Xl Usa Florida Zota Beach Resort Beach Sunbeds Sunset
Florida, USA

Zota Beach Resort

Lækkert strandhotel på Longboat Key i Florida

Nyd stilfuld og afslappet strandstemning ud til Den Mexicanske Golf på sikker afstand af den store turisme. Floridas sol, god sandstrand, lækker pool, dejlige værelser og fortrinlig mad er bare nogle få gode grunde til at blive her nogle dage på jeres rejse til Florida.

Floridas vestkyst er forkælet med mange gode sandstrande. Men man skal se sig for, hvis man vil være væk fra det store turistcirkus og i stedet søger et sted med god stemning, afslappet puls og lækre faciliteter. Det er netop det, I finder på Zota Beach Resort.

Strandhotel på Longboat Key

Zota Beach Resort ligger på den lange sandtange Longboat Key ud til Den Mexicanske Golf. Her vil I kunne nyde den lange sandstrand og Floridas sol, så meget I lyster. Her er også et flot poolområde med palmer og solstole. Trænger I til at røre jer med mere end svømmeture og gåture langs stranden, er her et fitnessrum.

Attraktioner ved Zota Beach Resort

Der er flere udflugtsmål at køre til, hvis I vil lidt væk fra solstolene. Byen Sarasota ligger ikke langt derfra, og her er bl.a. botanisk have, akvarium og det store museum og kunstcenter The Ringling. Ønsker I at opleve mere kunst, er Dali-museet i Saint Petersburg kun en times kørsel væk.

XL USA Florida Key West Sunset Cruise People
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Zota Beach Resort

Zota Beach Resort har 187 værelser og suiter, der alle er lyst og smukt indrettet med afstemte sarte farver. Værelserne, der er i mange forskellige kategorier alt efter størrelse, udsigt og nærhed til vandet.

Nyhavn Rejser anbefaler især at ofre en lille smule ekstra og nyde en suite og al den ekstra plads, der følger med. Her er separat soveværelse med en eller to dobbeltsenge, og i stuen er sovesofa, hvis I er en stor familie. Suiterne har balkon med udsigt til haven, poolen eller stranden.

Restauranter på Zota Beach Resort

Zota Beach Resort har en glimrende restaurant, Viento Kitchen + Bar, og også en poolbar, der gerne serverer ved jeres solstole ved poolen eller på stranden. I kan også vælge at få maden bragt til jeres værelse.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.