• Kom ud i spektakulær natur på dagsudflugt fra Denver, Rocky Mountains
  • Amtrak tog gennem USA
  • Oplev aftenens lys falde stille over bugten og New York, når solen går ned bag Frihedsgudinden
  • Det historiske Larimer Square byder på masser af shopping, restauranter og natteliv

USA med tog fra kyst til kyst

Togrejse på sporet af pulserende storbyer og storslået natur fra 33.000 kr.

Glæd jer til:

Cruise i historisk yacht i New York

Cykeltur til Washingtons monumenter

Udflugt til Rocky Mountain National Park

Håndplukkede hoteller i New York, Washington, Chicago, Denver og San Francisco

At slappe af i privat togkupé med udsigt til smukke landskaber

Læs mere

Slap af på toget fra østkysten til vestkysten med stop i New York, Washington, Chicago, Denver og San Francisco. Tag på fantastiske udflugter og oplev historie, overdådig natur og en smuk sejltur.

USA er måske nok bilens land, men glem alt om det på denne rejse. I skal på en afslappet togrejse gennem USA fra østkyst til vestkyst med store oplevelser undervejs.

Pulserende New York og historie i Washington

I flyver direkte til New York fra København, og så er I klar til eventyr. Udforsk The Big Apple fra shopping til skyskrabere og glæd jer til at stævne ud med en yacht fra 1929 for at se New York fra søsiden.

I magtens centrum Washington DC venter de store monumenter, Det Hvide Hus og skønne parker. I har god tid til at udforske det hele bl.a. på cykel til National Mall med bl.a. de store memorials. 

Musik og højder i Chicago og Denver

I har et spændende stop i fantastiske Chicago, som alt for få besøger. I bor lige, hvor Chicago River løber ud i Lake Michigan. Byen syder af blues og jazz, og bygninger, der rækker mod himlen, inviterer til besøg deroppe.  

Countrymusikkens Denver er næste stop. Nyd byen og ikke mindst musikken. Og glæd jer til heldagsudflugt ud til Rocky Mountain National Park med rå, snedækkede bjerge og grønne dale.

Over 2 bjergkæder til San Francisco

Fra Denver går det over først The Rocky Mountains og senere lige så spektakulære Sierra Nevada til nogle dage i skønne San Francisco. Vi inkluderer en gribende udflugt til den berygtede fængselsø Alcatraz.

Togrejse fra kyst til kyst og over to bjergkæder

Hele jeres rejse til USA bindes sammen af togrejser, hvor I nyder roen og får sjælen med. I har privat sovekupe, når strækningen går hen over natten. Der er også spisevogn på jeres rullende hotel.

Togrejser i USA foregår stille og roligt. Ingen vilde højhastighedstog, men god komfort fra start til slut. Nyd det især, når I passerer de store bjergkæder.

Håndplukkede hoteller

I byerne har vi udvalgt 3-4* hoteller med bedste stemning og beliggenhed for seværdighederne. Hvis I ønsker 5* hoteller, siger I det bare til jeres rejserådgiver. Rejsen kan skræddersys til jer.

Program

Dag 1
I rejser til USA

Fra tagterrassen på 21. etage kan I nyde udsigten ud over New YorkI rejser til USA med direkte fly mellem København og New York. Fremme i The Big Apple tager i en taxi til hotellet. Velkommen til USA. 

Hotel 50 bowery 4*, New york

I skal bo tre nætter i et cityview værelse på Hotel 50 Bowery 4*, der ligger i historiske Chinatown. Hotellet har nok byens bedste udsigt fra tagterrassen og baren på 21. etage. Hotellet ligger med gåafstand til byens mange hovedattraktioner.

Dag 2
I want to be a part of it, New York, New York!

New York med the statue of Liberty i front, NYCI er klar til at udforske New York. Måske er det første gang. Måske har I været her mange gange før. Uanset hvad, så er byen aldrig den samme to gange. Den sover aldrig og udvikler sig konstant. 

En stor del af New Yorks charme er faktisk alle de uventede oplevelser og indtryk, man får forærende, når man mindst venter det – f.eks. over en kop kaffe, mens I kigger på det pulserende gadeliv.

Brooklyn Bridge i New York, USAMuseer og magiske oplevelser

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I mangler tips til oplevelser og seværdigheder i New York. Men husk, det kan så godt give lyst til at forlænge med nogle dage. Her er alle de verdensberømte museer, f.eks. Guggenheim, Museum of Modern Art (MoMA) og American Museum of Natural History. 

Gå evt. også over Brooklyn Bridge for at få det imponerende syn over mod Manhattans skyline fra hyggelige Brooklyn Heights Promenade – eller se det hele fra oven fra toppen af Empire Building eller Liberty Tower, som jeres rejserådgiver kan skaffe billetter til. Og så har vi endnu ikke nævnt shopping. Hav lidt plads klar i kufferten. 

Schnippers burger - smag den på Flatiron Food Tour i New York, USASig til, hvis vi skal arrangere en hyggelig cykeltur i Central Park eller madtur. Er I ægte ”foodies” med hang til anmelderroste spisesteder, er det en god ide at bestille bord på forhånd.

Dag 3
New York for sejl

Se Frihedsgudinden i New York fra en sejlbådI har endnu en dag i skønne New York, før I rejser til Washington. Den byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.

New York skyline set fra skonnert

I skal på en dejlig sejltur væk fra storbyens puls på en smuk yacht fra 1929. Oplev Manhattans skyline, mens brisen fylder sejlene, og roen sænker sig. 

Som udgangspunkt sejler I om dagen, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I foretrækker romantisk solnedgangstur eller night cruise. Eller hvorfor ikke en vinsmagningstur?

Dag 4
Med tog til Washington

Amtrak tog i Washington D.C.Det kan godt være, at USA er bilens land, men med toget får I sjælen og udsigterne med. Togene er generelt ikke de hurtigste, men på strækningen New York – Washington er det faktisk hurtigst at vejen ad skinnerne. 

I siger farvel til Hotel Beacon og tager en taxi hen til Pennsylvania Station under Madison Square Garden, hvorfra jeres tog til Washington går midt på dagen. Om bord på toget sætter I jer til rette i jeres behagelige sæder. Foran jer er 3½ times afslapning.

Vi vil ikke love de store naturscenerier uden for vinduerne. Tag en god bog med. Glæd jer over, at det ikke er jer, der holder i kø ude på motorvejen. Og vær klar til at nyde skyline i Philadelphia på venstre hånd, når I krydser The Schuylkill River før 30th Street Station i Philadelphia. Det er blot en af flere store floder I krydser eller følger på vejen. 

I kan købe snacks og drikkevarer på toget til Washington. Sig i øvrigt til, hvis I ønsker en overnatning i Philadelphia. 

Lobby på The Churchill Hotel, Washington D.CThe Churchill Hotel 3+*, Washington D.C.

Fremme i Washington tager I en taxi til hotellet. I skal bo 2 nætter på The Churchill Hotel, der er medlem af "Historic Hotels of America". Det åbnede i 1906 i en smuk Beaux Arts bygning på Connecticut Avenue nær Dupont Circle.

Tæt på hotellet er et bredt udvalg af restauranter, butikker og cafeer, og I skal blot gå ca. 15 minutter, så er I ved Det Hvide Hus og The National Mall med Smithsonians imponerende museer.

Dag 5
På cykel i magtens centrum

Se den fantastiske bygning Lincoln Memorial i Washington D.C., USANu er det tid til at udforske Washington. Eller rettere Washington D.C. for ikke at forveksle byen med staten af samme navn. Glæd jer til at mærke stemningen, der emmer af magt og historie. 

Oplev Washingtons monumenter på cykel

Washington opleves bedst til fods eller på cykel. Vi inkluderer derfor en guidet tur på cykel til de store monumenter. Jeres guide vil fortælle om alt det, I ser, og give jer indblik i de mange historiske begivenheder, der har fundet sted på og omkring The National Mall. 

Cykelturen tager 3-4 timer, så der er også tid til evt. at besøge et eller flere af museerne, der vitterligt er i verdensklasse.

Dag 6
Med tog til Chicago

Union Station med Liberty Bell udenfor i Washington D.C., USAI har formiddagen til at se jer omkring i Washington D.C., og så går jeres togrejse gennem USA ellers videre mod nye oplevelser. Der er afgang fra den fantastisk smukke Union Station et stykke ud på eftermiddagen. I skal være her en time før afgang. 

Egen sovekupé på Capitol Limited toget

I får jeres egen sovekupé på toget, der kører ad Capitol Limited Route gennem Maryland, West Virginia, Pennsylvania og Indiana til Chicago i Illinois. 

De amerikanske Amtrak toge kører overalt i USA - fra by til det vilde vestenPå vejen kommer I gennem kuperede landskaber, over store floder som Patomac River og ud i endeløse landbrugsområder. I får også et kig til både store og små byer med Cleveland og Pittsburg som de største. Mest af alt får I dog mulighed for at slappe dejligt af til togets beroligende rytme. 

Efter et par timer er det tid til at gå i spisevognen for at få et måltid mad. Alt afhængig af årstid falder aftenens mørke på lidt senere, og så venter en god nats søvn. Selvfølgelig kunne I flyve hurtigere, hvis I orker ind og ud af lufthavne. Men der er altså noget særligt ved at få sjælen med på sporet af nye eventyr.

Dag 7
Velkommen til Chicago

Stormagasinet Marshall Field's smukke ur i State Street, ChicagoI ankommer til Chicago om morgenen. Endnu en Union Station byder jer velkommen. Og igen kan man kun betages over de bygningsværker, som Vanderbilt-familien fik sat i værk, da de udbyggede jernbanenettet.

Tag en taxi til jeres hotel, bed dem se efter bagagen og kom så ud i den smukke by. I kan jo starte med at skabe jer et godt overblik over byen fra udkigsdækket 360 Chicago i John Hancock Building. Der er en ubeskrivelig udsigt over byen og søen.

Skal I have et lille sug i maven, kan I prøve husets TILT-vinduer, der vipper udad, mens I læner jer mod dem, så I føler, I er på vej ud i 305 meters højde. 

Lobbyen med kamin på Athletic Association Hotel i Chicago, USAchicago athletic association 4*, Chicago

Jeres hotel i Chicago er Chicago Athletic Association, hvor I skal bo 2 nætter. Hotellet er indrettet i en tidligere privat klub for eliten, og stedet emmer af historie og liv. Samtidig ligger hotellet perfekt for oplevelser i Chicago.

Dag 8
Udforsk Chicago

Amphiteatret i Millennium Park, ChicagoChicago er en enestående by. Chicago har mange grønne oaser og ligger så smukt ud til Lake Michigan. Her er glimrende museer, god shopping og en fantastisk musikscene med blues og jazz.  

Lad jeres interesser bestemme dagens indhold. Jeres rejserådgiver kan komme med gode tips. Gå f.eks. en tur i Millennium Park tæt på Chicago Athletic Association og læg evt. vejen forbi forlystelsesområdet Navy Pier. 

Chicagos Skyline med det 447 meter høje Willis Tower til venstreKan I klare flere højder? Så kom op til Skydeck Chicago i Willis Tower og nyd udsigten fra den højeste bygning på den vestlige halvkugle. Tør I gå ud på afsatserne af plexiglas og se lige ned i dybet?

Dag 9
Mod Denver og Rocky Mountains

Chicago RiverwalkI har formiddagen til at se det sidste af Chicago, før I stiger om bord på toget California Zephyr efter endnu en betagende tur gennem Union Station i Chicago. 

California Zephyr kører jer gennem Illinois, Iowa og Nebraska til Denver i Colorado. I har jeres egen sovekupé at slappe af i, og også her er der spisevogn og god mulighed for at strække benene på næste strækning af jeres togrejse gennem USA. 

Amtrak tog gennem USALuk øjnene og tænk på alle de pionerer, der i sin tid kæmpede sig samme vej i jagten på et bedre liv.  I kommer gennem landbrugsland og krydser Mississippi på vejen, og når dagen gryr efter en god nats søvn, nærmer I jer Denver og de smukke Rocky Mountains, som I kan se komme nærmere.

Dag 10
Countrymusikkens Denver

Union Station i DenverVelkommen til Denver. I ankommer til tidligt om morgenen, og stationen, I stiger ud på, hedder … ja, rigtigt gættet, Union Station. Ikke så stor som dem, I har set før, men stadig flot og prangende. 

Nok uden at I har mærket det, har jeres togrejse nu bragt jer op i 1.600 meters højde. I er lige på kanten af Rocky Mountains, og valgte I at forlænge jeres rejse til USA med nogle dage, kunne I såmænd lægge vejen forbi Mount Rushmore og Yellowstone National Park herfra.

Det historiske Larimer Square byder på masser af shopping, restauranter og natteliv På opdagelse i Denver

I har hele dagen til at udforske Denver, der er kendt som et mekka for alle, der elsker countrymusik. Nu skal vi jo ikke sende jer hverken på bar eller i dancehall fra morgenstunden, så heldigvis er her masser at se først. 

Gå en tur til Denvers cafeer og butikker og op i Colorado State Building for at se ud over byen. Læg også vejen omkring super hyggelige Larimar Square for at se, hvor fin byen var, før de store skyskrabere tog over i centrum. Om aftenen er pladsen om muligt endnu smukkere med de mange lys. Og så er det vist tid til at komme ud at høre noget musik!

Knock Knock værelset på The Curtis - A Doubletree by Hilton hotel, DenverThe Curtis - a Doubletree by Hilton 3*, Denver

I skal bo 2 nætter på The Curtis - a Doubletree by Hilton i Denver. Det er på alle måder mere end bare endnu et hotel at sove på. I kan se frem til en sjov og farverig designoplevelse. Men vigtigst af alt, så ligger The Curtis super godt for de store seværdigheder i Denver.

Dag 11
Rocky Mountains’ natur og Ondskabens Hotel

Bjerggeder på Rocky Mountains, Colorado Hvis I studser lidt over den sidste del af overskriften for denne dag, må vi hellere straks slå fast, at det skal nok blive en på alle måder dejlig dag. I skal ud i den forrygende natur i The Rocky Mountain National Park. 

Ondskabens Hotel, ColoradoHeldagsudflugt til Rocky Mountains

Rocky Mountain National Park er ren luft og rå natur ad libitum. Det skal I opleve på en heldagsudflugt, hvor I kører fra Denver og også har mulighed for at komme ud på smukke gåture. Hold udkig efter sorte bjørne, elge, kronhjorte, ørne og meget mere. 

På vejen stopper I ved Stanley Hotel. Det smukke og fredfyldte hotel gav Stephen King inspiration til ”Ondskabens Hotel” i romanen The Shining, der blev filmatiseret med Jack Nicholson i hovedrollen.

Dag 12
Over Sierra Nevada og Rocky Mountains

"All on board" - Amtrak tog klar til afgangUnion Station, please. I har sagt det til taxichauffører nogle gange. Denne dag er ingen undtagelse. Der er afgang kl. 8.15 med California Zephyr, så I skal forholdsvis tidligt op. 

Amtrak tog på Glenwood Springs togstation i ColoradoOver bjergene mod San Francisco

Hvis I på de første etaper af jeres togrejse gennem USA har haft blikket rettet mod gode bøger og hinanden, er det nu, I for alvor skal til at se ud af vinduerne. I passerer på denne strækning nemlig to bjergkæder - Rocky Mountains og Sierra Nevada. timer. 

Det er en af de smukkeste togrejser i USA. Strækningen er også den længste på jeres rejse til USA – 33 timer. I har igen sovekupé.

Et Amtrak tog kører gennem landskabet i Rocky Mountains (også kaldet The Rockies)De rå Rocky Mountains

The Rockies rejser sig råt mod himlen med sneklædte toppe. I har allerede fået en forsmag på jeres udflugt, og I kan nyde meget mere på vejen til først Salt Lake City, der var vært for vinter OL i 2002, og siden Reno, The Biggest Little City of the World, som de kalder sig. 

Begge lokker med store gevinster i kasinoerne, men bliv endelig siddende. I skal videre til San Francisco.

Dag 13
Over Sierra Nevada til San Francisco

Fantastisk udsigt over Lake TahoeEndnu en bjergkæde skal forceres. Guldgravernes Sierra Nevada i Californien, hvor I kommer forbi Lake Tahoe. Endnu en spilleby i fantastiske omgivelser. 

Sierra Nevada lader ikke The Rockies meget efter i smukke naturscenerier. Lokale guldfund i slutningen af 1800-tallet er den primære årsag til, at der overhovedet er en jernbane, som I kan køre ad.  

Bay Bridge, San FranciscoVelkommen til San Francisco

Sidst på eftermiddagen ankommer I til stationen Emeryville på Oakland-siden af San Francisco Bay. Herfra tager I en taxi eller bus ind til San Francisco. Turen tager ca. 1 time, så I er fremme på hotellet ca. kl 18.

Stilrent design i jeres Superior King Room på Hotel Kabuki i San Francisco, USAHotel Kabuki 3*, San Francisco

I skal bo 3 nætter på boutiquehotellet Hotel Kabuki, der ligger i Japantown i San Francisco. Hotellet byder på en smuk sammensætning af moderne japansk design og New York hipster-stil med et strejf af vintage. I bor lige ved Fillmore Street og blot 20 min. fra Union Square.

Dag 14
På opdagelse i San Francisco

Sporvogn på Hyde Street i San Francisco, Californien, USAI har hele dagen til at gå på opdagelse i San Francisco

Oplev de store seværdigheder i San Francisco

De store attraktioner står nærmest i kø i San Francisco fra Golden Gate Bridge over smukke Alamo Square til hårnålesvingene i Filbert Street og livlige Fisherman's Wharf. Vores rejserådgivere kan supplere med masser af tips til oplevelser fra helikoptertur over San Francisco Bay til spændende madture og også ture ud i vinlandet. 

Sæler på Fishermans Wharf i San Francisco, USAMen San Francisco er også en by, der fortjener, at man bare slapper af, slentrer omkring, ser på folkelivet og går en tur langs vandet uden andet mål end at suge til sig af de mange indtryk. Når I kommer hjem på hotellet, kan en tur i poolen friste.

Dag 15
Udflugt til Alcatraz

Alcatraz ved San Francisco, CalifornienEn af de helt store seværdigheder i San Francisco er det berygtede fængsel Alcatraz. Og mange bliver skuffede, når de kommer og finder ud af, at billetter til fængslet enten for længst er udsolgt eller først er til at få mange timer senere.

Derfor reserverer vi hjemmefra pladser for jer på en specifik afgang, så I er sikre på at komme til Alcatraz. Efter bådturen derover får I udleveret audioudstyr, så I kan høre tidligere indsatte og fængselsbetjente fortælle om livet på fængselsøen. Historierne fortælles, mens I går rundt på egen hånd inden for murene.

Dag 16-17
Hjem fra togrejse gennem USA

Downtown San Francisco, USAI startede på østkysten og sluttede på vestkysten. På jeres togrejse gennem USA har I krydset et kontinent. Turen går hjem direkte med SAS om eftermiddagen, og I lander i København dag 17 midt på dagen. Velkommen hjem.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris inkl. togrejse i superliner roomette

USA med tog fra kyst til kyst, Superliner roomette
RejseperiodeDobbelt
27.10.21 - 15.12.2132.000-35.000
16.12.21 - 04.01.2236.000-40.000
01.04.22 - 19.06.2233.000-35.000
12.08.22 - 15.12.2234.000-36.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

VOKSENPRIS INKL. TOGREJSE I SUPERLINER bedroom

USA med tog fra kyst til kyst, Superliner bedroom
RejseperiodeDobbelt
27.10.21 - 20.12.2138.000-44.000
21.12.21 - 04.01.2242.000-45.000
01.04.22 - 19.06.2239.000-41.000
12.08.22 - 15.12.2240.000-42.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Transport mellem hoteller, lufthavne, station
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • ESTA-registrering til USA

Bemærk

Bestil i god tid!
Der er et begrænset antal vogne med sovekupeer med eget toilet, hvorfor vi anbefaler bestilling i god tid.

Togrejse
I kan vælge togkupé Superliner Roomette (fælles bad/toilet) eller Superliner Bedroom (eget bad/toilet)