Xl USA Alaska American Bald Eagle Over Homer Alaska Harbor Animal Bird

Alaskas vildmark til lands, til vands og i luften

Alaskas vildmark til lands, til vands og i luften

17 dage fra 90.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Enestående naturscenarier og gamle minebyer fra luften og til vejs ende

Oplev Alaskas rå natur med bjerge, kæmpe gletsjere og et vildt dyreliv med hvaler og bjørne. Bo dybt inde i Denali National Park. Tag på rafting på Kenai-floden og cruises på fjordene. Og se Alaska fra luften. Kør selv-ferie i Alaska med rå natur ad en rute med gode veje.

Kør-selv ferie i Alaska

Jeres rejse til Alaska er tilrettelagt, så I kører i en rummelig bil (SUV) gennem utrolig natur med et rigt dyreliv og samtidig får et forrygende indblik i livet i vildmarken for de gamle guld- og kobbergravere.  

Glæd jer til

 • Kør selv-ferie i Alaskas vildmark
 • Tag med fly til lodge og nedlagt kobbermine
 • Bo dybt inde i Denali National Park
 • Rafting og sejlture på fjordene
 • Gennemtænkt rute med god tid til at opleve

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Anchorage 1 nat på Anchorage 1 Højdepunkter Nyd udsigten fra hotellet over byen med Cook Inlet og Chugach Mountain i horisonten Nyd udsigten fra hotellet over byen med Cook Inlet og Chugach Mountain i horisonten
Glacier View 1 nat på Glacier View 1 Højdepunkter Køreturen ad Glenn Highway med Chugach Mountain Range og Knik Arm er en vidunderlig oplevelse Køreturen ad Glenn Highway med Chugach Mountain Range og Knik Arm er en vidunderlig oplevelse
McCarthy, Kennecott 2 nætter på McCarthy, Kennecott 2 Højdepunkter Med privatfly fra Chitina flyver I forbi Mt. Blackburn til McCarthy, Kennecott Med privatfly fra Chitina flyver I forbi Mt. Blackburn til McCarthy, Kennecott
Tok 1 nat på Tok 1 Højdepunkter Via Glenn Highway krydser I Mentasta, hvor udsigten til Wrangell - St. Elias bjergene er spektakulær Via Glenn Highway krydser I Mentasta, hvor udsigten til Wrangell - St. Elias bjergene er spektakulær
Fairbanks 1 nat på Fairbanks 1 Højdepunkter Endnu en smuk køretur venter, når bjerglandskaber og birkeskove stille glider forbi Endnu en smuk køretur venter, når bjerglandskaber og birkeskove stille glider forbi
Denali National Park 2 nætter på Denali National Park 2 Højdepunkter Vildmarken i Denali National Park byder på uforstyrret dyreliv, smukke landskaber og betagende udsigter Vildmarken i Denali National Park byder på uforstyrret dyreliv, smukke landskaber og betagende udsigter
Talkeetna 1 nat på Talkeetna 1 Højdepunkter Træhuse af solidt tømmer og fortove af træ skaber stemningen i den gamle guldgraver by Træhuse af solidt tømmer og fortove af træ skaber stemningen i den gamle guldgraver by
Cooper Landing 1 nat på Cooper Landing 1 Højdepunkter Historie og oprindelig kultur i Alaska Native Heritage Centre Historie og oprindelig kultur i Alaska Native Heritage Centre
Homer 3 nætter på Homer 3 Højdepunkter Bjørnesafari, gletsjere og vulkaner set fra luften Bjørnesafari, gletsjere og vulkaner set fra luften
Seward 2 nætter på Seward 2 Højdepunkter Cruise blandt hvaler og gletsjere i Kenai Fjords National Park Cruise blandt hvaler og gletsjere i Kenai Fjords National Park
Xl Usa Alaska Kenai River Cooper Landing Rafting Boats
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Med fly til lodge og nedlagt kobbermine

I Alaskas vildmark fortæller spøgelsesbyer og forladte guld- og kobberminer om pionerernes barske liv. I skal besøge en af de nedlagte miner højt oppe i de rå bjerge. Men hvor minearbejderne måtte kæmpe sig frem over stok og sten indtil jernbanerne var anlagt, flyver I hertil. Glæd jer en til spektakulær tur over rå bjerge og kæmpe gletsjere og til også her at bo midt i natursceneriet på den smukke Kennicott Glacier Lodge. 

Dybt ind i Denali National Park

I nationalparken Denali er biler forbudt, men hvor mange andre overnatter uden for nationalparken, skal I have den optimale oplevelse og bo dybt inde i vildmarken, hvor I ikke kan komme længere. En autoriseret bus bringer jer til Denali Backcontry Lodge tæt på Nordamerikas højeste bjerg, Denali.

Rafting og sejlture på fjordene

Alaska er også floder, søer og dybe fjorde omgivet af bjerge med snedækkede tinder, som I naturligvis skal opleve. Glæd jer eksempelvis til cruise i Kenai Fjords National Park til den mageløse Northwestern Fjord, der huser adskillige gletsjere – både tidevandsgletsjere og almindelig gletsjere. Fjordene er også hjem for bl.a. havoddere, sæler, spækhuggere, gråhvaler, pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler. Husk kamera og kikkert! Og glæd jer til stille rafting ad Upper Kenai River på udkig efter elge, ørne, laks og bjørne.

Natur, natur og atter natur

Jeres kør selv-ferie i Alaska er tilrettelagt, så I igen og igen kommer gennem den mest mageløse natur, og samtidig har I god tid til at opleve og gøre stop, for strækningerne er relativt korte, og ruten er lagt, så I kører ad gode asfalterede veje hele vejen. Undtagen altså når I sejler, kører i bus og flyver! I bor de fleste steder i hytter, hvor standarden er traditionel og robust, og hvor charmen i højere grad er en smuk beliggenhed end et traditionelt hotel.

XL USA Alaska Edgerton Highway Towards Chitina
XL USA Alaska Katmai National Park Bear With Cubs
Xl Canada Breaching, Leaping Alaskan Humpback Whale
Det skal I opleve

Dagsprogram

Rejsen er blot et forslag og skræddersyes til jer. Vil I have flere dage Alaska? Flere oplevelser? Eller mere tid til at komme ned i gear?

Tal med vores Alaska-eksperter om jeres ønsker og drømme.

Xl Alaska Anchorage City Moose Mountains Usa

Fremme i Anchorage i Alaska tager I en taxa til hotellet, hvor I slapper af oven på flyturen. I skal bo på Hotel Captain Cook 4* i hjertet byen, hvor I har en overnatning i et Deluxe Room. Hotellet er moderne med fire udsøgte restauranter. Og fra de højere etager kan I nyde udsigten over byen med Cook Inlet og Chugach Mountain i det fjerne.

Xl Usa Alaska Denali Backcountry Adventure Denali National Park Hiking

Xl USA Alaska Atigun Pass Dalton Highway From Fairbanks To Deadhorse Nature

I forlader Anchorage og kører ad Glenn Highway (Hwy 1) langs de imponerende bjerge i Chugach Mountain Range og Knik Arm. I passerer Knik River og Manatuska River og så østpå mod Palmer og videre til Matanuska Glacier State Recreation Area. 

Xl USA Alaska Glacier Mountain Summer Flowers Nature

Sheep Mountain Lodge 3*, Glacier View

Her finder I dels med den 43 km lange Manatuska-gletsjer og dels Sheep Mountain Lodge i Glacier View, hvor I skal overnatte i en hyggelig hytte tæt på naturen. Køreturen hertil er kun på 175 km, så der er tid til at gå ture på vejen, eller når I er fremme. Der er kort i jeres hytte og mere end 20 km vandreruter at kaste sig ud i tæt på lodgen. 

I fortsætter jeres rejse til Alaska gennem smuk natur. Vejen skærer sig gennem naturscenerierne på Edgereton Highway, og I mærker, hvordan transport kan være en oplevelse i sig selv. 

Xl USA Alaska Lake On Kennicott Glacier Wrangell St. Elias National Park

Med privatfly fra Chitina  

Første mål er Chitina, hvor et mindre propelfly venter på jer.

Målet for flyveturen er McCarthy, Kennecott (også kendt som Kennicott). På jeres vej flyver I forbi 4.876 m høje Mt. Blackburn, over gletsjerne Kennicott, Root og Stairway Icefall og forbi den gamle Erie Mine højt oppe på bjergsiden. I får et berigende indblik i det område, I skal udforske de næste dage, og piloten vil udpege de vigtigste steder, beskrive landskaber, fortælle om dyreliv, historie m.m.

XL Alaska Kennicott Glacier Lodge

Kennicott Glacier Lodge 

Forestil jer at være i centrum af Nordamerikas største nationalpark. At have udsigt til en 40 km lang gletsjer og at være omgivet af nogle af kontinentets højeste bjerge. Sådan er det at bo på Kennicott Glacier Lodge 3*, hvor I bor de næste to nætter i et Main Lodge Glacier View Room.

Nyd den smukke lodge bygget i rødt træ med en flot gennemgående hvid balkon, hvorfra I har en mageløs udsigt til bjergene.

Xl Alaska Wrangell St Elias National Park Kennecott Ghosttown

Lodgen ligger i den gamle mineby Kennecott, hvor de store minebygninger oppe på bjerget vidner om en gylden fortid. Her skal I hen i dag!

I er langt inde i Wrangell-St. Elias National Park og ude i blændende natur med bl.a. Nordamerikas største koncentration af gletsjere. Bevæg jer ud i den mageløse natur med rå bjerge og nyd følelsen af at have hele denne smukke verden for jer selv. Her er skønne vandreruter gennem landskaberne og over floder.

Xl Alaska Wrangell St Elias National Park Kennecott

Guidet tur til spøgelsesby 

I løbet af formiddagen skal I på en guidet tur til Kennecott Mill – byen ved den gamle kobbermine. I får også mulighed for at komme ind i den nedlagte mine. Historien er rørende, og guiden sørger for, at I får de største fortællinger på plads. Bemærk her er mange trapper.

Xl USA Alaska The Alaska Range Seen From Polychrome Pass In Denali National Park

I vågner op på Kennicott Glacier Lodge 3* og kan se frem til en velkendt oplevelse. En af dem, man godt kan tåle at få to gange; nemlig fly fra McCarthy til Chitina! Og sådan starter jeres dag.

Tilbage på vejen kører I nordpå til Glenn Highway for at krydse Mentasta, der er det højeste punkt på vejen. Her kan I nyde de spektakulære udsigter til Wrangell – St. Elias bjergene.

Ankomst til Tok 

Dagens mål er byen Tok, der nok aldrig får skrevet sig ind i verdenshistorien, men her er et beskedent udvalg af benzinstationer, butikker og cafeer. Og måske har Tok alligevel noget helt specielt, Cleft Of The Rock Bed & Breakfast, hvor Bob og Betty tager hjerteligt imod deres gæster, som bor i hytter af solidt tømmer omgivet af skoven. Mange gæster roser Bob og Betty for deres morgenmad, så den inkluderer vi.

Xl USA Alaska Atigun Pass Dalton Highway From Fairbanks To Deadhorse Nature

I har en smuk køretur foran jer, når I i dag kører nordpå fra Tok til Fairbanks ad Alaska Highway, der senere bliver til Richardson Highway. Turen går forbi bjerglandskaber og gennem gran- og birkeskove med skønne fotomuligheder undervejs eksempelvis ved Tanana River.

Omkring Richardson Highway kan I også få glimt af den imponerende Trans Alaska Pipeline, der blev bygget under 2. Verdenskrig og allerede 8,5 måned senere stod færdig. Intet mindre end 2237 km olierørledning blev lagt af de 10.000, som var involveret i projektet.

Bystemning i Fairbanks

I Fairbanks, der ligger mellem Chena River og Tanana River, kan I pludselig få lidt bystemning, da her lever over 30.000 mennesker. I tjekker ind på Fairbanks Springhill Suites by Marriott 3*, hvor I har en overnatning i en double suite.

I har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen.

Xl USA Alaska Denali Backcountry Lodge Denali National Park Mountain View

Jeres rejse til Alaska nærmer sig nu et af de absolutte højdepunkter: vildmarken i Denali National Park. Allerede på vej hertil fornemmer I, hvad der venter af storslåede naturscenerier med skove og snedækkede bjerge.

Uforstyrret dyreliv og de smukke landskaber

Fremme ved indgangen til Denali National Park stiller I bilen og hopper i en af parkens shuttlebusser det sidste stykke. Der må nemlig ikke køre biler i nationalparken. Bemærk, der er afgang kl. 13.30 og det er en god idé at ankomme i god tid. Endnu et tegn på, at de næste dage bliver i naturens tegn med uforstyrret dyreliv og de smukkeste landskaber.

Nationalparken er præget af tundra, skov og de store bjergtoppe, der rejser sig op i skyerne med Mt. Denali som majestæten, der med sine 6.194 m er Nordamerikas højeste. Bjerget hed indtil 2015 Mt. McKinley efter en tidligere præsident, men i respekt for de oprindelige folk blev navnet ført tilbage til Denali, der betyder den høje. Mt. Denali er magisk, når det spejler sig i Wonder Lake.

Hold udkig efter bjørne, rensdyr, elge, Dall-får og ulve, og husk også at se op for at nyde det rige fugleliv.

Xl Usa Alaska Denali Backcountry Adventure Denali National Gold Panning

Bo inde i nationalparken! 

Når I bliver sat af bussen, er I tæt på nationalparkens eneste vejs afslutning. I kan med andre ord ikke komme længere ud i vildmarken. Og her skal I bo! Hvor mange vælger at bo uden for nationalparken for at spare på pengene, får I den optimale oplevelse, og det er det hele værd.

Her har I to overnatninger på Denali Backcountry Lodge 3* med alle måltider inkluderet.

Xl Usa Alaska Denali Backcountry Adventure Denali National Park Bridge Nature

På Denali Backcountry Lodge får I den vildmarksoplevelse, som alle drømmer om, når man tænker på Alaska. Lodgen ligger i en dal med gangbro over floden, så I er i nærkontakt med naturen. I har jeres egen opvarmede hytte, og bliv ikke overrasket, hvis en elg en dag går ned ad stien ved hytterne. I er i vildmarken.

I kan tage på vandreture med eller uden guide, låne en mountainbike, søge efter guld eller køre en tur med bussen til Wonder Lake og nyde den utrolige udsigt til Mt. Denali. Frisk luft og skønne oplevelser i Alaskas vildmark. Der er også mulighed for at få indblik i de gamle minearbejderes liv på Fannie Quigley’s Cabin.

Xl USA Alaska Talkeetna Alaskan Lodge Guest Lodge Room Exterior

Efter morgenmaden er det tid at forlade Denali National Park og tage mod nye eventyr på jeres rejse til Alaska. I kører med bussen tilbage til indgangen og herfra med jeres bil for at køre mod Talkeetna. Vi ved, at vi gentager os selv, men nyd den smukke natur!

Xl USA Alaska Talkeetna Alaskan Lodge Deck View Couple Mountains Airplane

Bjerge og guld i Talkeetna 

I kører sydpå ad George Parks Highway med udsyn til Denali National Parks bjerge det første lange stykke. Efter 244 km ankommer i til Talkeetna, der har 1000 indbyggere og især er base for bjergbestigere, der søger udfordringer på Mt. McKinley, mens byen tidligere var centrum for jagten på rigdom i guldminerne. Stemningen fra den gang præger stadig Talkeetna med de gamle træhuse bygget af solidt tømmer, fortove af træ og små butikker.

Her har i en overnatning på Talkeetna Alaskan Lodge 3* i Guest Lodge Room. Lodgen ligger omgivet af skov lidt uden for byen, hvorfra man i klart vejr kan nyde en enestående udsigt til Mt. Denali.

Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Bird Taking Off From Lake

Næste mål på jeres Alaska-rejse er Cooper Landing. På dagens køretur kan vi anbefale et stop ved Alaska Native Heritage Centre, der ligger lige inden ankomsten til Anchorage. Syd for Anchorage kører I langs med sundet Turnagain Arm, hvor man ofte kan spotte Beluga-hvaler. Hvor sundet ender, kan I overveje et besøg på Alaska Wildlife Conservation Center, hvor I kan opleve mange af de vilde dyr som gør Alaska speciel. Dagens finale er det smukke gletsjer vand ved Kenai Lake og Russian River.

Alaska Native Heritage Centre 

Alaska Native Heritage Centre er et kulturcenter og museum med fokus på Alaskas oprindelig folk repræsenteret ved 11 grupperinger. Udenfor er seks autentiske landsbyer bygget op, mens I indenfor kan nyde storytelling formidlet gennem sang, dans og kunst. I vil tage derfra med en god forståelse af den originale kultur.

Vel fremme i Cooper Landing har vi fundet en hyggelig hytte til jer.

Xl Alaska Ketchikan Totem Poles

Xl Usa Alaska Kenai River Cooper Landing Rafting Aerial View

I starter dagen med 2 timers stille rafting ad Upper Kenai River. Hav kameraet klar og hold udkig efter elge, ørne, Dall-får, laks og bjørne i scenerierne med de snedækkede bjerge. I har guide med, der navigerer for jer, og turen ender på bredden af Kenai River i hjertet af Kenai National Wildlife Refuge.

Xl Usa Alaska Kenai River Cooper Landing Rafting People Forest

Betagende Ninilchik og videre til Homer 

Efter rafting kører I gennem de betagende landskaber mod Ninilchik, der er den ældste boplads på Kenai-halvøen. Ninilchik blev etableret af The Russian-American Company i 1820'erne til ældre ansatte, der ikke kunne klare den lange rejse hjem til Rusland. Andre sluttede sig til, og i 1901 kom den russisk ortodokse kirke til.

Fra Ninilchik kører I mod Homer på den sydvestlige del af Kenai-halvøen, hvor I tjekker ind på Kenai Peninsula Suites 3* og har to overnatninger.

XL Alaska Boat Harbor In Homer

XL USA Alaska Katmai National Park Arial Plane

Der er et uforglemmeligt eventyr på programmet i dag. Et lille fly bringer jer fra Homer over Cook Inlets storslåede landskab til Katmai National Park eller Lake Clark National Park. Fra luften ser I både enorme gletsjere og vulkaner, der vidner om fordoms tid. Der er masser at se, og piloten fortæller undervejs, så I ikke går glip af vigtig viden eller udsigter.

Senere lander i på en strand, hvorfra I kan spotte brune bjørne i deres naturlige habitat. Husk kamera!

Efter oplevelsesrige timer lander I atter i Homer, hvor dagen er jeres.

XL USA Alaska Katmai National Park Bear With Cubs

Xl USA Alaska American Bald Eagle Over Homer Alaska Harbor Animal Bird

I har nu en hel dag i Homer til at nyde den vilde natur. Homer kalder sig ubeskedent “Halibut Capital of the World” efter de store helleflyndere, der landes her, men for jer er det nok mest de store naturscenerier, der trækker med bjerge og gletsjere.

Kører I ud til spidsen ad den smalle tange Homer Spit, som stråler ud i Kachemak Bay, har I panoramaudsigt til det hele. Her er restauranter og butikker i forbindelse med havnen, der ligger her.

Lej evt. en kajak og sejl ud på fjorden, tag på endnu et cruise for at se hvaler og havoddere eller tag en flyvetur over området på udkig efter bjørne.

Tal med jeres Alaska-ekspert hos Nyhavn Rejser, hvis I ønsker, at vi skal arrangere en tur hjemmefra.

Xl USA Alaska Sea Otter In Homer Animal

Xl USA Alaska Fall Foliage In A Bay In Adak Nature

De første 200 km har I kørt før, men det betyder jo ikke, at udsigten er kedelig. I klart vejr kan I til venstre se vulkanerne Mt. Iliamna, Mt. Redoubt og Mt. Augustine, der er kendt som “Ring of Fire”. Fra den spejlblanke Turn Lake går turen nu mod Seward, hvor der igen er basis for stop og billeder af det smukke bjerg- og sølandskab.

Xl USA Alaska Resurrection Bay From Mount Marathon In Seward Nature

Exit Glacier

Når I er i Seward i Kenai Fjords National Park, anbefaler vi en tur omkring den store gletsjer Exit Glacier. Gletsjeren ligger som en stor tunge ned gennem landskabet, som den selv har været med til at forme. I kan køre det meste af vejen og gå ad gode stier det sidste.

En anden attraktion er Det store akvarium, Alaska Sealife Center på klipperne i Resurrection Bay, hvor I kan møde og lære om det lokale dyreliv.

I Seward har I to overnatninger på Seward Windsong Lodge 3* i standardværelse.

XL Usa Alaska Seward Highway At Turnagain Arm

Xl Usa Alaska Kenai Fjords National Park Cruise

I dag skal I på heldagsudflugt til søs i de rå og smukke fjorde Kenai Fjords National Park. Nyhavn Rejser har udvalgt et cruise, hvor I kommer længere end i fjordene end normalt, så I oplever den mageløse Northwestern Fjord, der huser adskillige gletsjere – både tidevandsgletsjere og almindelig gletsjere.

 

Xl Usa Alaska Kenai Fjords National Park Cruise Bear Glacier
Xl Usa Alaska Kenai Fjords National Park Cruise Puffins
Xl USA Alaska Stellar Sea Lions On Rock Kenai Fjords National Park Animal

Fjordene er også hjem for et rigt dyreliv med blandt andet havoddere, sæler og en række hvalarter som spækhuggere, gråhvaler, pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler. Hvad I ser, afhænger selvfølgelig af årstid og held, for dette er vild natur.

I overnatter endnu en nat på Seward Windsong Lodge.

Xl USA Alaska Seward Harbor Boats Mountains

XL USA Alaska Downtown Anchorage

Jeres kør selv-ferie i Alaska er ved at være ved vejs ende. I vinker farvel til Seward og kører til lufthavnen i Anchorage (204 km), afleverer jeres bil og flyver fra Alaska via Island til Danmark, hvor I lander dag 17.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Glæd jer også til at nyde en masse aktiviteter undervejs, som er inkluderet i prisen. På Tutka Bay Lodge er aktiviteter med privat guide eksempelvis inkluderet (vandring, kanosejlads m.m.). Og I kan se frem til at nyde en times massage og tage på helikopterflyvning, dybhavsfiskeri eller bjørnesafari. 

Håndplukkede til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har bl.a. håndplukket naturskønne lodges så langt fra alfarvej, at I får den vildmarksoplevelse, som mange drømmer om at få på deres Alaska-rejse. I skal bo tre dage på Tutka Bay Lodge, der ligger så isoleret, at I sejles hertil fra Homer.

Senere bor I tre dage på Denali Backcountry Lodge i den UNESCO-beskyttede Denali National Park. Eneste vej til lodgen – og i øvrigt ind i nationalparken – er med bus. Til gengæld flyver I ud af nationalparken med et lille fly. Helt ok, ik?

Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Aerial View Nature
Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Bears In Grass
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Anchorage / Anchorage-København
 • Lufthavnsskatter
 • 15 dages billeje af standard SUV inkl. alle forsikringer, 1 tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 1 nat på Hotel Captain Cook 4*, Anchorage. Deluxe room
 • 1 nat Sheep Mountain Lodge 3*, Glacier View
 • Indenrigsfly fra Chitina til McCarthy/Kennicott t/r.
 • 2 nætter på Kennicott Glacier Lodge 3*, Kennecott. Main Lodge Glacier View Room
 • Oplevelse: Rundtur i spøgelsesbyen Kennecott
 • 1 nat på Cleft of the Rock Bed & Breakfast, Tok. Inkl. morgenmad
 • 1 nat på Fairbanks Springhill Suites by Marriott 3*, Fairbanks. Double Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vild natur og vilde dyr i Denali National Park (inkl. to nætter på Denali Backcountry lodge)
 • 1 nat på Talkeetna Alaskan Lodge 3*, Talkeetna. Guest Lodge Room
 • 1 nat på Kenai Princess Wilderness Lodge 3*, Cooper Landing. Standardværelse
 • Oplevelse: Rolig rafting på Upper Kenai River
 • 3 nætter på Kenai Peninsula Suites 3*, Homer. Standardværelse
 • Oplevelse: Med fly til Alaskas bjørne
 • Oplevelse: Heldagscruise i Kenai Fjords National Park
 • 2 nætter på Seward Windsong Lodge 3*, Seward. Standardværelse
 • Dag til dag beskrivelser på engelsk inkl. Lonely Planet Guide of Alaska
Pris per person ved 2 voksne
Alaskas Vildmark til lands, til vands og i luften
RejseperiodeDobbeltEnkelt
15.06.24 ‑ 09.08.2489.000‑91.000144.000‑146.000
29.05.25 ‑ 09.08.2594.000‑96.000151.000‑153.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport fra Anchorage lufthavn-hotel t/r
 • Måltider, vejafgifter, entréer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Alaska

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Alaska. De elsker staten og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.