• Coral Expeditions i Great Barrier Reef, Queensland
 • På snorkeleventyr i Great Barrier Reef, Australien
 • Deluxe kahyt med 2 enkeltsenge på Coral Expeditions II
 • Kom helt tæt på koralrevene i Great Barrier Reef med Coral Expeditions

5 dages krydstogt på Great Barrier Reef

Lille båd og kæmpe oplevelser med snorkling på Great Barrier Reef ved Queensland

Kom helt tæt på koralrevene i Great Barrier Reef med Coral Expeditions
Læs mere

Oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef, på krydstogt i 5 dage/4 nætter. I besøger Lizard Island, historiske Cooktown og Ribbon Reefs. I kan snorkle, dykke, sejle i glasbundsbåd, gå til foredrag og bare slappe ualmindeligt godt af.

En tur med Coral Expeditions er ikke noget almindeligt krydstogt på et stort skib fyldt til rælingen med restauranter, diskoteker og swimmingpools. Besætningen fra kokke til marinebiologer har et brændende ønske om at dele deres smukke verden med jer.

Snorkling i The Great Barrier Reef med skibet Coral ExpeditionsLille skib, store oplevelser

Coral Expeditions har plads til maks. 50 passagerer, hvilket gør turen personlig og afslappet. Alle er med for at nyde Great Barrier Reefs utrolige verden over og under vandet. For mange er det mange års drøm, der går i opfyldelse. Det skaber sin helt egen stemning. 

Skibets beskedne størrelse gør det muligt at komme til selv mindre øer. I får en rummelig kahyt, og alle måltider samt kaffe og te, når I har lyst, er inkluderet. Det samme er brug af snorkeludstyr, guidede ture i båd med glasbund, foredrag af marinebiolog samt adgang til øer, marine- og nationalparker. Introduktion til dykning er ligeledes inkluderet.

Fiskene i Great Barrier Reef fodres fra en platform på Coral ExpeditionsOgså for jer, der ikke vil svømme for meget

I behøver ikke være vandhunde for at nyde en tur med Coral Expeditions. At sejle mellem de smukke koraløer, se farvestrålende fisk fra en båd med glasbund, nyde stilheden til søs og gå i land ved den hyggelige by Cooktown og på øer med regnskov er vidunderligt og behøver ikke give våde tæer.  

Kahyt med 2 enkeltsenge om bord på Coral Expeditions IIDag 1: I sejler fra Cairns

I stiger om bord i Trinity Wharf i Cairns klokken 16 for at sejle til Trinity Bay. Jeres krydstogt på Great Barrier Reef er i gang. I får velkomstdrinks og nyder udsigten til Double Island og Palm Cove. Senere venter en dejlig aftensmad med Captain’s Welcome Seafood Buffet.

Hus i Cooktown egnen i QueenslandDag 2: Cooktown og Great Barrier Reef

I lægger til ved hyggelige Cooktown, hvor I kan gå en tur og mærke den historiske stemning i byen, hvor mange af bygningerne er fra 1870'er. Det er gammelt i Australien. Se også den botaniske have, hvor der lever kænguruer og wallabies, besøg evt. James Cook Museum med minder fra hans skib ‘Endeavour’. 

Senere kan I snorkle på revet ved en øde ø, sejle i glasbundbåd og evt. dykke. 

Oplev Lizard Island med Coral ExpeditionsDag 3: Lizard Island og Ribbons Reefs

Nu er jeres krydstogt på Great Barrier Reef nået til en af Australiens smukkeste tropeøer, Lizard Island. I kan gå en morgentur på øen, der byder på regnskov, store varaner og Cook's Look, hvorfra I har fantastisk udsigt over revet. I kan selvfølgelig også snorkle fra stranden over store muslingekolonier. Om eftermiddagen besøger I det sjældent besøgt Ribbon Reef no. 9 på den ydre del af Great Barrier Reef, hvor I kan snorkle, sejle i båd med glasbund og evt. dykke. 

Kom helt tæt på koralrevene i Great Barrier Reef med Coral Expeditions

Dag 4: Ribbon Reefs

I har hele dagen til at udforske Ribbon Reefs, der er nogle af de mest fantastiske og mest farvestrålende rev på Great Barrier Reef. Glæd jer til Ribbon Reef no. 3 og Rachel Carson Reef.

Dag 5: Tilbage til Cairns

Så er det sidste chance for at nyde solopgang over Great Barrier Reef fra jeres lille krydstogtskib. I sejler mod Cairns, hvor I går i land i Trinity Wharf kl. 8 om morgenen.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.