Xl Usa Florida Crysta River Manatee 3
Oplevelse i USA

Svøm med en havfrue med overskæg

Kom tæt på nogle af havets kæmper

Oplev at snorkle med de guddommelige søkøer i Crystal River i Florida og vær forberedt på at blive forelsket. De tonstunge dyr er kære som få, og har givet inspiration til mange historier om havfruer. Turen har udgangspunkt i et skønt resort, Crystal River Inn.

En god start!

I starter i dive centret på hotellet Crystal River Inn og bliver undervist i, hvordan I opfører jer, når I er på besøg hos en søko. I får udleveret en våddragt, og så starter selve udflugten. I sejler med en lille båd gennem kanaler tæt ved land, hvor overdådige sommerhuse ligger ned til kanten. I føres længere ind i de store vådområder og kan her møde fiskeørne med blikket mod sit bytte og pelikaner.

Mød en havfrue på 1.000 kg

I kommer til at svømme blandt voksne søkøer, der typisk vejer lige under 1.000 kg og i nogle tilfælde op til 1.500 kg. I vil ikke kunne andet end at elske disse store væsener. De bliver sammenlignet med hundehvalpe, orangutangunger og delfiner og har fået tilnavnet The gentle giants – de venlige giganter.

Nyd de enorme kroppe med alt for små luffer og den flad hale, der gør dem til overraskende adrætte svømmere.  Det siges, at de har været med til at skabe søfolkenes fortællinger om havfruer. I givet fald er havfruer meget buttede og med en rimelig markant skægvækst.

Flest om vinteren

Der er stor forskel på, hvor mange af de store havfruer i møder, alt efter om I tager udflugten om vinteren eller om sommeren. Om vinteren er der ca. 400 søkøer i Crystal River, mens der om sommeren blot er 40-50 individer, da havet her er varmere.

Varm kakao og opvarmet pool

I aktiv tilstand trækker søkoen kun vejret hver 3-5 minutter, men når den sover, kan den ligge op til 20 minutter under vandet. Når sulten melder sig svømmer de ud til store søgræsområder i havet og æder 10 procent af deres kropsvægt hver dag. 

Glæd jer til at komme tæt på, men uden at røre. På sejlturen hjem bliver I tilbudt kaffe og varm kakao. Og på hotellet Plantation on Crystal River venter en opvarmet pool med jacuzzi.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.