Xl Usa Arizona Stagecoach Trails Guest Ranch Pioneer Wagon
Oplevelse i USA

Træd ind i en Western og lev som cowboy

Forrygende dage på Stagecoach Trails Guest Ranch

Udlev den indre drøm om livet som cowboy i wild west. Kom ud blandt kaktusser, heste og ørkenens støv. Dér, hvor wranglers ikke betyder cowboybukser, men en, der passer heste, som I kan ride på.

Kun 2 timer syd for Las Vegas, men alligevel meget langt fra alt, der hedder neonlys og glimmer, ligger Stagecoach Trails Guest Ranch. I er i Arizonas ørken ved foden af bjergene Mohave og Hualapai med al den fred, det fører med sig. 

Xl Usa Arizona Stagecoach Trails Guest Ranch Entrance
Xl Usa Arizona Stagecoach Trails Guest Ranch Billiards
Xl Usa Arizona Stagecoach Trails Guest Ranch Wagon Ride

En westernby med alt, hvad dertil hører

At træde ind i Stagecoach Trails Guest Ranch, er som at træde direkte ind i en westernfilm. Nej, det er faktisk endnu bedre. Det er som at rejse tilbage i tiden og selv være med i det ægte cowboyliv. 

Op på hesten, cowboy

Der er masser af aktiviteter på Stagecoach Trails Guest Ranch. Først og fremmest er der inkluderet to rideture om dagen. Der er ture både for øvede og begyndere, og der er mange ruter, så I kommer ikke til at opleve det samme to gange. 

Her er også mulighed for vandreture, cykelture og ture i hestevogn. Besøg smedjen og se hestene få nye sko. I kan også prøve bueskydning og skydning med både rifler og seksløbere (overvåget og sikkert). I kan udfordre hinanden og se, hvem der er bedst til at kaste med hestesko – er det den samme, der vinder i et spil snooker ved billardbordets? 

Og så er der selvfølgelig poolen, når I skal slappe af. Bare hop i. 

Værelse, suite eller prærievogn?

Der er westernstemning overalt på Stagecoach Trails Guest Ranch. Fra restauranten, hvor I har inkluderet helpension, til værelserne. Her kan i vælge mellem almindelige hotelværelser og suiter med to soveværelser. 

Eller hvorfor ikke leve drømmen fuldt ud og overnatte i en stor prærievogn ude under stjernerne? Der er plads til fem og aircondition - selv om det vist ikke er helt autentisk, er det ganske rart.

Se rejser til Las Vegas, hvor I kan inkluderer turen.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.