Xl Usa Arizona Grand Canyon Man Sunrise
Oplevelse i USA

Grand Canyon Hike

Ned i dybet med guide

Oplev Grand Canyon nedefra med guide, der ikke blot fortæller om det, I oplever, men også står for både sikkerhed og snacks undervejs.

Når man står på kanten af Grand Canyon i staten Arizona, er der uvilkårligt noget, der trækker i én. Nogle mærker det trække opad mod en helikoptertur. Andre drages af dybet.

Hvor flyveturen jo ikke er noget, man gør på egen hånd, så kan en vandretur ned i kløften virke som om, at den ligger lige til højrebenet. Men gør det nu alligevel sammen med en guide. 

Xl USA Arizona Grand Canyon West Rim Colorado River Western
XL Grand Canyon Man Looking Cliffs River Arizona USA
XL USA Arizona Grand Canyon (1)

Guidet tur oplevelsens skyld

Når I går med en guide ned i Grand Canyon, vil I få den fulde fortælling om dette geologiske under. I vil se kløften fra nye vinkler, fornemme storheden og ikke mindst forstå de mange lagdelinger og flodens vej ned gennem undergrunden, da den skabte kløften. 

Det er fascinerende at vende sig om og tænke, at deroppe stod jeg for lidt siden. Og man kan ikke undgå at føle sig lidt lille i den store natur. 

Én ting er oplevelsen sammen med en guide. Det næste er sikkerheden. Guiden fornemmer lynhurtigt ud fra sin erfaring, hvad gruppen kan magte og lægger dagens vandretur efter det. Han eller hun kender de enkelte stiers sværhedsgrad. Og en erfaren guide ved, hvornår det er tid at vende om for at tage hul på opturen. 

At guiden så også bærer frokost, vand og snacks med til at spise og drikke undervejs, gør jo ikke oplevelsen ringere. 

Flere niveauer

Der findes vandreture ned i Grand Canyon på flere niveauer fra begyndere til avanceret. Tempo, valg af stier og længde på tur afgør betegnelsen. Som udgangspunkt er Nyhavn Rejsers udflugt på mellemste trin, der kræver, at man er i god form, men ikke nødvendigvis topatlet. Tal med vores USA-eksperter, hvis I ønsker en sværere eller nemmere tur.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.