• The Drake Passage, Antarktis
 • Landgang med en zodiac-båd til en pingvinkoloni
 • Ushuaia er hovedbyen i den argentinske provins Tierra del Fuego

Antarktis Adventure

14 dages ekspeditionskrydstogt - ring for pris

Glæd jer til:

Enestående dyreliv og storslåede naturscenerier

Ekspeditionsskib med plads til 124 passagerer

To landgange dagligt med gummibåde

Forelæsninger af ekspeditionsteamet om bord

Antarktis og South Shetland-øerne

Læs mere

I samarbejde med vores canadiske partner G Adventures kan vi tilbyde et enestående krydstogt med M/S Expedition til Antarktis i højsæsonen til vinter.

Oplev et eventyrligt ekspeditionskrydstogt til Antarktis på det rummelige og nyrenoverede skib M/S Expedition, som tilbyder en-suite badeværelser og vinduer med havudsigt fra alle kahytter. Skibets ekspeditionsteam og professionelle stab sikrer, at jeres drømmerejse til Antarktis forløber med høj service, fantastiske naturscenerier og rig mulighed for at se dyrelivet udfolde sig fra 1. parket.
 
Der er afrejse ca. hver 10 dag. Vær opmærksom på, at det er et ekspeditionsskib med plads til maks. 124 passagerer, så selv om der er fin komfort,  bør I ikke sammenligne med standarden og de mange faciliteter om bord på de luksuriøse skibe fra fx Royal Caribbean, som bla. sejler i Caribien.
 
Grib denne enestående chance nu og start drømmene om pingviner, isbjerge, gletschere....

Program

Dag 1-2
Afrejse Danmark - ankomst til Argentina

Området omkring kongressen i Buenos Aires, ArgentinaI flyver fra Danmark dag 1 og lander i Buenos Aires dag 2. Ved ankomst bliver I transporteret til hotellet, hvor I checker ind.

I har resten af dagen til at udforske og opleve den pulserende storby.

Dag 3
Ankomst Ushuaia

Søløver i Beagle Strædet ved Ushuaia i Patagonien, ArgentinaI bliver kørt til lufthavnen og flyver til til Ushuaia, der ligger på sydspidsen af Argentina. Indkvartering på hotel i byen. Nyd seværdighederne og naturscenerierne i verdens sydligste by.

Dag 4
Afsejling fra Ushuaia

Fyrtårnet i Beagle Strædet, Patagonien, ArgentinaCheck-in om bord på M/S Expedition begynder om eftermiddagen i havnen i Ushuaia. I nyder aftenen og solnedgangen, mens I sejler ud gennem Beagle Kanalen.

Dag 5-6
The Drake Passage

The Drake Passage, AntarktisJeres eventyr begynder med at krydse den 600 km lange passage, som bærer navnet efter den engelske opdagelsesrejsende Sir Francis Drake. Skibet er i sit rette element i denne del af The Southern Ocean.

Tag del i de daglige forelæsninger fra ekspeditionsteamet om bord og hold øje med de første isbjerge, hvaler og albatrosser som følger i skibets kølvand.

Dag 7-10
Antarktis-halvøen & Sydshetlandsøerne

Landgang med en zodiac-båd til en pingvinkoloniI skal opleve noget af det mest unikke dyreliv og mest inspirerende natursceneri i verden, når I sætter fod på det antarktiske kontinent. Skibet tilstræber to landgange dagligt med zodiac-både, men det er helt afhængigt af vejr-forholdene.

I oplever enorme pingvinkolonier med forskellige arter (gentoo, chinstrap og adélie) samt weddell-, crabeater og leopard-sæler. For mange er højdepunktet at se de storslåede hvaler boltre i de kolde antarktiske vande. I ser fx spækhuggere samt pukkel- og vågehvaler.

Enlig søelefant i AntarktisHalvøen har også en bemærkelsesværdig historie om hvalfangerstationerne. Ligeledes vil I høre om nogle af de vigtigste og mest dramatiske ekspeditioner til dette øde hjørne af verden.

Dag 11-12
The Drake Passage

Pukkelhval, AntarktisI sejler mod nord, retur til Ushuaia. Undervejs kan I gense alle højdepunkterne fra eventyret på Antarktis med jeres foredragsholdere og stab ombord. Men hold også et vågent øje med hvalerne på observationsdækket.

Dag 13
Ushuaia – Buenos Aires

Farverige huse og facader i La Boca området i Buenos AiresDeltagerne går fra borde og flyver fra Ushuaia til Buenos Aires, hvor der er transport til hotellet.

Dag 14-15
Buenos Aires og hjemrejse

Buenos Aires, Argentina. Tango og livsglædeDagen er til fri disposition i Buenos Aires inden i bliver kørt til lufthavnen. I lander i Danmark dag 15 efter et fantastisk eventyr i Sydamerika.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

 

Kontakt os for pris

Priser varierer meget i forhold til afrejseperiode og hvordan man rejser. Derfor vil pris blive udregnet i forhold til de individuelle ønsker I måtte have.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Buenos Aires t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport lufthavn-hotel i Buenos Aires t/r
 • 2 nætter på 3* hotel i Buenos Aires (1 v/ankomst og 1 v/afrejse), inkl. morgenmad
 • Fly Buenos Aires-Ushuaia t/r
 • Transport lufthavn-hotel /skib-lufthavn i Ushuaia
 • 1 nat på 3* hotel i Ushuaia, inkl. morgenmad
 • 9 nætters krydstogt om bord på MS Expedition i delt udvendig dobbeltkahyt
 • Udflugter med zodiacbåde og landgange under krydstogtet
 • Alle måltider om bord på skibet
 • Fri afbenyttelse af alle faciliteter på skibet
 • Foredrag på skibet
 • Professionelle naturguides på skibet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Drikkepenge til guider og personale undervejs