Xl USA New York One World Observatory View
Oplevelse i USA

One World Observatory

En tidsrejse til himlen på Lower Manhattan i New York

One World Trade Center er ikke bare en chance for at se en forrygende udsigt over Manhattan i New York. Det er en intens totaloplevelse fra kælder til udsigtsplatform, hvor I bliver blæst bagover af indtryk. 

Man skal rejse sig, hvor man er faldet. Og herfra vise større styrke og større tro på fremtiden end nogensinde. Det er i bund og grund baggrunden for One World Trade Center i New York

Xl USA New York One World Observatory Welcome Wall
Xl USA New York One World Observatory Exterior
Xl USA New York One World Observatory Expert City Insinders Guests

Fra 9/11 til et magtfuldt mesterværk

Terrorangrebet på Twin Towers i World Trade Center 11. september 2001 kan ikke undgå at spille en rolle, når I besøger One World Observatory. Det var lige her, det skete. 

Som en fugl Fønix har smukke og imponerende One World Trade Center nu rejst sig 541 meter i vejret. Lokalt hedder det 1776 feet. Absolut ikke et tilfældigt tal. 1776 var året for den amerikanske uafhængighedskrig fra England. Der er meget historie og meget symbolik i One World Trade Center. 

Historisk elevator til One World Observatory

I starter med at køre op med elevatoren. Dette er USA, når det er bedst. Eksperter i underholdning og sanseindtryk. I står nemlig ikke og ser ind i væggen som i de fleste andre elevatorer. Væggene er digitale og viser udsigten ned over Manhattan. Og ikke nok med det. 

Det er en tidsrejse på 500 år, så I starter under jorden, kommer op i det fri og ser Manhattan dækket af skov. Mens I suser 102 etager op til toppen på 47 sekunder, skifter tiderne, byen skyder op, Twin Towers kommer og forsvinder, og I slutter i New York i dag.

Det store wow-øjeblik

Som sagt er dette underholdning skabt til perfektion. Stemningen er bygget op. Nu kommer det store WOW-øjeblik. 

I træder ud af elevatoren. Der kører film på skærme foran jer. I træder tættere på. Skærmene glider op. Lyset vælter ind, og hele verden ligger for jeres fødder. Tro os, det giver sug i maven. Vil I have mere sug i maven, så gå ud på det digitale glasgulv, hvor I føler, at I træder rundt i himlen højt over Manhattan. 

Xl USA New York One World Observatory Sunset
Xl USA New York One World Observatory Foundation Interior
Xl USA New York One World Observatory One Mix Bar

Tilbage til fremtiden

Er det så bare slut? Nej. Selvfølgelig ikke. Elevatorturen ned er en ny oplevelse. Måske skal vi ikke afsløre mere her. Andet end: God flyvetur.

Praktisk information om One World Observatory

I får en billet med, så I kender tidspunktet for oplevelsen og ikke skal stå i kø til billetlugen. I kan også tilkøbe ikke at skulle stå i kø ved security. Og flere andre oplevelser. F.eks. en drink på toppen med udsigt til Manhattan. Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan jeres oplevelse skal være.

Xl USA New York One World Observatory Entrance
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.