• 12-timers togtur fra Anchorage til Fairbanks gennem Alaskas betagende landskab
 • Nyd den friske luft på togturen med Alaska Railroads Denali Star Train
 • Udsigt fra toget fra The Alaska Railroad under turen fra Anchorage til Seward

Oplev Sydalaska med tog

Gør transport til en oplevelse ad Alaska Railroad mellem Fairbanks og Anchorage

12-timers togtur fra Anchorage til Fairbanks gennem Alaskas betagende landskab
Læs mere

Gør transporten på jeres Alaska-rejse til en naturoplevelse uden lige med Alaska Railroads Denali Star Train. Toget kører dagligt mellem Fairbanks og Anchorage med stop i Denali, Talkeetna og Wasilla. All aboard!

12-timers togtur fra Anchorage til Fairbanks gennem Alaskas betagende landskabTid til bare at være. Og opleve!

Alaska er om noget et land, der beriger jer med det ene uberørte, storslåede landskab efter det andet. Grønne gran- og nåleskove spreder sig side om side med spejlblanke søer og blomstermarker. Bjerge troner mod himlen med snedækkede tinder og glimt af gletsjere. Hertil kommer dyrelivet med mulighed for at opleve bjørne, elge og mange flere.

Stig om bord på Denali Star Train, læn jer tilbage og nyd, at tiden er helt jeres egen, mens toget fører jer gennem naturskønne steder af Alaska, (I ellers ikke sådan lige oplever).

Turen går gennem storslåede landskaber med Alaska Railroads Denali Star Train i AlaskaFairbanks – Anchorage tur/retur

Fra midt maj til midt september kører Denali Star Train med flere toge, der enten afgår fra Fairbanks og kører sydpå til Anchorage med stop i Denali, Talkeetna og Wasilla. Eller med afgang fra Anchorage nordpå mod Fairbanks, hvor toget stopper i samme byer. 

Den fulde rute med Denali Star Train er knap 573 km og tager 12 timer at tilbagelægge, men I kan naturligvis nøjes med at tage dele af ruten, som det passer ind i jeres rejseplaner.

12-timers togtur fra Anchorage til Fairbanks gennem Alaskas betagende landskabStorslået natur – husk kamera!

Der er nok at se på undervejs, når turen går gennem nogle af Alaskas mest kendte steder. I Denali kan I på en skyfri dag se toppen af Mt. Denali, der er Nordamerikas højeste bjerg – og togrutens navnesøster! 

Mellem Anchorage og Talkeetna krydser toget The Knik River med den storslåede Chugah-bjergkæde som lærred. Og nord for Taalkeetna kommer I for alvor langt fra alfarvej og ud i ødemarken, når turen går gennem Hurricane-området, der kun kan nås med tog. Blot et par af højdepunkterne!

På Goldstar Class fortæller en guide undervejs om naturen, Alaska RailroadKomfort og vilde udsigter

I kan vælge mellem forskellige kupétyper, hvis komfort og størrelse varierer:

 • Adventure Class: Faste sædenumre med god komfort og store vinduer samt adgang til fælles togvogn med 360 graders glaskuppel og panoramaudsigt, der bestemt er en oplevelse værd! Bliver I sultne undervejs kan I besøge restaurant Wilderness om bord på toget (mad og drikkevarer er ikke inkluderet).
 • Goldstar Class: Faste sædenumre og høj komfort i togvogn med store glas vinduer, så I er sikret fuldt udsyn fra start til slut. En lokal guide fortæller undervejs om naturen, så I kan følge rutens højdepunkter og få de gode historier med. I kan også gå udenfor på en lille terrasse for at nyde vinden i håret og tage unikke fotos. Og så er alle måltider og drikkevarer inkluderet med servering direkte i den vogn, I rejser med. Bemærk dog, at alkoholiske drikke er begrænset til to pr. person – og er forbeholdt personer over 21 år.
 
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.