XL Vietnam Azerai Can Tho Azerai Swimming Pool
Can Tho, Vietnam

Azerai Can Tho

Luksuriøs Mekong-stemning med skønne villaer og stort poolområde

Azerai Can Tho ligger fredfyldt på den lille ø Con Au, få minutters sejlads fra Mekong-deltaets bankende hjerte Can Tho. Det smagfulde resort indfanger Mekong-flodens rytme og stemning med den helt rette mængde luksus – fra det vidunderlige poolområde til de skønne villaer, der gemmer sig mellem frodige tropehaver og skyggefulde banyan-træer.

Velkommen til Mekongs bankende hjerte

Azerai Can Tho er den perfekte base til at udforske alt det, som er Mekong-deltaets sjæl – fra de bortgemte bifloder og travle kanaler til de farverige flodmarkeder, gadekøkkener og templer. I bor få minutters sejlads fra det hele – og alligevel fredfyldt og på rolig afstand fra byens puls. 

XL Vietnam Azerai Can Tho Cai Rang Floating Market Cabbage Selling

Oplevelserne står i kø

Gå på opdagelse i Can Tho

Selv om Can Tho er Mekong-deltaets største by – og en af Vietnams største byer – er det ikke så meget, man almindeligvis hører om den. I rejseøjemed er byen først og sidst kendt som en base for at opleve Mekong-deltaets flydende markeder, samt de omkringliggende bifloder og landområder, men snyd ikke jer selv for at sejle de få minutter over til byen fra jeres hotel - Can Tho er en ægte bid af Vietnam. En hjertevarm og livlig provinsby, fyldt med overraskelser og små seværdigheder, som I ofte kan udforske helt uforstyrret.      

Gadekøkkener, markeder og templer

Vi anbefaler, at I bare farer lidt vild i Can Thos stræder, pladser og gyder, der alle steder byder på lokale restauranter, markeder, gadekøkkener og kuriøse butikker – hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige interesser og ønsker. Can Tho har også mange unikke templer som f.eks. the thailandske Munirensay Temple eller det stemningsfulde kinesiske Ong-tempel fra 1894.  

Glæd jer også til at nyde solnedgangen i Can Tho. Der er en helt særlig stemming omkring floden ved aftentid, uanset om I nyder med et cruise på floden, hjemme på hotellet eller langs flodbredden i byen – find eks. vej til byens ikoniske restaurant L’Escale, som byder på gin tonics på fjerde sal - med vidunderlig udsigt over floden.

På sporet af Mekong-deltaets unikke historie

Can Tho har stadig mange gamle huse, der vækker fortidens magi og vidner om byens særlige blanding af kinesisk, vietnamesisk og fransk indflydelse. 10 km uden for Can Tho, finder I f.eks. det historiske hus Binh Thuy, der blev bygget i 1870 i en unik blanding af fransk, kinesisk og vietnamesisk stil. Binh Thuy er et nationalt monument, og selvom det er velbesøgt af vietnamesiske turister, giver huset – der stadig er ejet af samme familie – et enestående indblik i den multikulturelle påvirkning og levevis, som velhavende familier engang havde i denne del af Vietnam. 

Oplev flodens mange fortællinger

Kvinder som hænger tøj til tørre og børn der leger. Småbønder, som arbejder i rismarkerne og bøfler, som køler sig ned i vandkanten. Fiskere, som kaster deres garn og farverige fragtbåde med alverdens varer og gøremål. En stor del af en rejse til Mekong-deltaet er naturligvis at opleve livet omkring den mægtige flod, som er Vietnams livsnerve – historisk og kulturelt. Glæd jer til at stævne ud og skære gennem vandet, mens flodens små og store historier folder sig ud omkring jer. 

XL Vietnam Azerai Can Tho Canal
XL Vietnam Azerai Can Tho Binh Thuy Ancient House Doors
XL Vietnam Azerai Can Tho Ong Temple Roof

Faciliteter og services

Regionale specialiteter og gastronomisk grill

Efter dagens eventyr i og omkring Can Tho, kan I glæde jer til at komme hjem til jeres skønne oase, hvor I f.eks. kan nyde frisk fisk eller japansk wagyu direkte fra flammerne på Grill, efterfulgt af en cocktail ved poolbaren. Hotellets hovedrestaurant Café ligger ved det skønne poolområde, og byder på regionale specialiteter, et stort udvalg af friske salater og originale, hjemmelavede desserter.

Azerai tilbyder naturligvis også private picnics ved flodbredden og romantiske middage på udvalgte lokationer. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Mere end en pool

Den 31 meter lange pool – med åbne pavilloner på hver side - er hotellets midtpunkt og naturlige mødested, hvor I også finder loungen, baren og hovedrestauranten. Det er et vidunderligt og inviterende område, der kombinerer et stilrent og nærmest meditativt udtryk med en naturlig sans for Mekong-flodens særlige stemning og natur.

Spa, yoga og tennis

I skyggerne af de fortryllende banyan-træer, finder I hotellets skønne spa, hvor kyndige kropsterapeuter byder velkommen med et væld af massage og kropsterapier, der bl.a. tager afsæt i vietnamesiske traditioner. Azerai Can Tho har også en yoga pavillon, et pilates studio og en tennisbane med en stemningsfuld placering nede ved flodbredden.

Sejlture, cykelture, kokkeskole og byvandring

Azerai Can Tho tilbyder en række aktiviteter og eksklusive udflugter med privat guide. Fortæl jeres rejserådgiver, hvad I drømmer om og hør mere om mulighederne på jeres rejsetidspunkt.

Poolvillaer og værelser med udsigt

Azerai Can Tho har 60 værelser og 5 poolvillaer, der alle er moderne, minimalistisk og smagfuldt indrettet stilfuldt indrettet I varme træ- og naturmaterialer, der afspejler den omgivende natur og områdets traditioner. I kan vælge mellem tre værelseskategorier – de har alle til huse i to-værelses bungalows og den eneste forskel mellem de tre kategorier er udsigten: Nogle kigger mod floden, mens andre kigger mod haverne eller den skønne lotusdam.

Alle værelserne er circa 35 m2 og har Wi-Fi, aircondtion, mini-bar og badeværelse med bruser.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.