• En bjørnemor med sin unge kigger efter laks i floden, Alaska
 • Nordlys ved Fairbanks, Alaska
 • Tag bussen fra Denali Backcountry Lodge ind i Denali National Park i Alaska, USA
 • Forladt mineby i Kennicott, St. Elias National Park, Alaska
 • En pukkelhval dykker, Alaska, USA
 • Den smukke Resurrection Bay og Mount Marathon i Seward, Alaska
 • En flok søløver på en klippe i Kenai Fjords National Park, Alaska, USA
 • Prince William Sound i Alaska byder på et enestående dyreliv

Alaskas vildmark til lands, til vands og i luften

Enestående naturscenerier og gamle minebyer fra luften og til vejs ende, 17 dage fra 68.500 kr.

Glæd jer til:

Kør selv-ferie i Alaskas vildmark

Tag med fly til lodge og nedlagt kobbermine

Bo dybt inde i Denali National Park

Rafting og sejlture på fjordene

Gennemtænkt rute med god tid til at opleve

Læs mere

Oplev Alaskas rå natur med bjerge, kæmpe gletsjere og et vildt dyreliv med hvaler og bjørne. Bo dybt inde i Denali National Park. Tag på rafting på Kenai-floden og cruises på fjordene. Og se Alaska fra luften. Kør selv-ferie i Alaska med rå natur ad en rute med gode veje

Kør-selv ferie i Alaska

Jeres rejse til Alaska er tilrettelagt, så I kører i en rummelig bil (SUV) gennem utrolig natur med et rigt dyreliv og samtidig får et forrygende indblik i livet i vildmarken for de gamle guld- og kobbergravere.  

Med fly til lodge og nedlagt kobbermine

I Alaskas vildmark fortæller spøgelsesbyer og forladte guld- og kobberminer om pionerernes barske liv. I skal besøge en af de nedlagte miner højt oppe i de rå bjerge. Men hvor minearbejderne måtte kæmpe sig frem over stok og sten indtil jernbanerne var anlagt, flyver I hertil. Glæd jer en til spektakulær tur over rå bjerge og kæmpe gletsjere og til også her at bo midt i natursceneriet på den smukke Kennicott Glacier Lodge. 

Dybt ind i Denali National Park

I nationalparken Denali er biler forbudt, men hvor mange andre overnatter uden for nationalparken, skal I have den optimale oplevelse og bo dybt inde i vildmarken, hvor I ikke kan komme længere. En autoriseret bus bringer jer til Denali Backcontry Lodge tæt på Nordamerikas højeste bjerg, Denali.

Rafting og sejlture på fjordene

Alaska er også floder, søer og dybe fjorde omgivet af bjerge med snedækkede tinder, som I naturligvis skal opleve. Glæd jer eksempelvis til cruise i Kenai Fjords National Park til den mageløse Northwestern Fjord, der huser adskillige gletsjere – både tidevandsgletsjere og almindelig gletsjere. Fjordene er også hjem for bl.a. havoddere, sæler, spækhuggere, gråhvaler, pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler. Husk kamera og kikkert! Og glæd jer til stille rafting ad Upper Kenai River på udkig efter elge, ørne, laks og bjørne.

Natur, natur og atter natur

Jeres kør selv-ferie i Alaska er tilrettelagt, så I igen og igen kommer gennem den mest mageløse natur, og samtidig har I god tid til at opleve og gøre stop, for strækningerne er relativt korte, og ruten er lagt, så I kører ad gode asfalterede veje hele vejen. Undtagen altså når I sejler, kører i bus og flyver! I bor de fleste steder i hytter, hvor standarden er traditionel og robust, og hvor charmen i højere grad er en smuk beliggenhed end et traditionelt hotel.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
Ankomst til Alaska

Byen Anchorage i AlaskaFremme i Anchorage i Alaska tager I en taxa til hotellet, hvor I slapper af oven på flyturen. I skal bo på Hotel Captain Cook 4* i hjertet byen, hvor I har en overnatning i et Deluxe Room. Hotellet er moderne med fire udsøgte restauranter. Og fra de højere etager kan I nyde udsigten over byen med Cook Inlet og Chugach Mountain i det fjerne.

Dag 2
Anchorage til Whittier (96 km). Og færge fra Whittier til Valdez

Udsigten er fantastisk på vej til Whittier i AlaskaI dag begynder jeres eventyr i Alaska for alvor. I kører fra Anchorage og turen går bl.a. gennem Anderson Memorial-tunnelen til Whittier.

Vel fremme kører I om bord på en komfortabel færge, der bringer jer til Valdez. Men vi kan godt garanterer, at det ikke bliver en færgesejlads som nogen anden, I har oplevet!

Prince William Sound, Alaska, USAOplev Prince William Sound

I sejler nemlig gennem Prince William Sound, der byder på et enestående dyreliv. Her er et rigt fugleliv med blandt andet de store ørne. Inde på land lever både sorte og brune bjørne, bjerggeder og meget mere. Og fjordens vand huser spækhuggere, pukkelhvaler, havoddere, sæler og søløver. Endelig byder Prince Williams Sound på en stor koncentration af kæmpe tidevandsgletsjere.

I sejler gennem den smalle Ester Passage med grønne landskaber tæt på både styr- og bagbord. Båden har en ranger ansat til at udpege alle de spændende og mest spektakulære steder undervejs. Husk både kamera og kikkert!

En travl havn i Valdez, Alaska, USAOvernatning i Valdez

Valdez ligger i bunden af en smal fjord, der er forbundet med Prince Wiliam Sound. Den smalle fjord er omkranset af rå klippekyst og bjerge, så det er ikke uden grund, at Valdez også kaldes Switzerland of Alaska. Byen blev grundlagt som led i fødekæden af alt fra mad til udstyr til minerne inde i land, og den dag i dag indgår byen i forsyningslinjerne for Alaska som den ene ende af den store Alaska Pipeline energiledning.

Her tjekker I ind på Best Western Valdez Harbour Inn 2+*, hvor I har en overnatning.

I bryder langsomt gennem grødisen i vandoverfladen, mens I sejler i Alaskas fjorde på Prince William Sound CruiseOBS: Afrejse på andre dage end onsdag?

Bemærk, at færgen ikke sejler hver dag. Med dette program passer ruten, hvis I rejser fra Danmark om onsdagen. Ønsker I at planlægge rejsen, hvor der ikke er færgeforbindelse, kører I i stedet til Sheep Mountain Lodge 3* i Sutton-Alpes. Her tager I en overnatning og fortsætter resten af rejsen som planlagt.

Dag 3
Valdez til Chitina (194 km). Og Chitina til McCarthy med fly

Sødannelse på Kennicott-gletsjeren i Alaska, USAI kører i dag fra Valdez til Chitina, hvor I stiller bilen, for nu venter endnu en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra Chitina fortsætter I med en enestående flyoplevelse, hvor I i lav højde tilbagelægger strækningen ind til jeres lodge.

Målet for flyveturen er McCarthy, Kennecott (også kendt som Kennicott). På jeres vej flyver I forbi 4.876 m høje Mt. Blackburn, over gletsjerne Kennicott, Root og Stairway Icefall og forbi den gamle Erie Mine højt oppe på bjergsiden. I får et berigende indblik i det område, I skal udforske de næste dage, og piloten vil udpege de vigtigste steder, beskrive landskaber, fortælle om dyreliv, historie m.m.

Kennicott Glacier Lodge i Alaska er omgivet af nogle af kontinentets højeste bjergeKennicott glacier lodge

Forestil jer at være i centrum af Nordamerikas største nationalpark. At have udsigt til en 40 km lang gletsjer og at være omgivet af nogle af kontinentets højeste bjerge. Sådan er det at bo på Kennicott Glacier Lodge 3*, hvor I bor de næste to nætter i et Main Lodge Glacier View Room.

Nyd den smukke lodge bygget i rødt træ med en flot gennemgående hvid balkon, hvorfra I har en mageløs udsigt til bjergene.

Dag 4
Rundtur i den gamle mineby Kennecott

Forladt mineby i Kennicott, St. Elias National Park, Alaska

Lodgen ligger i den gamle mineby Kennecott, hvor de store minebygninger oppe på bjerget vidner om en gylden fortid. Her skal I hen i dag!

I er langt inde i Wrangell-St. Elias National Park og ude i blændende natur med bl.a. Nordamerikas største koncentration af gletsjere. Bevæg jer ud i den mageløse natur med rå bjerge og nyd følelsen af at have hele denne smukke verden for jer selv. Her er skønne vandreruter gennem landskaberne og over floder.

Kennecott blev forladt i 1938 og står i dag som en spøgelsesby i AlaskaGuidet tur til spøgelsesby

I løbet af formiddagen skal I på en guidet tur til Kennecott Mill – byen ved den gamle kobbermine. I får også mulighed for at komme ind i den nedlagte mine. Historien er rørende, og guiden sørger for, at I får de største fortællinger på plads. Bemærk her er mange trapper.

Dag 5
McCarthy til Chitina med fly. Og bil fra Chitina til Tok (323 km)

Se Alaska fra luften er eneståendeI vågner op på Kennicott Glacier Lodge 3* og kan se frem til en velkendt oplevelse. En af dem, man godt kan tåle at få to gange; nemlig fly fra McCarthy til Chitina! Og sådan starter jeres dag.

Tilbage på vejen kører I nordpå til Glenn Highway for at krydse Mentasta, der er det højeste punkt på vejen. Her kan I nyde de spektakulære udsigter til Wrangell – St. Elias bjergene.

Ankomst til Tok

Dagens mål er byen Tok, der nok aldrig får skrevet sig ind i verdenshistorien, men her er et beskedent udvalg af benzinstationer, butikker og cafeer. Og måske har Tok alligevel noget helt specielt, Cleft Of The Rock Bed & Breakfast, hvor Bob og Betty tager hjerteligt imod deres gæster, som bor i hytter af solidt tømmer omgivet af skoven. Mange gæster roser Bob og Betty for deres morgenmad, så den inkluderer vi.

Dag 6
Tok til Fairbanks (325 km)

Øde motorvej fra Fairbanks, Alaska, USAI har en smuk køretur foran jer, når I i dag kører nordpå fra Tok til Fairbanks ad Alaska Highway, der senere bliver til Richardson Highway. Turen går forbi bjerglandskaber og gennem gran- og birkeskove med skønne fotomuligheder undervejs eksempelvis ved Tanana River.

Omkring Richardson Highway kan I også få glimt af den imponerende Trans Alaska Pipeline, der blev bygget under 2. Verdenskrig og allerede 8,5 måned senere stod færdig. Intet mindre end 2237 km olierørledning blev lagt af de 10.000, som var involveret i projektet.

Nordlys ved Fairbanks, AlaskaBystemning i Fairbanks

I Fairbanks, der ligger mellem Chena River og Tanana River, kan I pludselig få lidt bystemning, da her lever over 30.000 mennesker. I tjekker ind på Fairbanks Springhill Suites by Marriott 3*, hvor I har en overnatning i en double suite.

I har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen.

Dag 7
Fairbanks til Denali National Park (198 km)

Nyd den imponerende natur og bjerge i Denali National Park i Alaska, USAJeres rejse til Alaska nærmer sig nu et af de absolutte højdepunkter: vildmarken i Denali National Park. Allerede på vej hertil fornemmer I, hvad der venter af storslåede naturscenerier med skove og snedækkede bjerge.

Fantastisk natur i den godt 25.000 km2 store Denali National Park i Alaska, USA

Uforstyrret dyreliv og de smukke landskaber

Fremme ved indgangen til Denali National Park stiller I bilen og hopper i en af parkens shuttlebusser det sidste stykke. Der må nemlig ikke køre biler i nationalparken. Bemærk, der er afgang kl. 13.30 og det er en god idé at ankomme i god tid. Endnu et tegn på, at de næste dage bliver i naturens tegn med uforstyrret dyreliv og de smukkeste landskaber.

Nationalparken er præget af tundra, skov og de store bjergtoppe, der rejser sig op i skyerne med Mt. Denali som majestæten, der med sine 6.194 m er Nordamerikas højeste. Bjerget hed indtil 2015 Mt. McKinley efter en tidligere præsident, men i respekt for de oprindelige folk blev navnet ført tilbage til Denali, der betyder den høje. Mt. Denali er magisk, når det spejler sig i Wonder Lake.

Hold udkig efter bjørne, rensdyr, elge, Dall-får og ulve, og husk også at se op for at nyde det rige fugleliv.

Hytter i Denali Backcountry Lodge i Denali National Park, Alaska, USABo inde i nationalparken!

Når I bliver sat af bussen, er I tæt på nationalparkens eneste vejs afslutning. I kan med andre ord ikke komme længere ud i vildmarken. Og her skal I bo! Hvor mange vælger at bo uden for nationalparken for at spare på pengene, får I den optimale oplevelse, og det er det hele værd.

Her har I to overnatninger på Denali Backcountry Lodge 3* med alle måltider inkluderet.

Dag 8
Denali Backcountry Lodge i Kantishna

Oplev Alaskas betagende natur på Denali Backcountry Adventure TourPå Denali Backcountry Lodge får I den vildmarksoplevelse, som alle drømmer om, når man tænker på Alaska. Lodgen ligger i en dal med gangbro over floden, så I er i nærkontakt med naturen. I har jeres egen opvarmede hytte, og bliv ikke overrasket, hvis en elg en dag går ned ad stien ved hytterne. I er i vildmarken.

I kan tage på vandreture med eller uden guide, låne en mountainbike, søge efter guld eller køre en tur med bussen til Wonder Lake og nyde den utrolige udsigt til Mt. Denali. Frisk luft og skønne oplevelser i Alaskas vildmark. Der er også mulighed for at få indblik i de gamle minearbejderes liv på Fannie Quigley’s Cabin.

Dag 9
Kurs mod Talkeetna (244 km)

Talkeetna Alaskan Lodge i Alaska, USAEfter morgenmaden er det tid at forlade Denali National Park og tage mod nye eventyr på jeres rejse til Alaska. I kører med bussen tilbage til indgangen og herfra med jeres bil for at køre mod Talkeetna. Vi ved, at vi gentager os selv, men nyd den smukke natur!

Nyd udsigten til bjergene fra Talkeetna Alaskan Lodge i Alaska, USABjerge og guld i Talkeetna

I kører sydpå ad George Parks Highway med udsyn til Denali National Parks bjerge det første lange stykke. Efter 244 km ankommer i til Talkeetna, der har 1000 indbyggere og især er base for bjergbestigere, der søger udfordringer på Mt. McKinley, mens byen tidligere var centrum for jagten på rigdom i guldminerne. Stemningen fra den gang præger stadig Talkeetna med de gamle træhuse bygget af solidt tømmer, fortove af træ og små butikker.

Her har i en overnatning på Talkeetna Alaskan Lodge 3* i Guest Lodge Room. Lodgen ligger omgivet af skov lidt uden for byen, hvorfra man i klart vejr kan nyde en enestående udsigt til Mt. Denali.

Dag 10
Talkeetna til Cooper Landing (343 km)

Tag på river-rafting på Kenai-floden i Cooper Landing, AlaskaNæste mål på jeres Alaska-rejse er Cooper Landing. På dagens køretur kan vi anbefale et stop ved Alaska Native Heritage Centre, der ligger lige inden ankomsten til Anchorage. Syd for Anchorage kører I langs med sundet Turnagain Arm, hvor man ofte kan spotte Beluga-hvaler. Hvor sundet ender, kan I overveje et besøg på Alaska Wildlife Conservation Center, hvor I kan opleve mange af de vilde dyr som gør Alaska speciel. Dagens finale er det smukke gletsjer vand ved Kenai Lake og Russian River.

Alaska Native Heritage Centre

Alaska Native Heritage Centre er et kulturcenter og museum med fokus på Alaskas oprindelig folk repræsenteret ved 11 grupperinger. Udenfor er seks autentiske landsbyer bygget op, mens I indenfor kan nyde storytelling formidlet gennem sang, dans og kunst. I vil tage derfra med en god forståelse af den originale kultur.

Vel fremme i Cooper Landing har vi fundet en hyggelig hytte til jer.

Dag 11
Rafting på Upper Kenai River. Og kurs mod Homer (193 km)

Få et førstehåndsindtryk af naturens kræfter på riverrafting på Kenai-floden i Cooper Landing, AlaskaI starter dagen med 2 timers stille rafting ad Upper Kenai River. Hav kameraet klar og hold udkig efter elge, ørne, Dall-får, laks og bjørne i scenerierne med de snedækkede bjerge. I har guide med, der navigerer for jer, og turen ender på bredden af Kenai River i hjertet af Kenai National Wildlife Refuge.

Få et førstehåndsindtryk af naturens kræfter på riverrafting på Kenai-floden i Cooper Landing, AlaskaBetagende Ninilchik og videre til Homer

Efter rafting kører I gennem de betagende landskaber mod Ninilchik, der er den ældste boplads på Kenai-halvøen. Ninilchik blev etableret af The Russian-American Company i 1820'erne til ældre ansatte, der ikke kunne klare den lange rejse hjem til Rusland. Andre sluttede sig til, og i 1901 kom den russisk ortodokse kirke til.

Fra Ninilchik kører I mod Homer på den sydvestlige del af Kenai-halvøen, hvor I tjekker ind på Kenai Peninsula Suites 3* og har to overnatninger.

Dag 12
Flyv på bjørnesafari og oplev gletsjere

Afstandsskilte i Homer, Alaska, USADer er et uforglemmeligt eventyr på programmet i dag. Et lille fly bringer jer fra Homer over Cook Inlets storslåede landskab til Katmai National Park eller Lake Clark National Park. Fra luften ser I både enorme gletsjere og vulkaner, der vidner om fordoms tid. Der er masser at se, og piloten fortæller undervejs, så I ikke går glip af vigtig viden eller udsigter.

Senere lander i på en strand, hvorfra I kan spotte brune bjørne i deres naturlige habitat. Husk kamera!

Efter oplevelsesrige timer lander I atter i Homer, hvor dagen er jeres.

Dag 13
Naturscenerier og dyreliv i Homer

Havodder i havnen i Homer, Alaska, USAI har nu en hel dag i Homer til at nyde den vilde natur. Homer kalder sig ubeskedent “Halibut Capital of the World” efter de store helleflyndere, der landes her, men for jer er det nok mest de store naturscenerier, der trækker med bjerge og gletsjere.

Kører I ud til spidsen ad den smalle tange Homer Spit, som stråler ud i Kachemak Bay, har I panoramaudsigt til det hele. Her er restauranter og butikker i forbindelse med havnen, der ligger her.

Lej evt. en kajak og sejl ud på fjorden, tag på endnu et cruise for at se hvaler og havoddere eller tag en flyvetur over området på udkig efter bjørne.

Tal med jeres Alaska-ekspert hos Nyhavn Rejser, hvis I ønsker, at vi skal arrangere en tur hjemmefra.

Dag 14
Homer til Seward (270 km)

Seward Highway byder på det ene panorama efter det andet. Her strækningen på Turnagain ArmDe første 200 km har I kørt før, men det betyder jo ikke, at udsigten er kedelig. I klart vejr kan I til venstre se vulkanerne Mt. Iliamna, Mt. Redoubt og Mt. Augustine, der er kendt som “Ring of Fire”. Fra den spejlblanke Turn Lake går turen nu mod Seward, hvor der igen er basis for stop og billeder af det smukke bjerg- og sølandskab.

I Kenai Fjords nationalpark i Alaska findes den enorme gletsjer Exit GlacierExit glacier

Når I er i Seward i Kenai Fjords National Park, anbefaler vi en tur omkring den store gletsjer Exit Glacier. Gletsjeren ligger som en stor tunge ned gennem landskabet, som den selv har været med til at forme. I kan køre det meste af vejen og gå ad gode stier det sidste.

En anden attraktion er Det store akvarium, Alaska Sealife Center på klipperne i Resurrection Bay, hvor I kan møde og lære om det lokale dyreliv.

I Seward har I to overnatninger på Seward Windsong Lodge 3* i standardværelse.

Dag 15
På cruise blandt hvaler og gletsjere

Tag på fjordcruise i Kenai, Alaska og oplev hvaler, søløver og gletsjere på tæt holdI dag skal I på heldagsudflugt til søs i de rå og smukke fjorde Kenai Fjords National Park. Nyhavn Rejser har udvalgt et cruise, hvor I kommer længere end i fjordene end normalt, så I oplever den mageløse Northwestern Fjord, der huser adskillige gletsjere – både tidevandsgletsjere og almindelig gletsjere.

Fjordene er også hjem for et rigt dyreliv med blandt andet havoddere, sæler og en række hvalarter som spækhuggere, gråhvaler, pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler. Hvad I ser, afhænger selvfølgelig af årstid og held, for dette er vild natur.

I overnatter endnu en nat på Seward Windsong Lodge.

Dag 16-17
Hjemrejse fra Anchorage

Anchorage, AlaskaJeres kør selv-ferie i Alaska er ved at være ved vejs ende. I vinker farvel til Seward og kører til lufthavnen i Anchorage (204 km), afleverer jeres bil og flyver fra Alaska via Island til Danmark, hvor I lander dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Alaskas Vildmark til lands, til vands og i luften
RejseperiodeDobbeltEnkelt
29.05.20 ‑ 11.08.2068.000‑70.000115.000‑117.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Anchorage / Anchorage-København
 • Lufthavnsskatter
 • 15 dages billeje af standard SUV inkl. alle forsikringer, 1 tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 1 nat på Hotel Captain Cook 4*, Anchorage. Deluxe room
 • Færgeoverfart fra Whittier til Valdez med Alaska Marine Highway Ferry. Inkl. bil og passagerer
 • 1 nat på Best Western Valdez Harbor Inn 2+*, Valdez. View Room inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly fra Chitina til McCarthy/Kennicott t/r.
 • 2 nætter på Kennicott Glacier Lodge 3*, Kennecott. Main Lodge Glacier View Room
 • Oplevelse: Rundtur i spøgelsesbyen Kennecott
 • 1 nat på Cleft of the Rock Bed & Breakfast, Tok. Inkl. morgenmad
 • 1 nat på Fairbanks Springhill Suites by Marriott 3*, Fairbanks. Double Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vild natur og vilde dyr i Denali National Park (inkl. to nætter på Denali Backcountry lodge)
 • 1 nat på Talkeetna Alaskan Lodge 3*, Talkeetna. Guest Lodge Room
 • 1 nat på Kenai Princess Wilderness Lodge 3*, Cooper Landing. Standardværelse
 • Oplevelse: Rolig rafting på Upper Kenai River
 • 3 nætter på Kenai Peninsula Suites 3*, Homer. Standardværelse
 • Oplevelse: Med fly til Alaskas bjørne
 • Oplevelse: Heldagscruise i Kenai Fjords National Park
 • 2 nætter på Seward Windsong Lodge 3*, Seward. Standardværelse
 • Dag til dag beskrivelser på engelsk inkl. Lonely Planet Guide of Alaska

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport fra Anchorage lufthavn-hotel t/r
 • Måltider, vejafgifter, entréer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

Bemærk, at færgen ikke sejler hver dag. Med dette program passer fly og færge, hvis I rejser fra Danmark om onsdagen. Ønsker I at planlægge rejsen, hvor der ikke er færgeforbindelse, kan man i stedet køre fra Anchorage til Sheep Mountain i Sutton-Alpine inden I fortsætter til Chitina.