• Torres del Paine Nationalpark i det sydlige Chile, et mekka for vandrefolk
 • Verdens største indlandsglejster, Perito Moreno i Argentina
 • Oplev Torres del Paine National Park, Chile
 • Fugleliv i Beagle kanalen, Ushuaia, Argentina

Adventure i Argentina og Chile til verdens ende

16 dages aktiv rejse tæt på naturen, fra 42.500 kr.

Glæd jer til:

Aktive oplevelser, unikke udflugter og fantastisk trekking

Ildlandets fjorde og landskaber

Den 30 km lange gletsjer Perito Moreno

Bjergene i Torres del Paine, der rejser sig som tårne på den patagonske slette

Imponerende dyreliv med kondorer, lamaer, søløver etc.

Læs mere

Tag på adventurerejse til Patagoniens fantastiske landskaber i en lille international gruppe med engelstalende rejseleder. Masser af aktive oplevelser i nærkontakt med storslået natur.

I rejser med en international gruppe på maks. 12 naturelskere og ledsages af en engelsktalende guide.

Patagoniens natur og dyreliv

Naturen i Patagonien er barsk og fascinerende. I det sydlige af Andesbjergene vil I kunne opleve bjergene i Torres del Paine rejse sig som spidse tårne fra den patagonske slette.

Lad jer betage af den enestående, rå natur med fjorde, bjerge og gletsjere ved Sydamerikas sydspids, Tierra del Fuego (Ildlandet).

Undervejs på rejsen vil I opleve det usædvanlige dyre- og fugleliv med kondorer, pingviner, søløver, flamingoer og guanacoer, og meget mere.

Oplevelser frem for komfort

Det er en rejse, der lægger vægt på oplevelser fremfor komfort.

Forvent enkle hoteller, mange traveture og transport med lokale busser, mini vans og båd. I bliver belønnet med nærkontakt med enestående natur. En særlig oplevelse er at bo i telt midt i den smukke nationalpark Torres del Paine!

G Adventures

Rejsen arrangeres i samarbejde med vores partner G Adventures, der har stor erfaring med adventurerejser i Sydamerika.

Program

Dag 1
Ankomst til Buenos Aires

I Buenos Aires er gaderne et levende og kulørt galleri af billederVi planlægger flyrejsen, så I ankommer på det tidspunkt, der passer jer bedst. F.eks. en morgenankomst med British Airways, så I har resten af dagen til fri disposition, når I har checket ind på hotellet. Her får I anvisninger på, hvornår I møder jeres rejseleder og resten af gruppen, der bor på samme hotel.

Buenos Aires - Sydamerikas Paris

Der er så mange ting at se og gøre i Buenos Aires. Besøg et af de utallige museer og historiske områder. Byen, der er kendt som "Sydamerikas Paris", er fuld af liv, museer og historiske områder. Besøg bydelene La Boca, Recoleta, Palermo og San Telmo og se et tangoshow på en af de mange berømte tanguerías, tango-huse.

Puerto Madero er den nye hippe bydel i Buenos Aires, Argentina

Minder for livet

Uanset hvad I gør, vil Buenos Aires give minder for livet. En tredjedel af byens befolkning nedstammer fra italienske emigranter, som giver et tydeligt italiensk præg over byen med dens mange tøj- og design butikker, isbarer og restauranter.

Argentinerne betegner i øvrigt sig selv som italienere, der taler spansk, bor på fransk og opfører sig som galante englændere. Og det er ikke for ingenting, at argentinere ofte betegnes som verdens smukkeste folkefærd!

Farverige huse og facader i La Boca området i Buenos AiresBydelene i Buenos Aires: La Boca og San Telmo

La Boca er kendt for sine farvestrålende gader, tangoen og fodboldklubben Boca Juniors.

San Telmo er bydelen, hvor I bliver forført til 40erne og 50erne med dens særlige arkitektur, gamle antikvitetsforretninger, tangosaloner, tango i gaderne og det kæmpe søndagsmarked på Defensa-gaden.

Puerto Madero og Recoleta

Puerto Madero er den nye hippe bydel i et gammelt dok-område, hvor pakhusene i dag rummer eksklusive restauranter, caféer og lejligheder. Puerto Madero er desuden nabo til naturreservatet "Reserva Ecologica Costanera Sur", hvor man på en heldig dag kan møde store leguaner og mange spændende fugle. Recoleta er en mondæn bydel inde i byen med dyre restauranter, natklubber, biografer og caféer. Bydelen er dog mest kendt for sin kirkegård, hvor Evita ligger begravet.

Bueno Aires’ lystige Palermo kvarter

Palermo - mange bydele i en

Palermo, Buenos Aires' største bydel, består bl.a. af Palermo Soho, Palermo Hollywood, Palermo Chico osv. Palermo Soho er et rigtigt boheme-kvarter, hvor unge håbefulde argentinske designere åbner deres butikker med alt inden for tøj, sko, boliginventar osv.

Området har i øvrigt et væld af hyggelige fortovscaféer med tagterrasser og tjekkede restauranter. Palermo Hollywood har sit navn efter alle sine TV-selskaber og radiostationer, som har hovedsæde her. Bydelen har derudover et kæmpemæssigt udbud af lækre restauranter.

Plaza de Mayo i Buenos Aires, ArgentinaHjertet i Buenos Aires er Plaza de Mayo, med det historiske rådhus "Cabildo", Casa Rosada (præsidentens arbejdsbolig) og katedralen, Metropolitana, hvor nationalhelten San Martín, faderen til Argentinas uafhængighed, ligger begravet.

Hvis I efter alt dette ønsker at ankomme en dag eller to før til Buenos Aires, kan vores rejsekonsulenter hjælpe.

Dag 2-3
El Chaltén, Parque Nacional Los Glaciares

Patagoniens uendelige og ikke mindst overvældende naturI flyver til den sydlige Santa Cruz-provins og byen El Calafate, før I starter busturen over land til El Chaltén i den nordlige del af nationalparken Parque Nacional Los Glaciares. Vandrere og bjergklatrere fra hele kloden strømmer hertil og udfordres til tider også af vejrets luner.

Trekking i Patagonien

Hvis Buenos Aires er landets hjerte, er Patagonien dets sjæl. Trekkene er oftest moderate både hvad tid og terræn angår. Her er klart markerede stier.

Parque Nacional Los Glaciares har nogle af de mest spektakulære naturmæssige scenerier, I kan opleve.

Patagonien og Mount Fitz, Argentina

I nyder en heldags trekkingtur i parkens nordlige ende gennem gletsjerdale, hvor dramatiske granitspir tårner sig op mod himlen fra verdens tredjestørste iskappe. Nyd Laguna de Los Tres og den majestætiske Cerro Fitzroy (3.441 m) og ikke mindst de storslåede udsigter fra Laguna Torre mod bjergtinder og gletsjere.

Trekking i Parque Nacional Los Glaciares, Patagonien

Dag 4-5
El Calafate, Perito Moreno-gletsjeren

Tag ud og oplev den smukke gletscher natur i Perito Moreno i Argentina

Tilbage til El Calafate, på bredden af søen Lago Argentino. I kører mod vest mod bjergene og den dynamiske Perito Moreno gletsjer i den sydlige del af nationalparken.

Hvis I er heldige, ser I kondorer, ñanduer, ørne eller flamingoer, men dagens største højdepunkt er uden sammenligning gletsjeren selv.

Patagonia båd ved gletscheren Perito Moreno i El Calafate

Verdens største indlandsglejster, Perito Moreno

Perito Moreno er 1.500 m bred og 30 km lang, og den er en af de få gletsjere, der stadig vokser. Den glider langsomt ned fra toppen af det store sydamerikanske iskappe Campo de Hielo Sur, der er verdens tredjestørste iskappe efter Antarktis og Grønland og kilden til alle gletsjere i området.

Med en 60 m høj mur af is spærrer gletsjeren ofte det smalle stræde Canal de los Tempanos i søen Lago Argentino, indtil muren sprænges med stor kraft, når presset fra vandet på den anden side bliver for stort.

Dag 6-9
Puerto Natales, Torres del Paine-nationalparken, Chile

Torres del Paine Nationalpark i det sydlige Chile, et mekka for vandrefolkI fortsætter rejsen sydover til grænsen mod Chile og den hyggelige by Puerto Natales. Brug den første aften på at slappe af, inden turen går mod den spektakulære nationalpark Torres del Paine.

I telt i Torres del Paine i Chile

De næste 2 nætter sover I i telt under Patagoniens stjerner og blandt dramatiske bjerge af granit. Fra campingpladsen tager I dags-trek ud i naturen for at se dette majestætiske og fantastiske natursceneri og parkens mangfoldige flora og fauna.

De tre imponerende granittårne “Torres del Paine”, Chile

Granittårnene "Paine" rejser sig pludseligt og dramatisk fra den flade, tørre og vindblæste patagonske steppe. På trods af de næsten konstante vinde er dette et af de bedste trekking-områder i Chile med uforlignelige bjerge, glinsende søer, vandfald, gletsjere og et mageløst dyreliv med horder af den lokale lama-art guanaco, kondorer, flokke af lyserøde flamingoer og store patagonske harer.

Få mennesker får chancen for at se dette område, og de finder det mere end svært at glemme de levende farver og roen. Parken blev oprettet i 1959 som Parque Nacional Lago Grey.

Magellanskoven i Torres del Paine nationalpark er mærket efter en brand i 2012

Før dette var her mange baqueanos (cowboys), og der opstod i ny og næ brande, der kom ud af kontrol. Ødelæggelserne eskalerede og strakte sig helt ned til søen Lago Grey, hvor der stadig er store områder af brændt skov og forkullede træstubbe. Der blev tilføjet yderligere land til parken i 1962, og navnet blev ændret til Torres del Paine (De blå tårne).

Torre Sur rejser sig 2.900m op over havets overflade, Torre Central er 2.850m høj og Torre Norte måler 2.600m i højden.

Camping-udstyr er inkluderet, og det samme er alle måltider og kok på Torres del Paine-trekket.

Moderat trekking

Trekkene er moderate til krævende med en varighed fra 5-8 timer pr dag, og ruterne går ad klart markerede stier. Deltagerne skal være forberedt på uforudsigeligt vejr. Retur til Puerto Natales om eftermiddagen på dag 9.

Dag 10
Punta Arenas, Chile

Havnebyen Punta Arena i ChilePunta Arenas ligger på det sydligste af det chilenske fastland ved Magellan Strædet med udsigt til Porvenir på Tierra del Fuego. Byen har ca. 100.000 indbyggere. Fund af olie og gas samt naturturisme har været godt brændstof til byens udvikling, skønt de traditionelle fårefarme stadig bidrager med en vigtig del af byens økonomi og kultur.

Punta Arenas er også en vigtig havn for den chilenske flåde. Monumenter til minde om tidlige kroatiske bosættere, hårdføre fårefarmere og opdagelsesrejsende er spredt udover byen.

Seno Otway pingvinkolonien, som ligger i nærheden af byen Punta Arena i Chile

Pingviner og flamingoer

1 times kørsel fra Punta Arenas finder man Seno Otway pingvinkolonien, som er resultatet af et succesfuldt naturbeskyttelsesprogram, hvor antallet af de engang så truede dyr er vokset markant. Pingvinerne er her fra oktober til april, og ungerne ruges ud tidligt i december.

Hold øje med ñanduer, flamingoer og et hav af andre spændende fugle på vej dertil. I kører tilbage til Punta Arenas for natten med lidt tid til at gå på opdagelse i den charmerende by.

Dag 11-13
Ushuaia, Beaglekanalen

Verdens sydligste by, Ushuaia i ArgentinaI ankommer igen til Argentina og hovedbyen i Tierra del Fuego-provinsen, Ushuaia. Det er verdens sydligste by på bredden af Beagle Kanalen navngivet efter Darwins ekspeditionsskib. Ushuaia betyder faktisk "bugten, der vender mod vest" på det oprindelige Yamaná-indianersprog.

Engang var byen en koloni for straffefanger og hårde kriminelle, i dag er Ushuaia en attraktion specielt for folk, der starter på et cruise til Antarktis.

Byen med 40.000 indbyggere er også et vigtigt skiresort, både for alpin og langrend, og tilbyder storslåede muligheder for trekking i Tierra del Fuego-nationalparken.

Ushuaia i Argentina - bjerge, hav og klipper

Cruise i BeagleKanalen

Ushuaia er vores base for et cruise i Beaglekanalen, hvor I observerer dyrelivet i havet ud for byen og ved bugtens små øer. Gå på opdagelse i den tidligere straffefangeby, før I slutter turen og vender tilbage til det kosmopolitiske Buenos Aires.

Dag 14
Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina. Tango og livsglæde

I flyver tilbage til Buenos Aires for en sidste nat i byen.

Dag 15-16
Hjemrejse

Den nationale kongres bygning i Buenos Aires i ArgentinaAfgang fra Buenos Aires dag 15. Ankomst Danmark dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Adventure i Argentina og Chile til verdens ende
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.09.21 - 01.01.2342.000-45.00042.000-45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København – Buenos Aires med British Airways t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport til og fra lufthavne og hoteller
 • Lokal transport med bus og fly undervejs
 • Alle overnatninger, 12 nætter på hoteller/guesthouses, 2 nætter på camping
 • Alle måltider inkl. under camping
 • Udstyr på camping-turen inkl. kok
 • Engelsktalende G Adventures-guide og lokale guider på hele turen

Ikke inkluderet

 • Øvrige måltider og drikkevarer (beregn ca. USD 25-35 pr. person pr. dag)
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge
 • Afrejseskat fra Buenos Aires på USD 18,-

Bemærk

 • Afrejse muligt fra Billund, Århus, Ålborg og Rønne mod tillæg på ca. 1500 kr. excl. for seperat billet

Extra info