Xl Usa New York The Beekman A Thompson Hotel Lobby Reception
New York

The Beekman

Eksklusivt designhotel i historisk bygning

The Beekman er et eksklusivt designhotel i en historisk bygning fra 1800-tallet, hvis sjæl er indkapslet i indretningen. Hotellet har alt, hvad I kan forvente af et femstjernet hotel: højt serviceniveau, gourmetrestauranter og perfekt beliggenhed på Lower Manhattan.

Træd ind i en historisk tidskapsel

The Beekman er en fusion af tre store kontorbygninger, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det afspejler sig i indretningen, hvor der ikke er sparret på noget. I finder sjældent et hotel med så gennemført en indretningsstil, som indhyller en tidsperiode så smukt. Overalt kan I dykke ned i spændende detaljer såsom bogreoler med antikke bøger og malerier, der vidner om tidligere tider. Og møblerne er naturligvis i samme stil uden at gå på kompromis med komforten.

Siden The Beekman åbnede i 2016 har det bl.a. været på Condé Nast Traveler US Hot List 2017 og vundet flere anerkendende priser.

Bo centralt på Lower Manhattan

Uden for The Beekman venter New Yorks moderne, pulserende storbyliv på jer. I bor centralt på Lower Manhattan tæt på Hudson River med flere af de største seværdigheder såsom den ikoniske Brooklyn Bridge, World Trade Center, mindestedet for 9/11 og mange flere inden for gåafstand. Området har desuden en perlerække af hyggelige caféer, trendy restauranter og grønne parker.

I kommer let rundt til fods eller med offentlig transport fra hotellet.

Xl USA New York The Beekman Thompson Hotel Exterior Corner
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kulinariske madoplevelser i stilfulde omgivelser

The Beekman har to signatur-restauranter, hvis indretning afspejler resten af hotellets historiske og eksklusive stil. En stil, som går hånd i hånd med et højt serviceniveau og kulinariske madoplevelser.

I restauranten Temple Court byder menukortet fra morgenstunden på et varieret udvalg af udsøgte brunchretter. Så er I klar til at opleve New York, og når I sidst på dagen er tilbage på hotellet, kan I bl.a. nyde en femretters tasting-menu i restauranten.

Autentisk fransk brasserie

Hotellets restaurant Augustine er et fransk brasserie, hvis menukort byder på klassiske franske retter i hyggelige omgivelser. Præcis, som et fransk brasserie skal være.

Hotellet har desuden en fantastisk cocktailbar, som især er populær blandt de lokale. Her er stemningen i top og menukortet varieret.

Lyse værelser og suiter med unik indretning

Modsat The Beekmans ellers mørke indretning, er hotellets 287 værelser og 38 suiter indrettet i lyse farver, og de store vinduer giver et behageligt lys i rummet.

Det historiske touch fra 1800-tallet er dog stadig et gennemgående tema, som bl.a. ses i indretningen med elegante skabe i træ med små, udskårne detaljer. Billederne på væggene er indrammet i trærammer med guldkant, sengene er designet i et victoriansk udtryk og mørkegrønne, gule og blå farver bidrager til den hyggelig og varm atmosfære.

Værelser og suiter varierer i størrelsen, men har alle de faciliteter, som forventes af et femstjernet hotel såsom Wi-Fi, minibar, tv m.m.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl USA New York One World Observatory Exterior
New York, USA, Nordamerika

New York - pulserende storbyjungle

6 dage fra

14.500 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede hoteller med super beliggenhed og stil

Vælg mellem 3+*, 4* og 5* hoteller

Mulighed for unikke udflugter og oplevelser

New Yorks storbystemning og grønne oaser

Få skræddersyet rejsen til New York efter jeres ønsker

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.