XL USA North Carolina Biltmore Estate Vanderbilt Home Fall
Asheville, North Carolina, USA

The Inn on Biltmore Estate

Palæstemning og forkælelse ved George Vanderbilts slot

Bo lige ved Vanderbilts The Biltmore Estate og nyd service og forkælelse før og efter jeres besøg på det gigantiske palæ udformet som et fransk slot. Spa, gastronomi og super service.

Velkommen til fransk renæssancestil 

Indretningen på The Inn on Biltmore Estate er skabt i samme franske renæssancestil som moderpalæet. Måske burde vi tilføje ”som stilarten ses med amerikanske øjne”, men uanset hvilket øje, der ser, er stedet intet mindre end imponerende inkl. beliggenheden med utrolig udsigt.  

USA's største hjem - og meget mere

Forestil jer et privat hjem med små 17.000 etagemeter og over 500 km2 land. Nej, det er ikke jeres værelse på The Inn on Biltmore Estate, men i stedet naboen, det gigantiske palæ The Biltmore Estate, som det blev skabt i fransk renæssancestil mellem 1889 og 1895 af hovedrige George Washington Vanderbilt. 

Dette palæ, der i dag er en stor turistattraktion, er det største hjem i USA nogensinde. The Inn on Biltmore Estate ligger på grunden som et stort palæ i sig selv. 

XL USA North Carolina Biltmore Estate Vanderbilt Home Garden
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smuk beliggenhed

The Inn on Biltmore Estate ligger højt i landskabet, der står med bølgende bakker ned mod French Broad River og videre ud i horisonten, der afgrænses af grønne bjerge. Nyd en kop te i en af søjlegangene og prøv bare at lade øjnene vandre i sceneriet. 

Service i palæstil

Når I ankommer, kan I vælge selv at parkere, eller bare overlade bil og nøgler til en af de ansatte. Skal I have pudset sko, stiller I dem bare frem. Ønsker I noget til værelset, er der roomservice døgnet rundt. Og så videre.

Her er en luksuriøs spa, opvarmet pool i sæsonen, fitnesscenter, gratis Wi-Fi og gratis shuttlebus til The Biltmore Estate – og til byen Asheville fredag og lørdag. Har I tid, er I velkomne til at besøg stedets egen vingård, der også ligger på The Biltmore Estates jorde. 

Restaurant med hjemmeopdrættet kvæg og lam

The Inn on Biltmore Estate har to restauranter – fine dining i The Dining Room og mere afslappet i Library Lounge. Kvæg, lam og grøntsager kommer i vid udstrækning fra Biltmore Estates egne farme og marker. Det anbefales at bestille bord i The Dining Room.

Værelser på The Inn on Biltmore Estate

The Inn on Biltmore Estate har flere typer værelser og suiter. Vi anbefaler Deluxe Rooms, der har en kingsize seng eller to dobbeltsenge.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Usa North Carolina Blue Ridge Parkway Summer Butterfly
Washington D.C., USA, Nordamerika

Virginia, Vanderbilt og vild natur

12 dage fra

34.000 kr.

Glæd jer til

Monumenter og museer i Washington

Vanderbilts The Biltmore og Jeffersons Monticello

Fantastisk natur i Blue Ridge Mountains

God bil med alle forsikringer inkluderet

Udvalgte hoteller og lodges

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.