• Gadekøkkentur i Hanoi i Vietnam. Velbekomme!
 • På marked i Hanoi
 • Madlavning hos Ai i Hanoi

Vietnamesisk kokkeskole i Hanoi

Lær at mestre det vietnamesiske køkken

Madlavning hos Ai i Hanoi
Læs mere

Tag på et kulinarisk eventyr i det vietnamesiske køkken med den passionerede kok Ms. Ai. I dufter og smager jer frem til de helt rigtige ingredienser på det lokale marked, og de næste par timer står i kogekunstens tegn hjemme hos Ai!

Find de bedste råvarer på markedetEn af Hanois mest passionerede kokke

Der findes ikke en meget bedre måde at lære det vietnamesiske køkkens kogekunst at kende på, end i selskab med en af Hanois allermest passionerede kokke. Ai har mere end 15 års erfaring med at fremtrylle kulinariske smagsoplevelser i det vietnamesiske køkken og har i 2014 deltaget i Master Chef Vietnam, hvor hun kom i top 5.

De næste par timer skal I dufte, smage og lære grundtrinene i det vietnamesiske køkken at kende. Alt sammen krydret med en god portion viden om Hanois autentiske lokalliv, historie og traditioner.

Det lokale marked er fyldt med grøntsagerBesøg på det lokale marked

Ikke langt fra Ais hus ligger et af Hanois mange energiske madmarkeder, hvor de lokale handler alt fra friskfanget fisk og kød til friskplukket frugt, friske grøntsager og krydderurter, der udgør et farveorgie uden lige. Markedet er et bombardement af indtryk, og I har god tid til at stoppe, dufte og fordybe jer i det autentiske lokalliv undervejs.

Det store formål med besøget på markedet er dog at finde de helt rigtige ingredienser til dagens middag, som I med hjælp fra Ai senere skal tilberede.

Lær at lave vietnamesisk mad med chef AiMadlavning hjemme hos Ai

Med dagens ingredienser på plads, tager I tilbage til Ais hus, hvor hun byder jer varmt indenfor i sit eget store køkken. Med god tid til at lytte og lære, indvier hun jer i det vietnamesiske køkkens hemmeligheder, populæreste retter og opskrifter. I kan stille alle de spørgsmål, I vil undervejs, og det hele foregår i et roligt tempo både i øjenhøjde og børnehøjde.

I får jeres egen lille kogestation og hjælpes ad med at tilberede dagens middag. Alt efter sæson skal I prøve kræfter med kogte, bagte og stegte retter, og som tiden skrider frem fyldes køkkenet med en fantastisk duft af citrongræs, lime, kafirblade og masser af friske urter. 

Velbekommen!Smag på Vietnam

En velfortjent, velsmagende og indbydende middag er nu klar til at blive serveret, smagt og nydt til fulde. Velbekomme! 

Morgen, eftermiddag eller aften?

I kan lære Ais hemmeligheder og tilberedningsteknikker enten på en halvdagstur fra morgenstunden, tidlig eftermiddag eller om aftenen.

Se rejser til Vietnam og tal med jeres rejserådgiver om, hvordan I kan få denne oplevelse med.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.