XL Argentina Patagonia Tierra Del Fuego

Adventure i Argentina og Chile til verdens ende

Adventure i Argentina og Chile til verdens ende

16 dage

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

16 dages aktiv rejse tæt på naturen

Tag på adventurerejse til Patagoniens fantastiske landskaber i en lille international gruppe med engelstalende rejseleder. Masser af aktive oplevelser i nærkontakt med storslået natur.

I rejser med en international gruppe på maks. 12 naturelskere og ledsages af en engelsktalende guide.

Glæd jer til

 • Aktive oplevelser, unikke udflugter og fantastisk trekking
 • Ildlandets fjorde og landskaber
 • Den 30 km lange gletsjer Perito Moreno
 • Bjergene i Torres del Paine, der rejser sig som tårne på den patagonske slette
 • Imponerende dyreliv med kondorer, lamaer, søløver etc.
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Patagoniens natur og dyreliv

Naturen i Patagonien er barsk og fascinerende. I det sydlige af Andesbjergene vil I kunne opleve bjergene i Torres del Paine rejse sig som spidse tårne fra den patagonske slette.

Lad jer betage af den enestående, rå natur med fjorde, bjerge og gletsjere ved Sydamerikas sydspids, Tierra del Fuego (Ildlandet).

Undervejs på rejsen vil I opleve det usædvanlige dyre- og fugleliv med kondorer, pingviner, søløver, flamingoer og guanacoer, og meget mere.

Oplevelser frem for komfort

Det er en rejse, der lægger vægt på oplevelser fremfor komfort.

Forvent enkle hoteller, mange traveture og transport med lokale busser, mini vans og båd. I bliver belønnet med nærkontakt med enestående natur. En særlig oplevelse er at bo i telt midt i den smukke nationalpark Torres del Paine!

G Adventures

Rejsen arrangeres i samarbejde med vores partner G Adventures, der har stor erfaring med adventurerejser i Sydamerika.

Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Argentina Buenos Aires La Boca Colorful Building With Statues And Flags

Vi planlægger flyrejsen, så I ankommer på det tidspunkt, der passer jer bedst. F.eks. en morgenankomst med British Airways, så I har resten af dagen til fri disposition, når I har checket ind på hotellet. Her får I anvisninger på, hvornår I møder jeres rejseleder og resten af gruppen, der bor på samme hotel.

Buenos Aires - Sydamerikas Paris

Der er så mange ting at se og gøre i Buenos Aires. Besøg et af de utallige museer og historiske områder. Byen, der er kendt som "Sydamerikas Paris", er fuld af liv, museer og historiske områder. Besøg bydelene La Boca, Recoleta, Palermo og San Telmo og se et tangoshow på en af de mange berømte tanguerías, tango-huse.

XL Argentina Buenos Aires El Tigre Building
S Argentina Buenos Aires Football Boca Juniors
XL Argentina Buenos Aires La Boca Colourful Buildings

Minder for livet

Uanset hvad I gør, vil Buenos Aires give minder for livet. En tredjedel af byens befolkning nedstammer fra italienske emigranter, som giver et tydeligt italiensk præg over byen med dens mange tøj- og design butikker, isbarer og restauranter.

Argentinerne betegner i øvrigt sig selv som italienere, der taler spansk, bor på fransk og opfører sig som galante englændere. Og det er ikke for ingenting, at argentinere ofte betegnes som verdens smukkeste folkefærd!

Bydelene i Buenos Aires: La Boca og San Telmo

La Boca er kendt for sine farvestrålende gader, tangoen og fodboldklubben Boca Juniors.

San Telmo er bydelen, hvor I bliver forført til 40erne og 50erne med dens særlige arkitektur, gamle antikvitetsforretninger, tangosaloner, tango i gaderne og det kæmpe søndagsmarked på Defensa-gaden.

XL Argentina Buenos Aires Palermo Soho Neighborhood

Puerto Madero og Recoleta

Puerto Madero er den nye hippe bydel i et gammelt dok-område, hvor pakhusene i dag rummer eksklusive restauranter, caféer og lejligheder. Puerto Madero er desuden nabo til naturreservatet "Reserva Ecologica Costanera Sur", hvor man på en heldig dag kan møde store leguaner og mange spændende fugle. Recoleta er en mondæn bydel inde i byen med dyre restauranter, natklubber, biografer og caféer. Bydelen er dog mest kendt for sin kirkegård, hvor Evita ligger begravet.

Palermo - mange bydele i en

Palermo, Buenos Aires' største bydel, består bl.a. af Palermo Soho, Palermo Hollywood, Palermo Chico osv. Palermo Soho er et rigtigt boheme-kvarter, hvor unge håbefulde argentinske designere åbner deres butikker med alt inden for tøj, sko, boliginventar osv.

Området har i øvrigt et væld af hyggelige fortovscaféer med tagterrasser og tjekkede restauranter. Palermo Hollywood har sit navn efter alle sine TV-selskaber og radiostationer, som har hovedsæde her. Bydelen har derudover et kæmpemæssigt udbud af lækre restauranter.

Hjertet i Buenos Aires er Plaza de Mayo, med det historiske rådhus "Cabildo", Casa Rosada (præsidentens arbejdsbolig) og katedralen, Metropolitana, hvor nationalhelten San Martín, faderen til Argentinas uafhængighed, ligger begravet.

Hvis I efter alt dette ønsker at ankomme en dag eller to før til Buenos Aires, kan vores rejsekonsulenter hjælpe.

XL Argentina Patagonia Boys Walking View To Lake Mountains

I flyver til den sydlige Santa Cruz-provins og byen El Calafate, før I starter busturen over land til El Chaltén i den nordlige del af nationalparken Parque Nacional Los Glaciares. Vandrere og bjergklatrere fra hele kloden strømmer hertil og udfordres til tider også af vejrets luner.

Trekking i Patagonien

Hvis Buenos Aires er landets hjerte, er Patagonien dets sjæl. Trekkene er oftest moderate både hvad tid og terræn angår. Her er klart markerede stier.

Parque Nacional Los Glaciares har nogle af de mest spektakulære naturmæssige scenerier, I kan opleve.

I nyder en heldags trekkingtur i parkens nordlige ende gennem gletsjerdale, hvor dramatiske granitspir tårner sig op mod himlen fra verdens tredjestørste iskappe. Nyd Laguna de Los Tres og den majestætiske Cerro Fitzroy (3.441 m) og ikke mindst de storslåede udsigter fra Laguna Torre mod bjergtinder og gletsjere.

S Argentina Patagonia Fitz Roy Trekking
XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park Copy
S Argentina Patagoniea El Chalten

XL Argentina Perito Moreno Glacier Nature

Tilbage til El Calafate, på bredden af søen Lago Argentino. I kører mod vest mod bjergene og den dynamiske Perito Moreno gletsjer i den sydlige del af nationalparken.

Hvis I er heldige, ser I kondorer, ñanduer, ørne eller flamingoer, men dagens største højdepunkt er uden sammenligning gletsjeren selv.

Verdens største indlandsglejster, Perito Moreno

Perito Moreno er 1.500 m bred og 30 km lang, og den er en af de få gletsjere, der stadig vokser. Den glider langsomt ned fra toppen af det store sydamerikanske iskappe Campo de Hielo Sur, der er verdens tredjestørste iskappe efter Antarktis og Grønland og kilden til alle gletsjere i området.

Med en 60 m høj mur af is spærrer gletsjeren ofte det smalle stræde Canal de los Tempanos i søen Lago Argentino, indtil muren sprænges med stor kraft, når presset fra vandet på den anden side bliver for stort.

Argentina Perito Moreno Lago Argentino, Los Glaciares National Park, Patagonia
XL Argentina Patagonia Guanaco Mountains, National Park Perito Moreno, Argentina, Patagonia
XL Argentina Patagonia Boat At Glacier Perito Moreno In El Calafate

XL Chile Torres Del Paine National Park Mountains Lake

I fortsætter rejsen sydover til grænsen mod Chile og den hyggelige by Puerto Natales. Brug den første aften på at slappe af, inden turen går mod den spektakulære nationalpark Torres del Paine.

I telt i Torres del Paine i Chile

De næste 2 nætter sover I i telt under Patagoniens stjerner og blandt dramatiske bjerge af granit. Fra campingpladsen tager I dags-trek ud i naturen for at se dette majestætiske og fantastiske natursceneri og parkens mangfoldige flora og fauna.

Granittårnene "Paine" rejser sig pludseligt og dramatisk fra den flade, tørre og vindblæste patagonske steppe. På trods af de næsten konstante vinde er dette et af de bedste trekking-områder i Chile med uforlignelige bjerge, glinsende søer, vandfald, gletsjere og et mageløst dyreliv med horder af den lokale lama-art guanaco, kondorer, flokke af lyserøde flamingoer og store patagonske harer.

Få mennesker får chancen for at se dette område, og de finder det mere end svært at glemme de levende farver og roen. Parken blev oprettet i 1959 som Parque Nacional Lago Grey.

XL Chile Torres Del Paine Trekking Lake
XL Chile Torres Del Paine Trekking Overlook
XL Chile Torres Del Paine Trekking People

Før dette var her mange baqueanos (cowboys), og der opstod i ny og næ brande, der kom ud af kontrol. Ødelæggelserne eskalerede og strakte sig helt ned til søen Lago Grey, hvor der stadig er store områder af brændt skov og forkullede træstubbe. Der blev tilføjet yderligere land til parken i 1962, og navnet blev ændret til Torres del Paine (De blå tårne).

Torre Sur rejser sig 2.900m op over havets overflade, Torre Central er 2.850m høj og Torre Norte måler 2.600m i højden.

Camping-udstyr er inkluderet, og det samme er alle måltider og kok på Torres del Paine-trekket.

Moderat trekking

Trekkene er moderate til krævende med en varighed fra 5-8 timer pr dag, og ruterne går ad klart markerede stier. Deltagerne skal være forberedt på uforudsigeligt vejr. Retur til Puerto Natales om eftermiddagen på dag 9.

XL Argentina Ushuaia In Tierra Del Fuego

Punta Arenas ligger på det sydligste af det chilenske fastland ved Magellan Strædet med udsigt til Porvenir på Tierra del Fuego. Byen har ca. 100.000 indbyggere. Fund af olie og gas samt naturturisme har været godt brændstof til byens udvikling, skønt de traditionelle fårefarme stadig bidrager med en vigtig del af byens økonomi og kultur.

Punta Arenas er også en vigtig havn for den chilenske flåde. Monumenter til minde om tidlige kroatiske bosættere, hårdføre fårefarmere og opdagelsesrejsende er spredt udover byen.

XL Argentina Ushuaia Town

I ankommer igen til Argentina og hovedbyen i Tierra del Fuego-provinsen, Ushuaia. Det er verdens sydligste by på bredden af Beagle Kanalen navngivet efter Darwins ekspeditionsskib. Ushuaia betyder faktisk "bugten, der vender mod vest" på det oprindelige Yamaná-indianersprog.

Engang var byen en koloni for straffefanger og hårde kriminelle, i dag er Ushuaia en attraktion specielt for folk, der starter på et cruise til Antarktis.

Byen med 40.000 indbyggere er også et vigtigt skiresort, både for alpin og langrend, og tilbyder storslåede muligheder for trekking i Tierra del Fuego-nationalparken.

Cruise i Beaglekanalen

Ushuaia er vores base for et cruise i Beaglekanalen, hvor I observerer dyrelivet i havet ud for byen og ved bugtens små øer. Gå på opdagelse i den tidligere straffefangeby, før I slutter turen og vender tilbage til det kosmopolitiske Buenos Aires.

XL Argentina Ushuaia Cruise Ship Antarktis
Xl Argentina Patagonia Lighthouse On The Beagle Channel Near Ushuaia Tierra Del Fuego
Xl Argentina Patagonia Ushuaia Beagle Channel Sea Lions On The Rock

Xl South America. Argentina Buenos Aires Cafe

I flyver tilbage til Buenos Aires for en sidste nat i byen.

Afgang fra Buenos Aires dag 15. Ankomst Danmark dag 16.

Xl Argentina Buenos Aires San Telmo Market Old Soda Syphons
Xl Argentina Patagonia Perito Moreno Glacier Ice Breaks
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København – Buenos Aires med British Airways t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport til og fra lufthavne og hoteller
 • Lokal transport med bus og fly undervejs
 • Alle overnatninger, 12 nætter på hoteller/guesthouses, 2 nætter på camping
 • Alle måltider inkl. under camping
 • Udstyr på camping-turen inkl. kok
 • Engelsktalende G Adventures-guide og lokale guider på hele turen

Ikke inkluderet

 • Øvrige måltider og drikkevarer (beregn ca. USD 25-35 pr. person pr. dag)
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge
 • Afrejseskat fra Buenos Aires på USD 18,-
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.