XL USA Washington The South Lawn White House
Washington, USA

Hovedstadens hemmeligheder

Kom med om bag facaden
i USA's magtcentrum

Tag med på en sightseeing som ingen anden. I kommer på en privat guidet tur og besøger nogle af Washingtons mest kendte institutioner og barer, hvor der er foregået studehandler, der har formået at rykke ved USA's politiske magtbalance. Sladder, skandaler og hemmeligheder vil se dagens lys. Gå ikke glip af noget!

XL USA Washington Secret Service Shh Secret
Det skal du opleve

I politik og kærlighed gælder alle kneb

En privat guidet gåtur

Gå på opdagelse i Washington D.C.s politiske hjerte. Din personlige guide røber alt om secret service, præsidentskandalerne, korruption, intriger og de vilde fester i Det Hvide Hus. I kommer til at høre lidt om, hvordan de politiske beslutninger i virkeligheden træffes, og bliver forkælet med historier, der får selv den bedste konspirationsteoretiker op af stolen.

Fra underhåndsaftaler til lovforslag

Washington D.C. har ry for at være en by domineret af underhåndsaftaler. En by, hvor milliardkontrakter, medieaftaler og politiske alliancer bliver forseglede i røgfyldte barer, bestyrelseslokaler og til middage, der arrangeres af magthavere i smarte byhuse i Georgetown. Hør hemmelighederne, løgnene og korridorhistorierne om Washingtons succesfulde kongresmedlemmer, journalister, militærmænd og politikere.

Politikernes favorit barer

Ruten går også forbi nutidens arnesteder for nationale og internationale skandaler og intriger, når I besøger nogle af det politiske embedes yndlingsrestauranter og barer (eks. Old Ebbitt Grill og The Willard) i kvarteret omkring Det Hvide Hus.

Fra kærlighedsaffærer til attentatforsøg

På gåturen deler guiden alle detaljerne om historierne om beboerne i Det Hvide Hus, både de nuværende og dem, vi kender fra historiebøgerne inklusive Nixon, Kennedy, Reagan, Bush, Clinton, Obama og Trump.

Mens I besøger demokratiets institutioner, hører I om de mange attentatforsøg på USA’s præsidenter såsom Abraham Lincoln og JFK, og om hvordan flere forsøg blev opdaget og afværget i tide. Der bliver også fortalt anekdoter om de vilde drukfester i Det Hvide Hus under Forbudstiden, hvor USA ellers lå tørlagt. 

Gåturen skorter heller ikke på kærlighedsintriger. Hør om Kennedys affære med den østtyske spion, Inga Arvad, og om hvordan hans far, den berygtede FBI-direktør, J. Edgar Hoover satte en stopper for denne misere.

Mødested for guidet gåtur

Har vi fanget din interesse? Så book denne uforglemmelige guidede gåtur hos din rejserådgiver.

Mødested: Ford's Theatre at 511 10th St NW, Washington, DC 20004, United States.

Varighed: 3 timer.

Xl USA Washington DC The United States Capitol Building Evening
XL USA Washington Secret Service Keyhole Secret
Xl USA Washington DC Lincoln Memorial Statue Night
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.