• Terrassen i jeres One Bedroom Pool Villa på Al Wathba Desert Resort i Abu Dhabi
 • Terra Secca serverer velsmagende italiensk mad til hotellets gæster på Al Wathba Desert Resort i Abu Dhabi
 • Terrassen i jeres One Bedroom Villa på Al Wathba Desert Resort i Abu Dhabi

Al Wathba Desert Resort, Abu Dhabi

Stilfuld luksus og forkælelse i den gyldne ørken

Terrassen i jeres One Bedroom Villa på Al Wathba Desert Resort i Abu Dhabi
Læs mere

Et ophold på Al Wathba Desert Resort er lig med forkælelse, wellness og gourmet. Tag en velfortjent og anderledes pause fra hverdagen omgivet af Abu Dhabis gyldne ørkensand. Også for børn. Kun 45 minutters kørsel fra Abu Dhabis internationale lufthavn.

Poolområde på Jumeirah Al Wathba Desert Resort i Abu Dhabi

1000 m2 fællespool og børnepool

Om dagen kan I nyde livet ved den 1000 m2 store fællespool i hjertet af Al Watha Desert Resort med udsigt over ørkenen til landsbyliv i det fjerne. Med mindre I altså vælger en villa med privat pool – så er det straks en anden historie. Så er der jo kun jer i poolen og masser af privatliv.

Børn er hjerteligt velkommen på resortet, der både har børneklub med daglige aktiviteter og børnepool.

Krystalsalt bruges som behandlingsmiddel i Talise Spa på Jumeirah Al Wathba Desert Resort i Abu DhabiDen bedste spa i Abu Dhabi

Spaen på Al Watha Desert Resorts er den største og bedste i Abu Dhabi. Den ligger i et roligt hjørne af resortet omgivet af en billedskøn have. Før I overgiver jer til en himmelsk massage, kan I nyde forskellige spabade, der inkluderer sauna med saltkrystaller som vægge. Pools, tyrkiske Hammam-bade, iskolde gys og meget mere.

Rid på en kamel på Jumeirah Al Wathba Desert Resort i Abu DhabiFalkeshow og kamelridning

Derudover er der masser af aktiviteter, I kan tage jer til. Se eksempelvis det daglige falkeshow i solnedgangens skær. Falkeshows er en oldgammel, mellemøstlig tradition, der på alle måder fascinerer og imponerer. Tag på en eventyrlig ridetur på kamel- eller hesteryg i ørkenen og meget andet.

Afternoon tea på Hayaakom på Jumeirah Al Wathba Desert Resort i Abu DhabiSmag på Mellemøsten

Al Watha Desert Resort har flere restauranter, som på hver deres måde lader jer smage på Mellemøstens traditioner.

”Hayaakom” betyder eksempelvis velkommen på arabisk og er navnet på resortets lobby, der er designet til at give jer oplevelsen af at ankomme til en (velhavende) beduinfamilies hus. I bliver budt varmt velkommen og starter jeres ophold med en lille forfriskning. Kom endelig tilbage til cafeen og baren, hvis I vil have sunde salater, sandwichs, mocktails, kaffe eller te.

Aftenstemning i den smukke ørken omkring Jumeirah Al Wathba Desert Resort i Abu DhabiBeduintraditioner og skønne retter

Restaurantoplevelsen på Bait Al Hanine hyller de gamle beduin-traditioner ved at serverer skønne retter, der kan deles – ligesom de lokale beduinstammer altid har gjort. Fortsæt til baren Al Mesayan på tagterrassen for resortets bedste drinks og solnedgang.

Et stykke fra resortet i den golde ørken ligger Al Mabeet Desert Camp, der er designet til at give jer en unik og dog luksuriøs oplevelse af nomadelivet med aftensmad under stjernerne. Er I mere til italienske retter, er Terra Secca stedet. Der er naturligvis også mulighed for frokostservering ved poolen.

Terrassen i jeres One Bedroom Pool Villa på Jumeirah Al Wathba Desert Resort i Abu DhabiSkal I have egen pool?

Resortet har i alt 90 værelser og suiter samt 13 villaer med plunge pool. Designet er stilfuldt i lyse farver med detaljer, der på moderne vis afspejler Mellemøsten og skaber en jordnær stemning. De har alle TV, Wi-Fi, hårtørrer, minibar, kaffe- og tefaciliteter m.m.

Værelserne er 45 m2, mens suiterne med ét værelse er på 95 m2 og suiter med to værelser er på 230 m2. One Bedroom Pool-villaerne er på 125 m2, og Two Bedroom Pool-villaerne er på 250 m2. Booker I en villa, er transport til og fra Abu Dhabi lufthavn inkluderet.

Oplev det spektakulære ørkenlandskab på Jumeirah Al Wathba Desert Resort i Abu DhabiHvornår vil I rejse?

Januar til april har dagstemperaturer på 18 til 27 grader, mens de danske sommermåneder er hede med op til 36 grader. September til december er igen meget behagelige. Det gør Abu Dhabi til den perfekte helårsdestination, og så kan I let kombinere med mere afslapning, forkælelse og oplevelser eksempelvis i Oman eller Dubai.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.