Xl USA Alaska Denali Backcountry Lodge Denali National Park Bus Nature
Oplevelse i Alaska

Oplev Denali national park med bus og fly

Heldagstur i øjenhøjde med naturen og dyrelivet

Naturen i Denali National Park er ligeså vild som dyrelivet. Og hvor mange kun oplever nationalparken fra en bus eller til fods, tager vi jeres oplevelse til nye højder, når I flyver retur i et lille bushfly! Inklusiv frokost og snacks.

Alaskas rå natur og big five

Den UNESCO-beskyttede Denali National Park spreder sig over et kæmpestort område præget af tundra, grønne skove, blå søer samt bjerge med sneklædte toppe og gletsjere flere steder. Og så er nationalparken hjem for 39 dyrearter og 169 fuglearter. De helt store kaldes for Big Five (ej at forveksle med Afrikas savannedyr), som her inkluderer grizzlybjørne, elge, rensdyr, ulve og Dall-får.

Af hensyn til natur og dyr må der ikke køre biler i nationalparken, så turen starter med bus. I bliver hentet på jeres hotel i Denali tidlig morgen mellem 6 og 6.30, hvor solen for længst er vågnet. Om sommeren er der nemlig helt op til 21 timers dagslys på disse kanter.

Det kan I se frem til

Program

God tid til at opleve de største ikoner

Glæd jer til en dag med god tid til at læne jer tilbage, spotte dyr og tage naturens mange indtryk ind. Busturen strækker sig over 148 km med stop ved nationalparkens ikoner undervejs, så I kan strække benene og tage Denalis friske luft ind. 

Får I øje på en bjørn eller andet vildt, er det endelig om at råbe højt. Chaufføren stopper nemlig gerne, så alle kan få glæde af oplevelsen, der for sikkerhedens skyld vil foregå i bussen. Chaufføren fortæller desuden en masse spændende historier om nationalparkens natur og dyreliv undervejs. 

Teklanika River, Toklat River og Eielson Visitor Center

Bussen gør altid stop ved følgende tre planlagte steder, men flere kan forekomme. 

Første stop er ved Teklanika River, der er en 146 kilometer lang biflod til Nanana River. Floden løber nordpå fra Alaska Range-bjergkæden og er bl.a. kendt fra Jon Krakauers bog ’Into the Wild’. Næste stop er ved Toklat River, hvorfra I kan spotte Nordamerikas højeste bjerg Mount Denali på 6.168 meter cirka 60 km væk. Mens sidste planlagte stop er ved Eielson Visitor Center, hvor I atter kan nyde en storslået udsigt til bjergenes farvespil mellem jord, græs og blomster. I har også tid til en lille gåtur eller et besøg i Visitor Centeret, hvor I kan lære mere om naturen og dyrelivet.

Frokost på Denali Backcountry Lodge

Det tager mellem 6,5 og 7 timer at tilbagelægge de 148 km, og vejen fører jer bogstaveligtalt til vejs ende, da det er nationalparkens eneste vejs afslutning. Her finder I Denali Backcountry Lodge, hvor dagens frokost består af en buffet med forskellige salater, suppe, sandwichs og lækkerier, som I kan nyde med udsigt til Moose Creek. 

Efter frokosten har I tid til at slappe af eller udforske området til fods, få historien på plads og søge efter guld ved floden.

Med fly over skov, bjerge og gletsjere

Herfra går I om bord i et lille bushfly, der tager jeres oplevelser i Denali National Park til helt nye højder. I flyver tæt på utallige gletsjere og bjerge og får for alvor blik for, hvor stor – og storslået nationalparken er!

Efter 35 minutter lander I nær nationalparkens hovedindgang, hvor det hele startede for knap ni timer siden. Husk kamera!

Xl USA Alaska Denali National Park Moose Animal
Xl USA Alaska Denali Backcountry Lodge Prey Bar & Eatery Bar Customers
Xl Usa Alaska Denali Glacier Flightseeing Mountains Aerial View
team Alaska

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.