XL USA Sonoma Valley Vineyard In California
Oplevelse i USA

På cykel i Sonoma Valley

Seks dages eksklusivt eventyr blandt vinmarker og vingårde

Sonoma Valley. Røde druer, blå himmel og grønne marker mellem historiske vingårde, der frister med liflige smagsprøver på både flydende og fast føde. Udforsk det hele på en guidet cykelferie, hvor I selv fastsætter tempoet og hviler benene på charmerende boutique-hoteller og lodges.

Vinlandets hjerte

Den friske luft kildrer livgivende i lungerne, lige så rig som de veltrimmede vinstokke, der står i snorlige rækker helt ind i horisonten. Grenene er tunge af saftige druer. Det er kun et spørgsmål om tid, før høsten sætter ind, og hele dalen eksploderer i et sanseorgie af efterårsfarver.

Vinområdet Sonoma Valley må være et af de mest idylliske områder i Californien, og på dette seks dages cykeleventyr får I rig lejlighed til at suge til jer af landskabet og dets rige gaver. I cykler fra Santa Rosa mod nord til Healdsburg, inden turen fortsætter til Bodega Bay på vestkysten for at slutte i selve Sonoma.

Vin og gastronomi

I befinder jer i hjertet af det californiske vinland, og hver dag gør I stop på flere vingårde, hvor I tilbydes fristende smagsprøver. Frokosten indtages på vingårdene eller som picnic i det grønne med et overflødighedshorn af lokalt producerede delikatesser, og om aftenen kan I glæde jer til delikate middage med friske råvarer fra oplandet og flere lokale vine.

Alle måltider og alle vinsmaginger er inkluderet fra start til slut.

Xl Usa California Red Wine Bottle Napa Sonoma Valley Wine Tasting
XL USA SONOMA Arrow And Wine Barrels Along Rural Road
XL USA California Sonoma On A Bike Wine And Cycling Trip People Wine Tasting

Cykelferie for livsnydere

Det er en cykeltur for ægte livsnydere, hvor I hverken behøver at være rutinerede eller i topform for at deltage. Alle dagene ledsages I af en følgebil, så det er helt op til jer selv, hvor langt og hvor hurtigt, I ønsker at cykle. I kan køre i forvejen ad en længere rute, tage plads i følgebilen, når det går op ad bakke, og holde hyppige pauser undervejs.

Overnatning på charmerende lodges

Vi har håndplukket nogle af Sonoma Valley's hyggeligste småhoteller og lodges, der er optimalt placeret i forhold til jeres rute og til de naturlige omgivelser. I kan vælge at forlænge jeres ophold på det sidste hotel i Sonoma eller at forkorte cykelturen til fire dage, hvis I vil have ekstra god tid til at udforske vinlandets småbyer. Programmet kan reguleres afhængigt af vind og vejr.

I kan også vælge at booke en privat tur og selv fastlægge ruten og antallet af overnatninger undervejs.

XL USA California Bodega Bay Lodge Sonoma Count
XL USA Bodega Bay Lodge Firepit Sonoma Count
XL USA Parks Stillwater Cove Regional Park Jenner Sonoma County
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Santa Rosa - Healdsburg

Cykeleventyret tager sin begyndelse i Santa Rosa lidt nord for San Francisco. Her får I tildelt hver jeres cykel, som bliver justeret, så den passer til jer, og I får udleveret cykelhjelm og drikkedunk. Evt. øvrigt udstyr skal I selv medbringe. I kan dog sagtens cykle af sted i helt almindeligt tøj. Vores samarbejdspartner råder over cykler i alle former og afskygninger, lige fra professionelle racercykler til komfortable citybikes og elcykler.

I cykler af sted i en lille gruppe på højst 8-12 og ofte færre deltagere og har selskab af en professionel cykelguide, der bor og arbejder i lokalområdet og fortæller alt, hvad I vil vide om dagligliv, ruten og naturligvis vinproduktionen.

Foretrækker I at cykle af sted på egen hånd i jeres eget tempo, kan I få udleveret et kort over ruten og mødes med gruppen ved næste samlingspunkt.

Fra Santa Rosa cykler I nordpå gennem vinlandet til Healdsburg, hvor I checker ind på Hotel Healdsburg 4+* for de næste to nætter.

Dag 2: Healdsburg og omegn

Efter morgenmaden cykler I af sted gennem Dry Creek Valley og Alexander Valley mellem bløde bakker og gamle egetræsalléer. Vinmarkerne strækker sig til højre og venstre, og I gør holdt ved flere små, familiedrevne vingårde.

Om eftermiddagen er der tid til at udforske selve Healdsburg. Den historiske vinby regnes blandt USA's allermest charmerende småbyer. Gå på opdagelse blandt små kunstnergallerier, skæve antikvitetsforretninger og specialitetsbutikker, hvor de lokale, økologiske landmænd sælger ud af deres produkter.

Dag 3: Healdsburg - Bodega Bay

Fra de frodige vinmarker kører I gennem dybe redwood-skove til den rå klippekyst ved Bodega Bay. Undervejs passerer I forbi vildtvoksende, øde områder beklædt med det stride, gyldne græs, der har givet Californien tilnavnet "The Golden State". I lægger vejen forbi lokale landmænd, der producerer de råvarer, I nyder til jeres måltider, og stiger også af cyklen for at gå en tur mellem de hundrede meter høje redwood-træer i Armstrong Woods.

Sidst på dagen checker I ind på den hyggelige Bodega Bay Lodge 4+*, der ligger lige ud til vandet. Med lidt held kan I både se hvaler, sæler og søløver fra jeres plads på terrassen.

Dag 4: Bodega Bay - Sonoma

Byt cykelskoene ud med kondisko, og løb eller gå en morgentur på stranden i den friske havluft. Efter morgenmaden udforsker I den lille by Bodega, der er primært er kendt som kulisse for Hitchcock-filmen "Fuglene". Selv om byen fortsat har en usædvanligt stor kragebestand, er de nu noget mere tilforladelige end dem, der optrådte i den legendariske film.

Området omkring Bodega er spækket med småbyer med en eklektisk befolkning af alt fra gedehyrder til musikere og tedyrkere. Frugtplantager, olivenlunde og de evige vinmarker følger jer på vej, og undervejs besøger I nogle af de lokale kunstneres værksteder.

Ud på eftermiddagen når I frem til Sonoma. Hvis I vælger fire dages turen, er det her, jeres cykeleventyr kommer til ende. Ellers checker I ind på MacArthur Place 4+* for de næste to nætter. Hotellet blev opført som en mondæn vingård i 1800-tallet og regnes i dag for et af de bedste hoteller i det nordlige Californien.

Dag 5: Sonoma og omegn

Denne dag går turen til de termiske kilder i Boyles Hot Springs og videre til Valley of The Moon, et fascinerende månelandskab, der har en helt særlig betydning for regionens indianterstammer. I kommer også forbi Jack London State Historic Park, et smukt og varieret naturområde, der var hjem for den berømte forfatter og inspirerede ham til hans vildmarksfortællinger.

Efter et par vingårdsbesøg afsluttes dagen med en overdådig festmiddag.

Dag 6: Sonoma på egen hånd

Jeres cykelferie er ved at nå vejs ende, og den sidste dag er I fri til at udforske Sonoma på egen hånd. Tag en sidste cykeltur ud blandt vinmarkerne, nyd en stille kop kaffe i en af de idylliske gårdhaver, eller gør de sidste indkøb i den sjove brugskunstforretning på hjørnet. Vælg selv, om I vil blive boende lidt længere på MacArthur Place, eller om I vil videre til nye eventyr.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.