Xl Canada Breaching, Leaping Alaskan Humpback Whale
Oplevelse i Alaska

Heldagscruise i Kenai Fjords national park

En dag blandt Northwestern Fjords gletsjere og hvaler

Glæd jer til et cruise i Kenai Fjords National Park, der tager jer længere ind i fjordene end normalt. Gletsjere rejser sig fra havet, sæler soler sig i bugten, og sandsynligheden for at opleve hvaler er stor. Husk kamera og kikkert!

Sejl ud fra Seward

Det er et must at opleve Kenai Fjords National Park på jeres rejse til Alaska. I finder hovedindgangen til nationalparken i havnebyen Seward på den østlige side af Kenai halvøen, og jeres store båd sejler afsted kl. 8.30 om morgenen.

Kenai Fjords National Park blev etableret i 1980, men de spektakulære naturomgivelser kan dateres over 20.000 år tilbage til den sidste istid. Naturen har ændret sig meget siden den gang, og I kan se frem til at sejle i de skulpturelle fjorde, som gletsjerne gennem tiden har dannet.

Gletsjere, Gletsjere, Gletsjere

Jo tættere I kommer på Northwestern Fjord, jo mere dramatisk bliver naturen. Et amfiteater uden lige med hvide og blå gletsjere side om side med græsklædte bjergsider og rå kampesten åbenbarer sig for jer. Og grantræer og blomster vokser på steder, der ikke synes muligt.

I sejler tæt på gletsjerne og kaptajnen gør undervejs mange stop med tid til at tage oplevelserne ind. I kommer både til at opleve tidevandsgletsjere og almindelig gletsjere. Og chancen for kælvende gletsjere er også god. Har I kameraet klar?

Xl Usa Alaska Kenai Fjords National Park Cruise Bear Glacier Closeup

Tæt på det vidunderlige dyreliv

Dyrelivet i Kenai Fjords National Park er lige så vildt som naturen. Hvad I ser, afhænger dog af årstid og held. Sådan er det med de autentiske dyreoplevelser. 

Måske oplever I pukkelhvaler, finhvaler eller vågehvaler sprøjte vand op fra havet eller bryde overfladen i ekspressionistiske saltomortaler. Kåde spækhuggere, der springer op ad vandet. Kolonier af havoddere, der daser på ryggen, mens de mæsker sig i muslinger. Sæler, der soler sig på klipperafsatserne, farverige søpapegøjer og meget mere. Husk også at kigge op efter ørne!

Vildtreservat, frokost og guide

I løbet af dagen sejler I bl.a. ud til Alaska Maritime National Wildlife Refuge, der er Alaskas største vildtreservat. Og gennem dagen fortæller kaptajnen om naturen og dyrelivet, så I får historien såvel som fakta på plads. 

Der serveres lette snacks om morgenen samt let frokost midt på dagen såsom en kyllingewrap, chips, granolabar og cookies. Nævnte er inkluderet i jeres cruise.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl USA Alaska American Bald Eagle Over Homer Alaska Harbor Animal Bird
Alaska, Nordamerika

Glæd jer til

Kør selv-ferie i Alaskas vildmark

Tag med fly til lodge og nedlagt kobbermine

Bo dybt inde i Denali National Park

Rafting og sejlture på fjordene

Gennemtænkt rute med god tid til at opleve

team Alaska

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.