Xl USA Utah The Cliff Lodge And Spa Exterior
Utah, USA

The Cliff Lodge & Spa

Skiferie på moderne ski in/ski out-hotel i Snowbird

The Cliff Lodge & Spa er bedste hotel til skiferie i Alta Snowbird med god komfort og fortrinlig beliggenhed tæt på lifter og gondolbanen. Fantastisk udsigt, opvarmet pool og også mange sommeraktiviteter.

Om sommeren inviterer Snowbird og nærliggende Alta til vandreture ud i den smukke natur. Om vinteren er skiområdet Alta Snowbird et hvidt paradis for primært de øvede med puddersne i verdensklasse. Uanset årstid er The Cliff Lodge & Spa bedste base for oplevelserne.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på The Cliff Lodge & Spa

Der er 350 værelser på The Cliff Lodge & Spa. De er 33 m2 store og med al den komfort og plads, I har brug for. Skiudstyret står i jeres private locker et andet sted på hotellet, så det fylder ikke. Værelserne fås med mountain view og canyon view med førstnævnte som uimodståelig smuk.

På værelset er tv, clock radio, køleskab, strygejern og –bræt, hvis der skal være pressefolder i skibukserne, kaffe/te faciliteter, aircondition/varme, badekåber, toiletartikler m.m.

Faciliteter på The Cliff Lodge & Spa

Snowbird er en base for jer, der vægter skiløbet højere end alt andet. Her er selvfølgelig andre hoteller, butikker og restauranter, men glem alpeidyl og hyggelige sneklædte gågader (se bykort).

Netop derfor er The Cliff Lodge & Spa byens bedste, for I har utallige faciliteter at gøre brug af. Og I kan stå på ski hjem til døren via Cliff Access-pisten.

Restauranter, fitness, lounges og meget mere

Hvis I ikke får rørt jer nok om dagen, er her fitnesscenter. Sommer og vinter kan I hoppe i den opvarmede udendørs pool og de tre spa-bade. Her er dejlige lounges med fantastisk udsigt takket være de store vinduer. Bare tag den 11 etager høje atrimgård med gulv-til-loft-vinduer!

The Cliff Lodge & Spa har cafeteria og tre restauranter, der spænder fra sushi til mexicansk. Om vinteren er der live jazz tre afftener om ugen i The Aerie.

Om sommeren er her tennisbane og legeplads, og lige ved The Cliff Lodge & Spa er også den sjove slædebane for hele familien. Pilates og yoga er andre fristende aktiviteter. Børnene kan gå i game room imens, hvis de hellere vil det. Der er gratis Wi-Fi. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.