Xl Usa Chicago Thompson Chicago Deluxe Lakeview King
Chicago, USA

Thompson Chicago

Trendy luksushotel i Gold Coast-kvarteret

Thompson Chicago er et luksushotel i Chicago, der på unik vis formår at kombinere det trendy og tjekkede med hygge og afslappet loungestemning. I er på første klasse, hvor I nyder det gode liv, når det er bedst.

Luksuriøst hotel i centrum af Chicago

Thompson Chicago ligger i Gold Coast-kvarteret i Chicago. De lokale kalder det Chicagos historiske kvarter, men historie i USA er jo ikke helt som historie i Europa.

I gader som East Division Street og Dearborn Street står de gamle træer dog stadig på række, og de gamle huse kigger frem mellem de nye og højere generationer af huse. Når det er sagt, er Gold Coast et perfekt sted at vælge hotel i Chicago. I bor centralt for attraktioner, shopping, teatre og restauranter i Chicago.

Hotel Thompson Chicago er fyldt med kontraster, der er sammensat, så de skaber total harmoni. Tag bare de mange moderne grafikarbejder og vægmalerier og nyd deres samspil med dybe møbler, tykke tæpper og smukke træpaneler. Neonfarver og blankt stål møder råt murværk. Overalt får I nye sanseoplevelser. Det britiske designikon Tara Bernerd står bag.

Xl Usa Chicago Thompson Chicago Superior Cityview King
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spis italiensk på Nico Osteria At Thompson Chicago

Skal dagen være fuldendt på Thompson Chicago, så bestil bord på hotellets restaurant Nico Osteria at Thompson Chicago. I vil ikke fortryde, for det er en af Chicagos bedste italienske restauranter med fokus på seafood. Nyd evt. en drink i cocktailbaren Salone Nico først.

Skal I have lidt ekstra appetit før maden, så har Thompson Chicago et lille fitness center.

Værelser og suiter på Thompson Chicago

Der er 247 værelser og suiter på Thompson Chicago.  Alle er lyst, lækkert og gennemført indrettet i en meget moderne og let stil med afstemte farver.

De store gulv-til-loft vinduer lukker masser af lys ind. Værelserne har enten udsigt mod Lake Michigan eller ind over byen. Det sidste kan faktisk være lige så spændende som det første.

Der er gratis ”basic Wi-Fi” overalt på hotellet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.