• The Palace Downtown Dubai ligger i hjertet af Dubai lige over for Burj Khalifa
 • Poolen på The Palace Downtown Dubai
 • Fountain View Room på The Palace Downtown Dubai
 • Lobby på The Palace Downtown Dubai

Palace Downtown Dubai, Dubai

Bo som en sheikh lige over for Burj Khalifa og Dubai Mall

Bo på det smukke The Palace Downtown Dubai
Læs mere

På The Palace Downtown Dubai er kolonitidens Arabien på smukkeste vis bragt ind i det 21. århundrede. Her får I en unik oplevelse af at være på et moderne luksusresort med lys og luft omkring jer samtidig med, at I bor midt i storbyen tæt på Burj Kahalifa og Dubai Mall.

Bo på det smukke The Palace Downtown DubaiDet moderne Arabien

Palace Downtown Dubai er et harmonisk møde mellem det traditionelle Arabien og det moderne Dubai. Med fede, dybrøde tekstiler, traditionelle træskærerarbejder og en friskbrygget kop beduinkaffe, mens I nyder den utilslørede udsigt til Burj Khalifas himmelstræbende tinde. Tradition og fornyelse i nænsom harmoni. Den sublime beliggenhed hotellet til det oplagte valg for jer, der gerne vil tilbringe et par dage med sightseeing og shoppping i en af verdens mest interessante metropoler.

The Palace Downtown Dubai, DubaiByens bedste udsigt

Hotellet består af kun tre etager, der er bredt ud med grønne områder og pool ud mod den store sø foran Burj Khalifa. Det giver jer en helt utrolig udsigt over Downtowns skyline, og I er samtidig i første parket til det spektaulære Dubai Fountain, der hver aften skyder dansende hundrede meter op i luften under ledsagelse af lys og musik. Nyd eksempelvis forestillingen fra Restaurant Thiptara, en af Dubais bedste thai-restauranter, der er opført delvist på pæle i søen.

Den argentinske steakrestaurant Asado på The Palace Downtown DubaiInternationalt cuisine i topklasse

Herudover huser Palace Downtown Dubai den anerkendte argentinske steak-restaurant Asado samt hovedrestauranten Ewaan, der serverer internationale retter med et asiatisk og arabisk tilsnit. Her kan I også glæde jer til en bugnende morgenbuffet med alt fra dumplings til eggs benedict, som I kan nyde inden for eller på terrassen med udsigt over poolen, søen og Burj Khalifa.

Palace Downtown Dubai er også kendt for sin eksklusive High Tea, der serveres hver eftermiddag i lobbycaféen Al Bayt.

Udsigten fra Burj KhalifaUdforsk Dubai til fods

Generelt er Dubai ikke en by, man som besøgende udforsker på gåben, men fra Palace Downtown Dubai er det faktisk muligt. Området omkring hotellet er præget af boulevardlignene fortove og arkader med restauranter, barer og caféer. På den anden side af søen ligger også Dubai Opera. Selve Burj Khalifa kan nås på få minutter til fods, og det samme kan det lille indkøbscenter Souk al Bahar og det enorme Dubai Mall, verdens største shoppingcenter med akvarium, skøjtebane og intet mindre end 1.200 butikker

Dubais bedste spa

Tilbage på Palace Downtown Dubai kan I hvile fødderne i hotellets spa, der er et af byens allerbedste. Her er også et veludrustet motionsrum. Der er gratis WiFi over hele hotellet.

Fountain View Room på The Palace Downtown DubaiEksklusive værelser

Værelserne på Palace Downtown Dubai har alle udsigt mod byen eller den store kunstige sø og er med store, komfortable senge og et lækkert marmorbadeværelse med både badekar og separat bruseniche. Hotellet var det første der blev bygget Downtown Dubai. Forvent derfor at farvevalg, møblement og indretning bærer præg af designernes valg ved hotellet åbning for godt ti år siden. Alle værelser har egen balkon eller terrasse. Vi anbefaler et værelse med Fountain View, hvor jeres værelse vender mod det store springvand der springer hver aften til musik. Bemærk dog, at kun dele af springvandet vil være synligt fra værelset.

Der er også mulighed for at opgradere til en suite, hvor I får eget opholdsrum, soveværelse og tekøkken.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.