XL Dubai The Palace Downtown Dubai Entrance Burj Khalifa View
Dubai

Palace Downtown Dubai

Bo som en sheikh lige over for Burj Khalifa og Dubai Mall

På The Palace Downtown Dubai er kolonitidens Arabien på smukkeste vis bragt ind i det 21. århundrede. Her får I en unik følelse af at være på et moderne luksusresort med lys og luft omkring jer samtidig med, at I bor midt i storbyen tæt på Burj Kahalifa og Dubai Mall.

Det moderne Arabien

Palace Downtown Dubai er et harmonisk møde mellem det traditionelle Arabien og det moderne Dubai. Her mødes I af tykke, dybrøde tekstiler, traditionelle træskærerarbejder og en friskbrygget kop beduinkaffe, mens I nyder den utilslørede udsigt til Burj Khalifas himmelstræbende tinde. Tradition og fornyelse i nænsom harmoni. Den sublime beliggenhed gør hotellet til det oplagte valg for jer, der gerne vil tilbringe et par dage med sightseeing og shoppping i en af verdens mest interessante metropoler.

Udforsk Dubai til fods

Generelt er Dubai ikke en by, man som besøgende udforsker på gåben, men fra Palace Downtown Dubai er det faktisk muligt. Området omkring hotellet er præget af boulevard-lignende fortove og arkader med restauranter, barer og caféer. På den anden side af søen ligger også Dubai Opera. Selve Burj Khalifa kan nås på få minutter til fods, og det samme kan det lille indkøbscenter Souk al Bahar og det enorme Dubai Mall, verdens største shoppingcenter med akvarium, skøjtebane og intet mindre end 1.200 butikker.

Xl Dubai Hotel The Palace Downtown Dubai Exterior
Xl Dubai Hotel The Palace Downtown Dubai Evening
Xl Dubai Hotel The Palace Downtown Dubai Pool
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Eksklusive værelser

Værelserne på Palace Downtown Dubai har alle udsigt mod byen eller den store kunstige sø og er med store, komfortable senge og et lækkert marmorbadeværelse med både badekar og separat bruseniche. Hotellet var det første der blev bygget Downtown Dubai. Forvent derfor at farvevalg, møblement og indretning der bærer præg af designernes valg ved hotellets åbning for godt ti år siden. Alle værelser har egen balkon eller terrasse. Vi anbefaler et værelse med Fountain View, hvor jeres værelse vender mod det store springvand der springer hver aften til musik. Bemærk dog, at kun dele af springvandet vil være synligt fra værelset.

Der er også mulighed for at opgradere til en suite, hvor I får eget opholdsrum, soveværelse og tekøkken.

Dubais bedste spa

Tilbage på Palace Downtown Dubai kan I hvile fødderne i hotellets spa, der er et af byens allerbedste. Her er også et veludrustet motionsrum. Der er gratis Wi-Fi over hele hotellet.

Byens bedste udsigt

Hotellet består af kun tre etager, der er bredt ud med grønne områder og pool ud mod den store sø foran Burj Khalifa. Det giver jer en helt utrolig udsigt over Downtowns skyline, og I er samtidig i første parket til det spektaulære Dubai Fountain, der hver aften skyder hundrede meter op i luften under ledsagelse af lys og musik. Nyd eksempelvis forestillingen fra Restaurant Thiptara, en af Dubais bedste thai-restauranter, der er opført delvist på pæle i søen.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Oman Zighy Bay Six Senses Main Pool Woman Aerial View
Dubai, Mellemøsten

Glæd jer til

Ultimativ barfodsluksus kun 6 timer fra Danmark

Egen villa med privat pool og butler

Topklasses gastronomi i underskønne omgivelser

Snorkling, sejlture og paragliding

2 dages shopping i Dubai, inkl. high tea i Burj Khalifa

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Dubai. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.