Xl USA California Ventana Big Sur Spa Cabana Copper Tub
Californien, USA

Ventana Big Sur

Glamping og lodgestemning under Big Surs redwoods

De gamle træer strækker sig ind i himlen, og himmelsk er også ordet for stemningen, der møder jer på Ventana Big Sur. Nyd lodgestemning, pools, varme bade, spa og gastronomi i særklasse. Og vælg mellem luksuriøse værelser og glamping i skoven.

Californiens redwoods - levende historie

Big Sur er et af de bedste steder i Californien af opleve de store redwoods. De vokser i et bælte fra det sydvestlige hjørne af Oregon og ned til Big Sur. De kan blive mere end 100 meter høje og 2.000 år gamle. Forestil jer, hvad de kunne fortælle om, hvis de kunne tale. 

Tank brændstof til sjælen i Big Sur på Highway 1

Ventana Big Sur er et sted, hvor både krop og sjæl slapper af og lader op, mens sanserne kommer på arbejde. Gå en tur ad stien rundt om resortet og nyd skovens dybe, stille ro. Få en behandling i spaen. Tag en svømmetur i en af de to pools. Lad jer glide ned i de varme bade. Og glæd jer til kokkenes kreationer. 

 

Xl USA California Ventana Glamping Tent Bedroom
Xl USA California Ventana Big Sur Social House Entrance
Xl USA California Ventana Big Sur Bridge
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Glamping i skoven

På Ventana Big Sur kan i give jer selv en ekstra oplevelse, når det kommer til overnatningen. I kan nemlig bo i luksustelte i bedste safaristil. 

I sover ved foden af de store træer. Der er en komfortabel dobbeltseng under teltdugen, varmt og koldt vand, elektricitet inkl. USB-opladerstik, is til kølige drinks, brænde til ildstedet og picnicbord.

Kort fra teltet er fælles bade- og toiletfaciliteter, men glem alt om faciliteterne på traditionelle campingpladser. I er på glamping – camping tilsat glamour.

Luksuriøse værelser på Ventana Big Sur

Ventana Big Sur tilbyder også luksuriøse værelser og suiter – de mindste på 39 m2, de største i to etager på 111 m2! Alle værelser er lyst, lækkert og moderne indrettet og fyldt med harmoni. I har balkon eller terrasse, og der er gratis Wi-Fi overalt på lodgen. 

Ventana Big Sur har også to fritstående og aldeles overdådige huse, hvis I søger ultimativ luksus.

Gastronomi på Ventana Big Sur

Ventana Big Sur er virkelig et resort for livsnydere. 10.000 velvalgte flakser i vinkælderen taler sit eget sprog. Restauranten The Sur House er utroligt smukt indrettet i elegant lodgestil, og fra terrassen er eminent udsigt over kysten og Stillehavet. 

Køkkenet er det moderne “coastal cuisine”. I navnet ligger ikke alt godt fra havet, men de bæredygtige holdninger, der spirer kraftigere og kraftigere frem i Californien med fokus på friske, lokale råvarer.

Social House

Ethvert hjem bør have et hjerte, der skabt til at mødes og hygge. Det er baggrunden for Social House på Ventana Big Sur. Her er bibliotek, pladesamling - vinyl naturligvis - ildsted, bar og spil fra poolbord til brætspil. Træd indenfor og nyd stemningen.

Primært for voksne

Gæster under 18 år kan ikke bo i værelserne på Ventana Big Sur, men kun i teltene. Pools er dog stadig kun for voksne.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.