XL USA California San Francisco Taj Campton Place Lobby
San Francisco, USA

Taj Campton Place

Luksus og gastronomi på Union Square

Nyd international klasse på Union Square centralt i San Francisco. Taj Campton Place 4+* er klassisk luksus med højeste serviceniveau og gastronomi med en Michelinstjerne.

Taj Campton Place på Union Square i San Francisco er hotellet for jer, der værdsætter luksuriøse rammer, og som samtidig vil bo optimalt for oplevelserne. I er i hjertet af San Francisco på Union Square med shopping, spisesteder, underholdning og spændende seværdigheder overalt omkring jer. 

Klassisk luksus med ro og service

Taj Campton Hotel i San Francisco har i mere end 100 år været en stilfuld oase for kræsne rejsende fra hele verden. Hotellet udstråler ro og klassisk luksus, når den er bedst. Den gode stemning og personlige service skyldes bl.a., at her kun er 110 værelser, hvilket er at betragte som et mindre hotel i San Francisco. Hotellets concierge hjælper gerne med at bestille alt lige fra teaterbilletter til bord på restauranter.

Lys og stilfuld indretning

Værelser og suiter på Taj Campton Place er alle stilfuldt indrettet med kvalitetsmøbler, eksklusivt sengetøj, lækre dundyner og smukke badeværelser. De gennemgående farver er lyse, så selv vi med skandinavisk baggrund føler os hjemme med det samme.

Alle værelser og suiter har bl.a. tv, BOSE højttalere, kaffe- og te faciliteter, badekåber og slippers, internetadgang, 24-timers roomservice, Molton Brown badeværelsesartikler, gratis avis, skopudsning m.m.

På taget er et udendørs fitness område med udsigt over San Francisco. 

Campton Place Restaurant

Restauranten på Taj Campton Place har modtaget flere priser og også en Michelin-stjerne. Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og tjenerne er yderst opmærksomme. Her lægges vægt på økologi og naturens vilde råvarer. Forvent det bedste, når I spiser på Campton Place Restaurant, hvad enten det er en luksuriøs morgenmad, en elegant frokost eller en uforglemmelig middag.

XL USA California Taj Campton Place, San Francisco Stockton Street Deluxe Room
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.