Xl Australia Queensland Coral Expeditions II Coral Great Barrier Reef
Oplevelse i Australien

5 dages krydstogt på Great Barrier Reef

Lille båd og kæmpe oplevelser med snorkling på Great Barrier Reef ved Queensland

Oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef, på krydstogt i 5 dage/4 nætter. I besøger Lizard Island, historiske Cooktown og Ribbon Reefs. I kan snorkle, dykke, sejle i glasbundsbåd, gå til foredrag og bare slappe ualmindeligt godt af.

En tur med Coral Expeditions er ikke noget almindeligt krydstogt på et stort skib fyldt til rælingen med restauranter, diskoteker og swimmingpools. Besætningen fra kokke til marinebiologer har et brændende ønske om at dele deres smukke verden med jer.

Lille skib, store oplevelser

Coral Expeditions har plads til maks. 50 passagerer, hvilket gør turen personlig og afslappet. Alle er med for at nyde Great Barrier Reefs utrolige verden over og under vandet. For mange er det mange års drøm, der går i opfyldelse. Det skaber sin helt egen stemning. 

Skibets beskedne størrelse gør det muligt at komme til selv mindre øer. I får en rummelig kahyt, og alle måltider samt kaffe og te, når I har lyst, er inkluderet. Det samme er brug af snorkeludstyr, guidede ture i båd med glasbund, foredrag af marinebiolog samt adgang til øer, marine- og nationalparker. Introduktion til dykning er ligeledes inkluderet.

Også for jer, der ikke vil svømme for meget

I behøver ikke være vandhunde for at nyde en tur med Coral Expeditions. At sejle mellem de smukke koraløer, se farvestrålende fisk fra en båd med glasbund, nyde stilheden til søs og gå i land ved den hyggelige by Cooktown og på øer med regnskov er vidunderligt og behøver ikke give våde tæer.  

Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquest Snorkling Aerial Boat
XL Australia Queensland Great Barrier Reef Fish Colours Corals
Xl Australia Queensland Coral Expeditions Lizard Island
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: I sejler fra Cairns

I stiger om bord i Trinity Wharf i Cairns klokken 16 for at sejle til Trinity Bay. Jeres krydstogt på Great Barrier Reef er i gang. I får velkomstdrinks og nyder udsigten til Double Island og Palm Cove. Senere venter en dejlig aftensmad med Captain’s Welcome Seafood Buffet.

Dag 2: Cooktown og Great Barrier Reef

I lægger til ved hyggelige Cooktown, hvor I kan gå en tur og mærke den historiske stemning i byen, hvor mange af bygningerne er fra 1870'er. Det er gammelt i Australien. Se også den botaniske have, hvor der lever kænguruer og wallabies, besøg evt. James Cook Museum med minder fra hans skib ‘Endeavour’. 

Senere kan I snorkle på revet ved en øde ø, sejle i glasbundbåd og evt. dykke. 

Dag 3: Lizard Island og Ribbons Reefs

Nu er jeres krydstogt på Great Barrier Reef nået til en af Australiens smukkeste tropeøer, Lizard Island. I kan gå en morgentur på øen, der byder på regnskov, store varaner og Cook's Look, hvorfra I har fantastisk udsigt over revet. I kan selvfølgelig også snorkle fra stranden over store muslingekolonier.

Om eftermiddagen besøger I det sjældent besøgt Ribbon Reef no. 9 på den ydre del af Great Barrier Reef, hvor I kan snorkle, sejle i båd med glasbund og evt. dykke. 

Dag 4: Ribbon Reefs

I har hele dagen til at udforske Ribbon Reefs, der er nogle af de mest fantastiske og mest farvestrålende rev på Great Barrier Reef. Glæd jer til Ribbon Reef no. 3 og Rachel Carson Reef.

Dag 5: tilbage til Cairns

Så er det sidste chance for at nyde solopgang over Great Barrier Reef fra jeres lille krydstogtskib. I sejler mod Cairns, hvor I går i land i Trinity Wharf kl. 8 om morgenen.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Australia Queensland Great Barrier Reef
Kangaroo Island, South Australia, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Storbyliv og udflugter i Adelaide og Sydney

Den bedste udflugt til Kangaroo Islands dyreliv

I tog gennem outbacken til oplevelser ved Ayers Rock

5 dages cruise på Great Barrier Reef

Håndplukkede hoteller med bedste stemning og beliggenhed

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.