XL USA Tennessee Thompson Nashville Penthouse Living Room
Tennessee, USA

Thompson Nashville

Topmoderne hotel og good old country music i Nashville

Thompson Nashville ligger i kvarteret The Gulch, der er et af de mere hippe områder af Nashville. Her er de rigtige modebutikker og restauranter, hyggelige musiksteder og hoteller, der til fulde lever op til high end-stemningen.

I er lige syd for downtown, hvor et gammelt industriområde nu er vækket til live igen med boutiquehoteller, beboelse, butikker, live musik, mikrobryggerier og vægmalerier, der kalder på jeres instagram. Hele kvarteret er LEED certificeret - Leadership in Energy and Environmental Design.

Førsteklasses hotel med musikken som nærmeste nabo

Thompson er et super lækkert hotel i Nashville, som til fulde lever op The Gulchs kreative og hippe stemning. Det er nemlig indrettet med et hav af skønne detaljer. Topmoderne, men også skøn retro, hvor der på kreativ vis er genbrugt materialer fra de bygninger, der stod her før. Se bare tømmeret i gulvet i lobbyen.  

XL USA Tennessee Thompson Nashville Corner King
XL USA Tennessee Thompson Nashville Music Listening Lounge
XL USA Tennessee Thompson Nashville Killebrew Coffee
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bar, café og restaurant på Thompson Nashville

Da I jo nok er her for at høre en masse musik, er beliggenheden også aldeles glimrende. I samme blok ligger nemlig et af ikonerne for bluegrass, americana og roots music, Station Inn. 

Thompson Nashville holder sig dog ikke tilbage selv, når det gælder hygge, mad og drikke.

På tagterrassen på Thompson Nashville byder baren L.A. Jackson sig til med cocktails, tyve regionale øl og fantastisk udsigt fra downtown Nashville til SoBro, mens lokale DJ’s står for musikken (South of Broadway).

Nede i stuetagen har restauranten Marsh House primær fokus på seafood og southern cooking med lokale råvarer suppleret af et omfattende vinkort. Marsh House serverer også brunch hver dag – i weekenden udvidet til champagnebrunch. 

Endelig er der cafeen Killebrew med kaffe, brød, kager, snacks og grab-n-go menuer. Her kan I nyde jeres morgenmad. Og vil I lytte til lidt vinyl, kan i gå i musikloungen og sætte det på grammofonen selv. 

Værelser på Thompson Nashville

Thompson Nashville har hele 10 forskellige kategorier af værelser og suiter alt efter størrelse og udsigt. Alle er lækkert indrettet med al den komfort, I kan ønske jer. 

Vinduerne er gulv til loft, så I kan nyde udsigten, og tv’et er næsten det samme. Bluetooth højttaleren, når I skal høre musik, er naturligvis fra Marshall. I er jo i en musikby.  Rejser I som familie eller værdsætter I bare god plads, kan I få suiter med separat soveværelse.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.