Xl Usa Maine Ogunquit Colonial Inn Beach
Ogunquit, Maine, USA

The Colonial Inn

Charmerende hotel i gåafstand til strand og smuk natur

Perfekt beliggenhed og unik stemning er nøgleordene for The Colonial Inn i Ogunquit. Nyd charmen, poolen, livet på verandaen og at kunne gå til alt fra den hyggelige by til den lange strand.

Historisk ferieby med kunstnerisk arv

I den sydligste spids af Maine ligger den hyggelige kystby Ogunquit. Navnet betyder ”det smukke sted ved kysten” på den oprindelige indianske stamme Abenakis sprog. Og det er lige, hvad Ogunquit er.

I denne lille flække ernærede beboerne sig ved fiskeri og bådbyggeri. Senere kom kunstnerne til for at nyde lyset og de smukke omgivelser. Så turisterne. Og nu jer. Vælger I at bo på The Colonial Inn, bor I omgivet af charme og historie i gåafstand til det hele. 

Perfekt beliggenhed

The Colonial Inn ligger i Ogunquit Village mellem downtown og fiskerlandsbyen Percin’s Cove. Ogunquit er en by, der er som skabt til at bare at slentre rundt i. Går I de få skridt ud til kyststien og nordpå fra hotellet, kommer I til den 5-6 km lange strand. 

Mod syd går den smukke kyststi Marginal Way oppe på klipperne med betagende udsigter. Den ender efter et par kilometer i Percin’s Cove, der er så hyggelig og virkelig et besøg værd med restauranter og butikker. Det er som at træde ind i en filmkulisse. Vil I hvile fødderne, stopper bybussen lige uden for hotellets dør.

XL New England Usa Maine Lobster Fishing Wharf
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Historiske rammer fra 1887

The Colonial Inn er for amerikanske forhold et historisk hotel. Det blev nemlig bygget tilbage i 1887. Det var før, byen fik elektricitet og lys i gaderne. Alt er selvfølgelig renoveret siden og fuldt up-to-date, men på den gode måde, hvor stemningen er intakt og et gulvbræt godt kan knirke lidt. 

I vil nyde de mange blomster, haven med opvarmet pool og ikke mindst livet på den store veranda, der omfavner huset. Tag bare morgenmaden med herud og nyd den friske luft. 

Værelser på The Colonial Inn

The Colonial Inn har 62 værelser fordelt på 4 bygninger. Det betyder værelser i mange størrelser, nogle med havudsigt, nogle til familier, nogle med køkkenfaciliteter og spisestue. Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige værelse for jer på The Colonial Inn. Indretningen er fyldt med komfort og holdt i afstemte farver.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.