Xl USA California Venice Beach Street
Oplevelse i USA

Gourmettur i Venice Beach

Halvdagstur med guide til nogle af de allerbedste restauranter

Smag jer vej gennem fire udsøgte retter på fire håndplukkede restauranter i Venice Beach. Undervejs fortæller jeres guide spændende historier om restauranterne, retterne og byen. Medbring nysgerrighed og en god appetit!

Lokalkendt guide og mindre grupper

Venice Beach er en perle af innovative restauranter, men det er ofte kun de lokale, som ved, hvor de allerbedste kulinariske oplevelser findes. I selskab med en lokalkendt guide og en mindre, intim gruppe på 4 til 12 personer skal I på denne tur smage på nogle af byens allerbedste restauranter.

Venice Beach gourmetturen foregår fredage, lørdage og søndage fra klokken 14 til 17.

En social madoplevelse med fortællinger

Turen handler ikke bare om de udsøgte madoplevelser, men i høj grad også om det sociale aspekt. På hver restaurant sidder I derfor sammen med resten af deltagerne, mens I nyder retterne og guiden deler ud af sin store viden om restauranten, menuen og byen. Har I brug for et godt tip til andre restauranter, som I skal besøge på egen hånd, er jeres guide den rette at spørge!

Fire udsøgte retter og tid til at slå mave

Den samlede menu består af en velkomstdrink, to forretter, en hovedret og en dessert. Mellem hver ret slår I mave og slentrer langsomt gennem byen til den næste restaurant. Samlet set kommer I cirka til at gå to kilometer, og turen varer cirka tre timer.

Arrangøren har et tæt samarbejde med en perlerække af de allerbedste restauranter i Venice Beach. Menuen variere derfor fra gang til gang afhængigt af, hvilke fire restauranter jeres guide har håndplukket til dagens oplevelse.

Fra gourmetlasagne til byens bedste is

Selv om restauranterne og menuen varierer fra gang til gang, er I garanteret smagfulde retter af friske råvarer og ingredienser. Menuen kan eksempelvis bestå af gourmetlasagne, hummer med trøffel på en af Los Angeles bedste skaldyrsrestauranter eller pizza med vilde svampe tilberedt af en af byens mest anerkendte kokke. Og måske I afslutter turen på byens innovative isrestaurant, hvor is ikke bare er is, men en sansefuld oplevelse.

Vegansk, glutenfri eller andet? 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I har særlig ønsker til retterne på denne oplevelse.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.