Xl USA Florida The Betsy South Beach Rooftop Pool Sunset
South Beach, Miami, USA

The Betsy

Eksklusivt hotel på ikoniske Ocean Drive

På The Betsy bor I på et charmerende badehotel - med en romantisk atmosfære der vækker minder om svundne tider.  

Historisk hotel med et strejf af glamour

The Betsy åbnede i 1942 og er det eneste overlevende eksempel på georgiansk arkitektur på Ocean Drive i Miami Beach. Ocean Drive er stedet, hvor en farverig vrimmel af turister, rige wannabees og ægte kendisser promenerer om aftenen. Og I kan følge med fra første parket fra hotellets veranda.

The Betsy ligger midt blandt de berømte Art Deco huse, tæt på gågaden i South Beach og det store udbud af shopping og restauranter.

Medlem af Small Luxury Hotels of the World

Hotellet oser af historie og den afslappede atmosfære går gennem hele det renoverede hotel. Lige fra den hyggelige lobby og hotellets eksklusive bar til poolen i gårdhaven og de yderst populære restauranter. Fra tagterrassen er der en udsigt til havet og det lækre diskrete spa område.

Lige fra den hyggelige lobby og hotellets eksklusive bar til poolen i gårdhaven og den yderst populære restaurant. Fra tagterrassen er der en udsigt til havet og det lækre diskrete spa område.

Hotellet er, som den eneste i Miami Beach, en del af den velrenommerede Small Luxury Hotels of the World™.

Overalt er interiøret lyst og åbent i afdæmpede gyldne, lavendelfarvede og hvide nuancer. Og det smagfulde design går igen i de 61 stilfulde værelser og suiter.

Florida Miami The Betsy Miami Beach Rooftop
XL Florida Miami The Betsy Miami Beach Seafront Close Up Evening
Xl USA Florida The Betsy South Beach Deck Skyline
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Cocktails, bøffer, pool og tagterrasse med udsigt

Nyd den fabelagtige udsigt og velsmagende cocktail fra hotellet tagterrasse. Hop i poolen samme sted eller i gårdhaven. Spis lækre retter i restauranten, drik en kop kaffe i lobby baren eller bliv forkælet i spaen.

LT Steak & Seafood

Find nydelse i en overdådig middag i den populære restaurant, LT Steak & Seafood. Restauranten serverer møre bøffer af den bedste kvalitet og disker op med lækre retter med friskfanget fisk.

I Raw Bar kreerer kokkene bl.a. tun tatar, krabbekød med mango og sprøde sushi tacos. Til stor glæde for både vegetarer og sushi fans.

Gårdhave med pool og kølende håndklæder

Tag tilflugt fra solen og sandet i hotellets fredfyldte og ugenerte gårdhave.

De indbydende lænestole inviterer til stunder med en god bog eller en velfortjent blund ved pool kanten. Og når det er varmt, finder I både hjemmelavet limonade og kølige håndklæder til ansigtet.

Tagterrasse med pool, spa og lounge

Tagterrassen på The Betsy er blevet beskrevet som værende én af de mest intime og uforglemmelige steder på Miami Beach. Her kan man nyde solopgangen, ligge udstrakt på en chaiselong, dyrke yoga, få en massage eller nyde den fantastiske havudsigt. Om aftenen forvandles området til en raffineret lounge med afdæmpet musik, friske smoothies, kaffe og drinks.

Wellness Garden & Spa

Wellness Garden & Spa på The Betsy ligger på tagterrassen i et afskærmet område. Smukt dekoreret med træ, sten og bambus, et solsejl og private cabanas. Her kan I nyde unikke spa-behandlinger og massage med luksuriøse produkter. Hotellet tilbyder naturligvis også behandlinger i jeres værelse/suite, hvis I ønsker mere private omgivelser.

Værelser på The Betsy

The Betsys 61 værelser og suiter er smagfuldt indrettede med topmoderne faciliteter. Alle værelser og suiter har bl.a. fladskærms TV, internet adgang, iHome docking station og radio, bar, bøger og det fineste linned fra Sferra.

De luksuriøse badeværelser har badekåber, eksklusive artikler fra MALIN+GOETZ og spejl med indbygget TV.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.