Xl Usa Boston XV Beacon Hotel Rooftop
Massachusetts, USA

XV Beacon Hotel

Luksusriøst boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Boston

Nyd den unikke stemning og gennemførte luksus på XV Beacon Hotel i Boston i det historiske Beacon Hill-kvarter. I føler jer hensat til en svunden tid tilsat moderne komfort i hver en detalje.

De gode gamle dage tilsat al komfort

I mærker med det samme den unikke stemning, når I ankommer til XV Beacon Hotel. Den smukke facade på den stolte Beaux Arts bygning fra 1903 byder jer velkommen, og I træder herfra ind i en verden af komfort. 

Mahognipaneler, marmor, kunst og sofapuder, man kan forsvinde i, leder jer til receptionen, og vejen videre går ad den imponerende marmortrappe eller den originale glaselevator til værelset. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant Mooo....

Når sulten melder sig, kan I nyde en moderne udgave af en klassisk steakhouse menu på Mooo…., der er hotellets fine dining restaurant. Det er også muligt at spise i den store og stilfulde bar og selvfølgelig på værelset med 24/7 roomservice. 

Tagterrasse og fitnesscenter

XV Beacon Hotel ligger i det historiske Beacon Hill-kvarter tæt på den lille Ashburton Park og den store bypark Boston Common. I kan nyde en smuk udsigt over byen fra den hyggelige tagterrasse, hvor der er solstole. Trænger i til at røre jer lidt ud over gåture i den smukke by Boston, så har XV Beacon Hotel et fitnesscenter.

Værelser på XV Beacon Hotel i Boston

Der er kun 63 værelser på XV Beacon Hotel, og det er meget lidt i et land, hvor hoteller ofte tæller værelser i mange hundreder. På hver etage er maksimalt 7 værelser. Indretningen gennemført og afstemt i mokka- og cremefarver. 

Der er gratis Wi-Fi, friske blomster, lækre morgenkåber, håndklædevarmer, gaspejs og alt, hvad I eller kan forvente inkl. en veludstyret minibar. I kan vælge mellem 7 luksuriøse kategorier af værelser fra Classic på 27 m2 til overdådige suiter på 90 m2.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.