Xl Usa Alaska Railroad Denali Star Train Sun Mountains
Oplevelse i Alaska

Oplev Sydalaska med tog

Gør transport til en oplevelse ad Alaska Railroad mellem Fairbanks og Anchorage

Gør transporten på jeres Alaska-rejse til en naturoplevelse uden lige med Alaska Railroads Denali Star Train. Toget kører dagligt mellem Fairbanks og Anchorage med stop i Denali, Talkeetna og Wasilla. All aboard!

Tid til bare at være, og opleve! 

Alaska er om noget et land, der beriger jer med det ene uberørte, storslåede landskab efter det andet. Grønne gran- og nåleskove spreder sig side om side med spejlblanke søer og blomstermarker. Bjerge troner mod himlen med snedækkede tinder og glimt af gletsjere. Hertil kommer dyrelivet med mulighed for at opleve bjørne, elge og mange flere.

Stig om bord på Denali Star Train, læn jer tilbage og nyd, at tiden er helt jeres egen, mens toget fører jer gennem naturskønne steder af Alaska, (I ellers ikke sådan lige oplever).

Komfort og vilde udsigter

I kan vælge mellem forskellige kupétyper, hvis komfort og størrelse varierer:

 

  • Adventure Class: Faste sædenumre med god komfort og store vinduer samt adgang til fælles togvogn med 360 graders glaskuppel og panoramaudsigt, der bestemt er en oplevelse værd! Bliver I sultne undervejs kan I besøge restaurant Wilderness om bord på toget (mad og drikkevarer er ikke inkluderet).
  • Goldstar Class: Faste sædenumre og høj komfort i togvogn med store glas vinduer, så I er sikret fuldt udsyn fra start til slut. En lokal guide fortæller undervejs om naturen, så I kan følge rutens højdepunkter og få de gode historier med. I kan også gå udenfor på en lille terrasse for at nyde vinden i håret og tage unikke fotos. Og så er alle måltider og drikkevarer inkluderet med servering direkte i den vogn, I rejser med. Bemærk dog, at alkoholiske drikke er begrænset til to pr. person – og er forbeholdt personer over 21 år.
XL Alaska Kenai River

Fairbanks - Anchorage tur/retur

Fra midt maj til midt september kører Denali Star Train med flere toge, der enten afgår fra Fairbanks og kører sydpå til Anchorage med stop i Denali, Talkeetna og Wasilla. Eller med afgang fra Anchorage nordpå mod Fairbanks, hvor toget stopper i samme byer. 

Den fulde rute med Denali Star Train er knap 573 km og tager 12 timer at tilbagelægge, men I kan naturligvis nøjes med at tage dele af ruten, som det passer ind i jeres rejseplaner.

Storslået natur - husk kamera!

Der er nok at se på undervejs, når turen går gennem nogle af Alaskas mest kendte steder. I Denali kan I på en skyfri dag se toppen af Mt. Denali, der er Nordamerikas højeste bjerg – og togrutens navnesøster! 

Mellem Anchorage og Talkeetna krydser toget The Knik River med den storslåede Chugah-bjergkæde som lærred. Og nord for Taalkeetna kommer I for alvor langt fra alfarvej og ud i ødemarken, når turen går gennem Hurricane-området, der kun kan nås med tog. Blot et par af højdepunkterne!

Xl Usa Alaska Railroad Denali Star Train Sun Mountains
HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Alaska Bear Fishing
Alaska, Nordamerika

Det bedste af Alaska i et roligt tempo

13 dage fra

133.500 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede lodges langt fra alfarvej

Togrejser ad Alaska Railroad på Goldstar Class

Gletsjercruise og hvaler på Prince William Sound

Helikoptertur, dybhavsfiskeri eller bjørnetur

Vild natur og vilde dyr i Denali med bus, fly og til fods

Team Alaska

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.