Xl Usa Arizona Grand Canyon Helicopter Flying
Oplevelse i USA

I helikopter over Grand Canyon

Se et af verdens mest spektakulære naturscenerier fra luften

Grand Canyon i Arizona, USA er så stort og så forunderligt smukt, at man kun kan betages ved synet. Og det syn er bedre fra ét sted end alle andre steder: fra en helikopter! De røde kløfter i Grand Canyon, Arizona er en af de helt store oplevelser på rejser til USA. På denne udflugt får I den ultimative oplevelse. 

Xl Usa Arizona Grand Canyon Panorama
Xl Usa Arizona Grand Canyon Helicopter Alone
Xl Usa Arizona Grand Canyon Panorama View

Et mesterværk skabt af Colorado River

I Grand Canyon har Colorado River tålmodigt skåret sig op til 1.600 meter ned i undergrunden millimeter for millimeter. Grand Canyon er på det bredeste sted 29 km. Og hvis I vil lægge en snor langs flodens løb, skal I bruge en garnnøgle på 446 km. 

Se Grand Canyon fra helikopter

I kan køre til flere udsigtspunkter i bil, og I får her en fantastisk oplevelse, men det rigtige overblik får I kun fra en helikopter med godt udsyn. 

Når I flyver i helikopter over Grand Canyon, har I anderledes ro på end i et fly og ikke mindst bedre udsyn også fremad. I kommer meget længere omkring end i en bil. Og I er lige over sceneriet og ikke bag et rækværk på en af kanterne. At selve det at flyve i helikopter samtidig er nok til at give et skønt sug i maven, gør kun oplevelsen endnu bedre.

Xl USA Arizona Colorado River Grand Canyon Nankoweap Granary Indian Caves
Xl USA Arizona Grand Canyon West Rim Colorado River Western
Xl Usa Arizona Grand Canyon Helicopter

Grand Canyon fra syd til nord

Start f.eks. fra terminalen nær Grand Canyon Village. Herfra går turen over Kaibab National Forest og det dybeste og bredeste sted i South Rim. Se de mange farvespil i lagene i kløfternes sider, der repræsenterer hver deres tid. 

Nu flyver I over mægtige Colorado River mod Grand Canyons North Rim. Klippeformationer som Tower of Ra og Vishnu Schist viser sig på vejen tilbage gennem Dragon Corridor, før I lander en kæmpe oplevelse rigere end halv times tid efter start. 

Praktisk information

I skal medbringe legitimation f.eks. i form af pas. Der findes en række forskellige helikopterture, så tal med jeres rejserådgiver om det bedste for jer, når I planlægger jeres rejse til USA.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.