californien San Diego Kimpton Solamar Pool
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.