XL USA Florida Key West Sunset Cruise Schooner Ameria 20
Oplevelse i USA

Sunset cruise ved Key West på smukt sejlskib

Afslappet og romantisk udflugt i solnedgangen i Florida, USA

Sejl ud i solnedgangen med udsigt til farverige Key West og også til vin, champagne og hors d'oeuvres. En skøn og romantisk pause på jeres ferie i Florida.

Dagen igennem har I nok udforsket Key West til fods og måske endda kørt ad de mange broer ned gennem The Keys i Florida. Nu er det tid at sidde ned og nyde stemningen, mens solen langsomt bevæger sig ned mod Den Mexicanske Golf.

XL USA Florida Key West Dolphin
XL USA Florida Key West Sunset Cruise People
XL USA Florida Key West Sunset Cruise Schooner Ameria 20 Sun

Det smukke sejlskib Schooner America 2.0

I sejler med Schooner America 2.0 fra 2011, der er en ren nydelse bare at se på. 2.0? Betyder det, at der er en forgænger? Ja! Schooner America 2.0 er bygget over samme model som Schooner America, der vandt Americas Cup.

Schooner America 2.0 er bare ført helt up-to-date med en energieffektiv motor, der – når sejlene ikke er nok - benytter såkaldt Electric Propulsion (EP) kendt fra rumindustrien, og det gode skib er bygget i meget mere miljøvenlige materialer.

Masterne er f.eks. i kulfiber, hvor de gamle var i massivt træ, så vægten er væsentlig mindre. På samme måde er hele skroget nytænkt, så båden også her har smidt vægt uden at smide stabilitet.

2 timer i solnedgangen

På den to timer lange - eller 2 timer korte vil nogen mene - sejltur ved Key West får I serveret lidt let at spise med blandt andet rejecocktail og oste, og I får vin med eller uden bobler, øl eller sodavand, som I nu ønsker det.

Fra Schooner America 2.0 kan I nyde udsigten til blandt andet Fort Zachary Taylor, Sand Key Lighthouse, Mallory Square og Sunset Pier. Hold udkig efter delfiner, havskildpadder og vandfugle. Er I heldige oplever i Key Wests særlige "Green Flash", hvor solens sidste stråler får vandet til at glimte grønt.

Kom på det rigtige cruise i Key West

Schooner America 2.0 sejler flere forskellige ture om dagen og aftenen, og ofte er der specialarrangementer på mærkedage. Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige for jer, når I planlægger jeres rejse til Florida. 

Xl USA Florida The Key West Buoy Sign Southernmost Point Distance Cuba
XL USA Florida Key West Sunset Cruise Serving
XL USA Florida Key West Sunset Cruise Steering
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.