• Byskilte i Portland, Oregon
 • Et af byen Portlands ialt 11 broer
 • Velkommen til Portland i staten Oregon, USA

Portland Walking Tour

Prisbelønnet gåtur i Oregons grønne by Portland

Velkommen til Portland i staten Oregon, USA
Læs mere

Oplev Portland i Oregon på en prisbelønnet gåtur rundt i en grøn by i særklasse. Besøg de spændende steder og hør om historien, kunsten og byens fokus på miljø og livskvalitet.  Men pas på. Arrangørerne hævder, at I får lyst til at flytte derover, inden turen er omme. 

Benson Bubblers ikoniske drikkefontæner i PortlandHavde det ikke været for en penny-mønt i 1845, havde denne tur heddet Boston Walking Tour. Portlands grundlæggere, Francis Pettygrove fra Portland i Maine og Asa Lovejoy fra Boston i Massachusetts ville begge opkalde byen efter deres hjemstavn. Løsningen blev bedst af tre med en mønt. Som I kan regne ud, vandt Pettygrove. Og i dag kommer I til at se mønten på jeres tur rundt i den smukke by. 

Det er bare et eksempel på, hvordan I gennem et par timer kommer til at høre sjove historier og i en by, der med rette er stolt af sin baggrund og sin stemning. 

Pioneer Square Courthouse i Portland, Oregon

En moderne, grøn by i særklasse

Portland er ikke bare endnu en by i USA. Portland er en moderne by med fokus på miljø og livskvalitet i hele opbygningen af byen og i de mange tilbud som effektivt offentlig transport, gratis ladestationer for el-biler og de mange grønne områder. 

Her er mange cykelstier, og da byens bakker er perfekt til skateboards, vil I på jeres tur rundt i byen også kunne se stier på vejene specifikt til dem. 

Portland i Oregon er fyldt med kunst og kultur

Kunsten at skabe attraktiv en by

Kunsten spiller også en stor rolle i Portland. Bygger man et ny bygning, skal 2 % af byggeomkostningerne gå til kunst i byen. Samtidig er her masser af historie som de gamle drikkefontæner af bronze fra 1912. 

Byen omkranses mod nord af Columbia River og gennemskæres downtown af Willamette River, så på jeres vej vil I høre historien om byens 11 broer. Og meget mere. I vil høre om det hele på jeres tur, der også bringer jer forbi et par kontroversielle statuer. Det er nok ikke helt forkert, når jeres guide hævder, at mange får lyst til at flytte til byen, før turen er omme. 

Der er ture kl. 10 og kl. 14. Turen er på små 3 km, uden store bakker og trapper og tager 2-2½ time

Et af byen Portlands ialt 11 broer .

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.