Xl Usa Colorado Rocky Mountain Lake

USA on the rocks

USA on the rocks

16 dage fra 33.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Bison, bjørne og Wild West

I har måske set Grand Canyon og Yosemite, fordi de er nemmere at komme til. Men nu skal det være. Nu skal jeres USA-rejse endelig gå til nogle af de største ikoner for naturoplevelser i USA. De ældste nationalparker, som lagde grunden til alle de andre.

Oplev noget af Nordamerikas mest storslåede natur på kør selv-ferie i USA med bl.a. Rocky Mountains og Yellowstone. Nyd cowboyland, bisonflokke, bjørne og gejsere. Og rejs tilbage i tiden til dinosaurer og mammutter.

Glæd jer til

 • Storslået natur i Rocky Mountains og Grand Teton
 • Midtvestens bisonflokke, ulve, bjørne og dinosaurer
 • Spektakulære Yellowstones gejsere og varme kilder
 • Magiske Badlands, Mount Rushmore, Devils Tower og indiansk historie
 • Håndplukkede hoteller og gennemtænkt rute

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Denver 2 nætter på Denver 2 Højdepunkter Oplev de mange solskinstimer i Denver og mærk stemningen af studentermiljø og mikrobryggerier Oplev de mange solskinstimer i Denver og mærk stemningen af studentermiljø og mikrobryggerier
Steamboat Springs 1 nat på Steamboat Springs 1 Højdepunkter Igennem dale og små byer med bjergskråninger på begge sider Igennem dale og små byer med bjergskråninger på begge sider
Rock Springs 1 nat på Rock Springs 1 Højdepunkter Ind i dinosaurernes land og over prærien til Rock Springs Ind i dinosaurernes land og over prærien til Rock Springs
Jackson 2 nætter på Jackson 2 Højdepunkter Landevejen er uendelig og stilheden larmende når turen går mod Jackson og westernstemning Landevejen er uendelig og stilheden larmende når turen går mod Jackson og westernstemning
Yellowstone National Park 2 nætter på Yellowstone National Park 2 Højdepunkter Gejsere, bjørne og prærieulve - naturen er magi i Yellowstone National Park Gejsere, bjørne og prærieulve - naturen er magi i Yellowstone National Park
Sheridan 1 nat på Sheridan 1 Højdepunkter Over prærie og udsigt til Big Horn Mountains Over prærie og udsigt til Big Horn Mountains
Keystone 1 nat på Keystone 1 Højdepunkter Oplev ikonet for rejser til USA når I bor lige ved Mount Rushmore og de udhuggede præsidenter Oplev ikonet for rejser til USA når I bor lige ved Mount Rushmore og de udhuggede præsidenter
Badlands National Park 1 nat på Badlands National Park 1 Højdepunkter Geologiske formationer så langt øjet rækker. Naturen i Badlands National Park er meget anderledes end hidtil oplevet på Jeres rejse Geologiske formationer så langt øjet rækker. Naturen i Badlands National Park er meget anderledes end hidtil oplevet på Jeres rejse
Scottsbluff 1 nat på Scottsbluff 1 Højdepunkter Oplev de fascinerende fossiler og skelletter af fortidens mammutter Oplev de fascinerende fossiler og skelletter af fortidens mammutter
Estes Park 2 nætter på Estes Park 2 Højdepunkter Oplev Rocky Mountains National Park, hvor det nordamerikanske kontinent bliver delt mellem Stillehavet og Atlanterhavet Oplev Rocky Mountains National Park, hvor det nordamerikanske kontinent bliver delt mellem Stillehavet og Atlanterhavet
Xl Usa Colorado Rocky Mountain NP Mount Evans Aspire Tours Deers

Magiske landskaber og gennemtænkt rute

Nationalparker som Rocky Mountains Nationalpark og Yellowstone står helt fortjent øverst på ønskelisten hos mange, der vil arrangere rejser til USA. Alligevel er dette nok en rejse til jer, der har været i USA før. 

Jeres rejse til USA starter i Denver, som I har god tid til at udforske. Og så skal I ellers ud i naturen. Nyhavn Rejser sørger for indkvartering med den helt rigtige beliggenhed. 

Bilen er inkluderet med fuld forsikring. Og ruten er lagt ad gode veje, hvor transporten ofte er en oplevelse i sig selv. Undervejs har I god tid til at nyde naturscenerier, dyreliv og rustik western charme. USA on the rocks.

XL USA South Dakota Mount Rushmore National Monument
XL USA Wyoming Yellowstone National Park Mammoth Hot Spring
Xl Usa Colorado Denver Sunset Skyline City Park
Det skal i opleve

Dagsprogram

En rejse som denne kan fint gennemføres på de 16 dage, som er beskrevet. Men undervejs er der masser af muligheder for spændende afstikkere. I kan også finde masser at lave, hvis I tager en ekstra dag i f.eks. Yellowstone National Park og/eller Rocky Mountains National Park. 

Har I ikke 16 dage til rådighed denne gang, kan turen afkortes, selv om det ville være lidt synd. Tal med vores rejserådgivere om jeres ønsker.

I rejser til USA med et enkelt flyskift undervejs og lander i Denver samme dag lokal tid. I lufthavnen henter I jeres bil, og så er I klar til kør selv-ferie i USA til nogle af de smukkeste nationalparker med Yellowstone, Rocky Mountains og Grand Teton som højdepunkterne.

Lige her og nu nøjes I dog med at køre til jeres hotel i Denver.

Xl Usa Colorado Denver Colorado State Capitol Building Park

The Curtis - A Doubletree By Hilton 3*, Denver  

I skal bo 2 nætter på The Curtis - a Doubletree by Hilton i Denver. Her kan I glæde jer til mere end bare et hotel at sove på. The Curtis er en farverig designoplevelse, og så ligger det super godt for alle seværdigheder i Denver.

Xl Usa Colorado Denver The Curtis A Doubletree By Hilton Roof Terrace

Xl Usa Colorado Denver B Cycle Station Credit Visit Denver

Når man er i Denver, kan man godt være fristet til at se på alt andet end Denver. Byen ligger nemlig, så man føler, at man kan røre ved Colorado Rocky Mountains. 

Men I skal nok komme endnu tættere på Rocky Mountains i løbet af jeres rejse til USA. Slap i stedet af i byen, for der er masser at udforske. 

Xl Usa Colorado Denver Denver Beer Company Credit Evan Semon

Mikrobryggerier og kultur

Denver har solskin 300 dage om året. Det er en progressiv by præget af et stort studentermiljø, og byen er måske af samme grund kendt for sine mikrobryggerier. 

Denver kaldes også The Mile High City, fordi byen ligger i 1 miles højde (målt ved det 13. trin på Capitol). De lokale fortæller gerne, at golfbolde ryger 10 % længere end ved havoverfladen - og at drinks virker 10 % bedre.

Xl Usa Colorado Rocky Mountain NP Mount Evans Aspire Tours

Nu er det tid at komme ud mod de store naturoplevelser. Igen frister Rocky Mountains, men I skal nok nå det. I stedet kører I stik vest mod Silverthorne med store Mt. Evans på venstre hånd og herfra nordpå mod Steamboat Springs. 

I kører primært nede i dalene med bjergskråninger på begge sider, og I passerer flere hyggelige småbyer, hvor I kan stoppe. Mange byer her er dedikeret til skiløb om vinteren. I er f.eks. ganske tæt på det kendte skiområde ved Vail. 

Xl USA Colorado Steamboat Springs Town Sunset

Steamboat Grand 3+*, Steamboat Springs

I skal bo en enkelt nat på hotellet Steamboat Grand, der ligger med smukke udsigter. Værelserne er gode på min. 32 m2, og her er både pool og jacuzzi i haven. 

Navnet Steamboat Springs skyldes franske pelsjægere, der troede de hørte lyden af et dampskib i det fjerne, da de kom til byen første gang. Det var dog en naturlig kilde, der sagde den sjove lyd. Kilden er der stadig. Det er lyden dog ikke. 

Jeres rejse til USA går nu længere mod vest og samtidig op til 140 millioner tilbage i tiden. Det er nemlig dateringen for nogle af de fossiler og spor efter dinosaur, der er fundet i Dinosaur National Monument.

Dinosaur National Monument

Intet andet sted i verden har man fundet så mange spor efter dinosaurer som i Dinosaur National Monument. Der er de mest utrolige aftryk i klipperne, knogler og skeletter. I kan samtidig se hulemalerier fra tidlige civilisationer. 

Efter dinosaurerne fortsætter I gennem prærien mod Rock Springs. I kan på vejen opleve naturområdet Flaming Gorge National Recreation Area og Utahs røde ørken i Red Canyon. 

Xl USA Utah Dinosaur National Monument Wall With Bones

Hampton Inn 3*, Rock Springs

I skal bo en enkelt nat på Hampton Inn i Rock Springs. Hampton Inn er en del af Hilton-kæden og byder på god komfort, en lille indendørs pool, fitnessrum og også en møntvask, hvis det allerede er tid til at vaske lidt tøj. Der er ikke meget at se i nærområdet, så I har tiden, før I skal videre.

Xl USA Utah Dinosaur National Monument Petrroglyps At Mckee Springs Cave Paintings

I fortsætter nu gennem bølgende prærielandskaber med uendeligt til horisonten. Her sker absolut ingenting, og det er netop det smukke ved denne rute. Dagens mål er Jackson, der oser af wild west. 

Her er indgangsporte til parkerne lavet af store gevirer, fortove af træ og husfacader, der kunne gå lige ind i enhver western film som perfekt kulisse. Læg vejen omkring Million Dollar Cowboy Bar med sadler ved baren og alt, hvad man kan drømme om af western-stemning, når amerikanere går all in med indretning. 

USA Wyoming Jacksonhole Million Dollar Cowboy Bar

Rustic Inn Creekside Resort & Spa 3*, Jackson

I skal nu bo 2 nætter på Rustic Inn Creekside Resort & Spa, der byder på ægte lodgestemning i smukke omgivelser. Bjergene står som bagtæppe, og byens tilbud er inden for gåafstand. Der er både spa og pool på hotellet.

Xl Usa Wyoming Rustic Inn Creekside Resort Spa Exterior Creek

Dagen er sat til at komme ud i den storslåede natur. Det kan være på river rafting eller på en vandretur med lokale guider. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I har brug for inspiration. 

Ved Jackson ligger det over 100 km2 store naturreservat National Elk Refuge med nogle af verdens største flokke af kronvildt. Der er op til 7.500 individer i reservatet, så gevir-portene i Jackson er absolut ikke tilfældige. I National Elk Refuge er også store bisonflokke og mange andre dyrearter og fugle.

Xl USA Wyoming Jackson National Elk Refuge Sign

XL USA Wyoming Grand Teton National Park Death Canyon

Målet for dagen er Yellowstone National Park, men turen er relativt kort, så sæt god tid af til at opleve Grand Teton National Park på vejen. 

Spektakulære Grand Teton National Park

I Grand Teton National Park er nogle af de mest dramatiske bjerge i Rocky Mountains og uendeligt smukke naturscenerier. Bjergkæden er en af de mest fotograferede i hele Nordamerika. Det skønne landskab omfatter krystalklare bjergsøer, fossende floder og grønne skove.

Sørg for at køre ad Teton Park Road. Undervejs er der gode muligheder for smukke vandreture i selskab med både elge og bjørne. Sidst på eftermiddagen kører I til Yellowstone National Park, hvor I overnatter.

XL Wyoming Grizzly Bear Animal Yellowstone National Park USA

Canyon Lodge & Cabins 3*, Yellowstone National Park

I skal bo 2 nætter på Canyon Lodge & Cabins inde i Yellowstone National Park ved Visitor Center og restauranter. Få minutters gang bringer jer til Lower Falls og Grand Canyon of Yellowstone, og I bor samtidig perfekt for at køre ud i nationalparken ud til Grand Loop Drive, der går som et 8-tal gennem Yellowstone forbi de store attraktioner.

Start dagen med en tur til Visitor Center. Så får I mest muligt ud af besøget. Her er så meget storslået natur, at I bliver nødt til at vælge.

XL Wyoming Minerva Hot Springs Yellowstone National Park USA
XL USA Yellowstone National Park Old Faithful Geyser Erupting
Xl Usa Wyoming Yellowstone Big Horn Sheep

Gejsere, dyreliv og bjerge i Yellowstone National Park

Naturen i Yellowstone National Park er ren magi. Her er ulve, bjørne, prærieulve, hjorte og kæmpe flokke af bison. Gejserne med Old Faithful som den ubestridte stjerne springer mod himlen, mens vandfald buldrer den modsatte vej. 

Det kæmpe, termiske kildespring Grand Prismatic står i alle regnbuens farver - nærmest uvirkeligt, men ganske ægte takket være forskellige bakteriedannelser i det varme vand. Og nu vi er ved varmt vand, så glæd jer til Mammoth Hot Springs, hvor op til 80 grader varmt vand bryder ud gennem kalkstenene og løber ned over de mange farverige terrasser og bassiner.

Overvej en dag ekstra i Yellowstone National Park

Yellowstone National Park har så meget at byde på, at vil I have mere tid på jeres rejse til USA, så er det nok her, I skal lægge en ekstra dag. Tal i givet fald med jeres rejserådgiver.

I skal forlade Yellowstone National Park, men brug endelig en del af dagen i parken. Måske nåede I ikke at se Mammoth Hot Springs i går? Så er der god tid i dag. 

Senere kører I mod byen Sheridan mod vest. På vejen kommer I gennem vidtstrakt prærie med udsigt til bakker og bjerge. Glæd jer bl.a. til Big Horn National Forest og udsigten til Big Horn Mountains. I kan også vælge at køre en omvej nordom via Big Horn Canyon. 

I Sheridan overnatter I en enkelt nat på Best Western Sheridan Center 3*, der ligger centralt i byen på North Main Street. I bliver budt velkommen til god komfort og også en indendørs pool.

Xl USA Wyoming Sheridan Highway Landscape

I dag går jeres rejse til USA videre forbi nogle af de helt store ikoner for rejser til USA.

Den hellige klippe Devils Tower

På vejen kan I lægge vejen forbi Devils Tower National Monument, der er et unikt geologisk vidunder. Den lodrette klippe rejser sig dramatisk 386 meter op mod himlen. Udseendet kan bedst sammenlignes med, når et barn på en stranddag vender en spand med fugtigt sand på hovedet. Her er det bare rå klippe, og hvem der har "vendt spanden" er op til fantasien. 

XL USA Wyoming Devils Tower

Bjørnens klippe

For mange indianerstammer f.eks. Cheyenne er klippen ikke overraskende hellig. Den har det indianske navn Mato Tipila, som slet ikke betyder djævletårnet men bjørnetårnet. 

I følge et indiansk sagn er klippens karakteristiske lange furer i virkeligheden kradsemærker fra en kæmpe bjørn. Den jagtede nogle børn, som søgte tilflugt på klippen. Bjørnen forsøgte at nå dem, men klippen rejste sig i vejret som et tårn og reddede dem fra døden.

Præsidenterne i Mount Rushmore

Når I ankommer til Keystone, har I udsigt til Mount Rushmore, der nok er lige så stort et ikon for rejser til USA som Frihedsgudinden i New York. Hovederne af præsidenterne George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln er hugget ud i klipperne.

De 18 meter høje skulpturer er skabt af Gutzon Borglum. Leder efternavnet tankerne hen på Børglum Kloster i Danmark, er det ikke helt skævt. Gutzon Borglum nedstammer fra en kannik, der i 1536 blev den første lutheranske præst på klostret.

I har en enkelt overnatning på Baymont Inn & Suites 3* i Keystone. Også her kan I slutte dagen i en indendørs pool.

Efter sagn og historie i Keystone og omegn er det tid til at sætte kursen mod nye naturoplevelser i Badlands National Park.

Mystiske landskaber og rigt dyreliv

I Badlands National Park møder I et meget anderledes naturlandskab i South Dakota. Det er det rene eventyrland med røde bulede og spidse klipper så langt øjet rækker. Det er mange millioner år gamle geologiske formationer.

Engang helt området dækket af hav, og her er fundet fossiler af havdyr, næsehorn og kæmpekatte med sabeltænder! Badlands National Park har en stor, beskyttet græsprærie og et rigt dyreliv med rødlos, præriehunde, tykhornsfår, vilde kaniner, grævling og pindsvin.

Xl USA South Dakota Black Hills National Park Sylvan Lake

Cedar Pass Lodge 3*, Badlands National Park

I har enkelt overnatning i Badlands National Park på Cedar Pass Lodge, der blev etableret i 1938 og er som taget ud af en amerikansk film. Man bor i hytter, og fra lodgen er udsigt til de rå bjerge.

Xl USA South Dakota Badlands National Park Landscape Rock Formations

Jeres USA-rejse går nu videre mod Scottsbluff i staten Nebraska.  Der er tid til at køre omkring de smukke og bjergrige landskaber i Black Hills. Undlad til gengæld at lave en omvej via Rocky Mountains National Park – I skal nok nå det senere! 

Bjergene i Black Hills

Sioux og Cheyenne har betragtet Black Hills som hellige og verdens centrum, men det blev der nu ikke taget meget hensyn til, da der blev fundet guld i 1874 af general George Armstrong Custer. De følgende år drog tusinder af håbefulde hertil, og jernbanerne fulgte efter. Det endte selvfølgelig i konflikt, den store indianske krig i 1876.

Xl USA South Dakota Hot Springs Mammoth Site Paleontological Dig Skull

Mammutter i hot springs

Videre mod Scottsbluff kommer I forbi Hot Springs, hvor I kan se fascinerende fossiler og skelletter af de store mammutter, som levede her. Det er aktive udgravninger, hvor der indtil videre er fundet 61 mammutter.

De endeløse prærier

Dagen slutter i hjertet af cowboyland med endeløs prærier, store ranches, vilde heste og cowboys. I har en enkelt overnatning på Hampton Inn 3* i Scottsbluff.

Første del af bynavnet skyldes en pelsjæger ved navn Scotts. Anden del har intet med bluf og snyd at gøre. Bluff er en stejl bakke, og uden for byen rejser bjerget Scotts Bluff National Monument sig lodret op i landskabet. Et imponerende syn.

Xl USA Nebaska Scotts Bluff National Monument Historic Covered Wagon And Oxen

I kører nu endelig for alvor mod Rocky Mountains National Park. Og nu skal den opleves! Rocky Mountains National Park er Colorados første nationalpark, og I skal bo lige ved indgangen i Estes Park. 

Det er ikke bare praktisk for oplevelser i nationalparken, der er også perfekt for turen videre. I kan være fremme på 3 timer og allerede denne dag kan I altså begynde at udforske Rocky Mountains National Park. 

I har dog også mulighed for at stoppe i Wyomings hovedstad, Cheyenne, på vejen, hvis I trænger til lidt byliv og shopping midt i al den vidunderlige natur. 

Xl Usa Colorado Rocky Mountain NP Entrance Sign

The Ridgeline Hotel 3*, Estes Park

I skal bo 2 nætter på The Ridgeline Hotel i Estes Park. God stemning, moderne indretning og bl.a. indendørs pool fuldender opholdet. Her er mange faciliteter fra indendørs pool til billard og Xbox. Estes Park er en lille by præget af lavt byggeri og lange alleer med gamle træer. Her er et hyggeligt bycentrum.

Xl Usa Co The Ridgeline Hotel In Estes Park Dining Area

XL Canada Rocky Mountaineer Banff, Alberta

Rocky Mountains National Park byder på smukke bjerge, hvor 60 bjergtoppe rejser sig over 3.700 m med Longs Peak på 4.346 m som den højeste. Mange af bjergtoppene er en del af Continental Divide, der deler kontinentet. Floder på den ene side løber mod Stillehavet. Floder på den anden side søger mod Atlanterhavet. 

Det rige dyreliv rummer bl.a. sorte bjørne, kronvildt, pumaer og elge. Kør ad Trail Ridge Road, men husk at stoppe, for landskabet er skabt til vandreture. Hør evt. om muligheden for at se Rocky Mountains National Park fra hesteryg. 

Når I kommer hjem på hotellet, så smid vandrestøvlerne og hop i den opvarmede indendørs pool, før I tager et måltid mad i restauranten. Har I ikke rørt jer nok, så smut omkring fitness centret! 

Xl Usa Co The Ridgeline Hotel In Estes Park Indoor Pool

Det er tid til at tage hjem fra jeres rejse til USA. I siger farvel til Rocky Mountains National Park og de mange andre fantastiske naturscenerier, I har set på jeres vej. 

Alt afhængig af jeres flyplan, kører I mod Denver ud på formiddagen. Her vil I nyde, at det var fra indgangen ved Estes Park, at I oplevede Rocky Mountains National Park. Estes Park ligger nemlig perfekt for lufthavnen i Denver med kun 1½ times kørsel dertil.

I lander i Danmark dag 16.

XL Canada Rocky Mountains Banff National Park Cowboy Experience Child With Horse
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Denver t/r
 • 15 dages billeje: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 2 nætter på The Curtis - a Doubletree by Hilton 3*, Denver. Standard King room
 • 1 nat på Steamboat Grand 3+*, Steamboat Springs. Deluxe King room
 • 1 nat på Hampton Inn 3*, Rock Springs. Standard King room, inkl. continental breakfast
 • 2 nætter på Rustic Inn Creekside Resort & Spa 3*, Jackson. King room
 • 2 nætter på Canyon Lodge & Cabins 3*, Yellowstone National Park. Premium Lodge room
 • 1 nat på Best Western Sheridan Center 3*, Sheridan. Standard King room, inkl. continental breakfast
 • 1 nat på Baymont Inn & Suites 3*, Keystone. Standard King room
 • 1 nat på Cedar Pass Lodge 3*, Badlands National Park. Cabin room
 • 1 nat på Hampton Inn 3*, Scottsbluff. Standard King room, inkl. continental breakfast
 • 2 nætter på The Ridgeline Hotel 3*, Estes Park . Standard King room
Pris per person ved 2 voksne
USA on the rocks, 17 dages kør selv
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 19.06.2433.000‑35.00058.000‑60.000
20.06.24 ‑ 11.08.2442.000‑44.00073.000‑75.000
12.08.24 ‑ 31.10.2436.000‑38.00064.000‑66.000
01.05.25 ‑ 19.06.2534.000‑36.00060.000‑62.000
20.06.25 ‑ 11.08.2544.000‑46.00076.000‑78.000
12.08.25 ‑ 25.08.2538.000‑40.00067.000‑69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen
 • Hotelovernatninger i 14 nætter på de nævnte hoteller eller tilsvarende
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.