Xl Vietnam Boy Seeking Shelter Leaf Rain Kid Child

Områder og byer i Vietnam

Vi guider dig

De skønneste byer og områder i Vietnam

Når I rejser med Nyhavn Rejser til Vietnam, kan I forvente, at rejsen bliver ekstraordinær fra start til slut.

Ekstraordinær, fordi vores rejserådgivere kender Vietnam ud og ind – og fordi de er rigtig gode lyttere, som vil hjælpe jer med at sammensætte den bedst mulige rejse for jer, uanset om I rejser som familie eller par.

Autentiske oplevelser og sjældne destination

Med Nyhavn Rejser oplever I det autentiske Vietnam på originale og berigende måder, som løfter oplevelsen til noget helt specielt og bringer jer helt tæt på det skønne land, dets folk og fortællinger.

Tag f.eks. med på eventyr og glamping ved Lak Lake i Vietnams centrale højland eller oplev den betagende nationalpark Phong Nha i den centrale del af landet. I kan også sejle i rispram på Mekong-floden eller opleve landlivet i gudesmukke Pu Luong i det nordlige Vietnams bjerge.

Højdepunkter væk fra alfarvej

Vi dækker selvfølgelig også alle Vietnams skønne højdepunkter og mest berømte destinationer, men vi sørger for at I kan opleve stederne i ro og mag – og væk fra mængderne.

I Halong Bay, kan I f.eks. opleve de magiske kalkstensøer på en sejltur, som bringer jer til den lige så fantastiske, men mere uberørte Bai Tu Long Bay eller Lan Ha Bay – begge er Halong Bays nabo-bugter, hvor de fleste både for længst er vendt om.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores Vietnam-eksperter har personligt tjekket og håndplukket hoteller og resorts. Udvalgt unikke oplevelser og autentiske udflugter og fravalgt dem, I ikke er tjent med.

Og så har vi sørget for, at I kan kombinere højdepunkter med flere af landets mindre kendte – og helt fantastiske – steder. Med Nyhavn Rejser, får I med andre ord det bedste af Vietnam. Hele Vietnam.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.