XL USA Utah Zion Lodge Lawn
Utah, USA

Zion Lodge

Eneste lodge inde i Zion National Park

Forestil jer en næsten 600 km2 stor nationalpark, hvor rå klipper rejser sig dramatisk fra kløfter, der er skåret ud af Virgin River gennem tusinder af år. Og forestil jer så, at der kun er én eneste lodge derinde. Så har I et billede af, hvor unik Zion Lodge er.

Zion Lodge er fyldt med ægte lodgestemning, der harmonerer perfekt med beliggenheden, hvor I er omgivet af noget den smukkeste natur, USA kan byde på.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og hytter på Zion Lodge

Zion Lodge har almindelige hotelværelser og suiter fordelt i flere bygninger. Her er også fritstående hytter i gåafstand fra lodgen. 

Langt de fleste værelser har balkon eller terrasse. Der er god komfort, tv på værelset og selvfølgelig privat badeværelse, men forvent ikke den store luksus. Stilen er rustik som omgivelserne. Det er det, der skaber den gode stemning.

Restaurant på Zion Lodge

Zion Lodge har en god restaurant, hvor navnet givet et diskret hint om, hvad de er eksperter i.  The Red Rock Grill. Her er store vinduer med udsigt til de rå bjerge. Om sommeren er der også en udendørs cafe, Castle Dome Café, opkaldt efter bjergtoppene, I kan se fra cafeen.

USA Utah Zion National Park Zion Canyon Virgin River
Xl Usa Utah Zion Lodge Evening
XL USA Utah Zion Lodge Lawn With People

Zion National Park - råt, rødt og forunderligt

Zion National Park er på 591 km2 og et naturunder skabt af Virgin River. Det er en sideflod til Colorado River, der har skabt Grand Canyon, så man kan kun beundre de lokale floders skaberevner. 

De rå klipper i Zion National Park står i et utal af røde nuancer, der igen skaber levende kontrakter til den grønne vegetation. Trods det på afstand afvisende ydre, er Zion National Park og hjemsted for et rigt dyreliv med alt fra små gnavere over ræve og hjorte til tykhornsfår. Måske hører i prærieulven hyle i det fjerne.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.