Xl USA Chicago Old Town Houses
Oplevelse i USA

På cykel til Chicagos sjæl

3½ times cykeltur til højdepunkter og hemmeligheder i Chicago

Hop på cyklen og kør i stille tempo med guide til mindre kendte nabolag og unikke attraktioner i Chicago. På 3½ kommer I tæt på det lokale liv, forbi smuk arkitektur og til stille alleer og parker.

Downtown Chicago er en sitrende storby med moderne kontorhuse, der stræber mod himlen. Men Chicago har også en anden side, hvor det lokale liv leves. Det oplever I på denne cykeltur i Chicago.

Xl USA Chicago Lake Michigan Bike Bicycle Woman
Xl USA Chicago Wrigley Field Baseball Stadium Credit Heather Maguire
Xl USA Chicago Bikes Biking Bicycle People

Chicago er som skabt til cykelture

I behøver ikke frygte de store stigninger i Chicago. Her er fladt som en pandekage. Samtidig er Chicago meget grøn. Mange gader er prydet med træer i vejkanten, og her er mange grønne åndehuller. Og langs Lake Michigan er der cykelstier helt ud til vandet, hvor I kan cykle langs strande fra marina til marina.

Fra børnenes park til Playboy Mansion

Jeres cykeltur i Chicago foregår primært nord for det pulserende centrum. I cykler gennem kvarteret Gold Coast, hvor de gamle huse står med forrygende arkitektur, som virkelig fortælle historier. 

I fortsætter til Old Town med flere smukke, gamle huse og det nu trendy kvarter omkring grønne Lincoln Park. Der er altid en særlig stemning i bydele, hvor det, der blot kunne være gammelt, nu er hipt med nyt liv og en ny fremtid. 

I oplever også Oz Park, der er skabt over temaet ”The Wizard of OZ” og er et populært udflugtsmål for Chicagos børnefamilier. Mindre børneegnede aktiviteter har der nok været inde i Playboy Mansion, som I passerer. 

Turen på cykel rundt i Chicago bringer jer også til Wrigley Field, der er byens historiske baseball stadion. Her er I helt ind og røre Chicagos og USA’s sjæl. 

Praktisk information om cykeltur i Chicago

Cykelturen starter lørdag morgen fra Navy Peer tæt på Downton og lige nord på Chicago Rivers udløb i Lake Michigan. I får udleveret både cykel og hjelm. Varighed 3-3½ time. Turen kan aflyses i tilfælde af dårligt vejr.

Xl USA Chicago Theatre Facade
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.