Xl Vietnam Saigon Craft Beer Tour Citroen 2Cv Wheel
Oplevelse i Vietnam

Craft beer og retrobiler i Saigons nat

Saigons mikrobryggerier fra bagsædet af en vintage Citroen

Flere og flere mikrobryggerier skyder i disse år op i Vietnams pulserende metropol Saigon. Og der er ingen bedre måde at opleve dem på, end fra bagsædet af en klassisk Citroen 2CV - eller Vietnams ikoniske og sjældne jeep La Dalat.

En kærlighedshistorie om øl

Det var franskmændene, der i sin tid introducerede øl til Vietnam og siden da har vietnameserne ikke set sig tilbage. Men hvor øl i kolonitiden først var en dyr og lidt elitær drik, blev det gradvist folkets drik – ikke mindst i form af den lyse, friske fadøl, Bia Hoi.

Bia Hoi brygges fra dag til dag – og alle steder – og nydes på fortove og gadehjørner i hele Vietnam den dag i dag. Det er fundamentet for vietnamesisk ølkultur og et glas Bia Hoi på det lokale hjørne hører til enhver rejse til Vietnam. Hvis man kan lide øl, selvfølgelig.    

Vietnam har også flere hæderkronede og historiske bryggerier, som Sabeco og Habeco, der har eksisteret siden 1800-tallet. Men de senere år har også budt på en hel ny bølge af spændende, eksperimenterende mikrobryggerier, og særlig Saigon har fået en fantastisk ølscene, som I kan glæde jer til at opleve på denne aftentur.

Vintage biler i nattens lys

I bliver hentet på jeres hotel i Saigon kl. 19.00, men I bliver ikke bare hentet. I bliver hentet i stil. For I skal ud og køre i en klassisk, farverig Citroen 2CV eller alternativt en såkaldt La Dalat – Citroens ikoniske jeep, som blev produceret i Vietnam fra 1968-1975. Begge biltyper er med kaleche, som kan foldes ned, så I virkelig kan nyde storbyens gadebilleder, lysende skyskrabere og elektriske stemning. Husk kamera.  

Fra byens bedste mikrobryggerier til små hjemmeproducenter

De næste små fire timer, venter der jer det bedste af vietnamesisk craft beer ledsaget af snacks og tapas på et udvalg af Saigons mest anerkendte mikrobryggerier. Men I skal også besøge små, uafhængige ølbryggere, der (endnu) kun brygger øl i små mængder. Alle steder vil I høre mere om brygningen af de forskellige øl og deres historie.

Det hele slutter af med en sidste øl i godt selskab med de lokale, inden I bliver kørt tilbage til jeres hotel cirka 22.30. Medmindre I har andre planer og lige skal have en øl til, selvfølgelig. Nu kender I stederne.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.