Xl USA Alaska Sea Stacks Kenai Fjords National Park Nature
Oplevelse i Alaska

6 timers cruise i Kenai Fjords national park

Oplev fjordens dramatiske natur og forunderlige dyreliv

Kenai Fjords National Park er rå og smuk med grønklædte bjerge og hvide gletsjere, der vidner om istidens æra. Chancerne for at opleve hvaler og andet vildt fuldender dette seks timers cruise!

Bjerge og gletsjere fra istiden

Går jeres Alaska-rejse til Seward på Kenai-halvøen, skal I unde jer selv at opleve Kenai Fjords National Park. Nationalparkens bjerge og gletsjere går 20.000 år tilbage til den sidste istid og er en naturoplevelse, I igen og igen vil tænke tilbage på. 

Båden har plads til knap 150 gæster og sejler ud kl. 8.00 eller 11.30 fra Sewards havn (fra start maj til midt september). Det er en god idé at ankomme i god tid, så I har tid til eventuel parkering, gå om bord osv.

Kom helt tæt på gletsjerne

Ruten går til den sydlige del af Kenai Fjords National Park gennem Aialik-bugten med det dramatiske skue af skovklædte bjerge og enlige klippeformationer, der rejser sig fra havet. Dybest inde i bugten kommer I til Aialik-gletsjeren og senere den kendte og Holgate-gletsjer.

Båden størrelse gør, at I kommer så tæt på, at I næsten får vanddråber på jer, når gletsjerne kælver og gigantiske isstykker styrter i havet. Husk kamera!

Mulighed for at se hvaler og meget mere

I drages helt naturligt af det storslåede bjerglandskab, men husk også at spotte efter dyr. Der er aldrig garanti for at se dyr i deres naturlige habitat, men sandsynligheden for at se alt fra hvaler til spækhuggere, odder, sæler, ørne, søpapegøjer og meget mere er høj i Kenai Fjords National Park.

Kaptajnen fortæller om områdets flora og fauna undervejs, og der serveres lette snacks til frokost på båden såsom en kyllingewrap, chips, granolabar og cookies.

XL Humpback Whale Water Whale Watching Boat Kaikoura Sea New Zealand Animals Wildlife
team Alaska

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.