Xl Australia Cape Lodge Margaret River WA Walk Into Luxury Couple Forest

Australien for viderekomne

Australien for viderekomne

21 dage fra 69.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Et sjældent eventyr til Gawler Ranges, Sydney og Queensland

Oplev både ukendte og velkendte sider af Australien på en rejse med mange udflugter og håndplukkede hoteller. Nyd vinlandet ved Margaret River. Tag på 4 dages campsafari til forunderlig natur og dyreliv i Gawler Ranges. Se Sydney og udforsk strande, koralrev og regnskov i Queensland.

Det er måske ikke første gang, I er på rejse i Australien, for I skal i den grad væk fra den slagne vej på den første del af jeres ferie. På den anden side vil I med stor sandsynlighed lægge et godt ord ind for netop denne rute, når I kommer hjem, for I får nogle kæmpe oplevelser ude i forunderlig natur.

Glæd jer til

 • 4 dages campsafari i Gawleer Ranges tæt på dyrelivet
 • Bo på kanten af en kløft i regnskoven
 • Sightseeings og snorkeltur ved Great Barrier Reef
 • Perth, Adelaide og Sydney med flere udflugter
 • Afslapning i vinlandet ved Margaret River

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Perth 3 nætter på Perth 3 Højdepunkter Heldagsudflugt til Rottnest Island Heldagsudflugt til Rottnest Island
Margaret River 2 nætter på Margaret River 2 Højdepunkter Vinlandet ved Margaret River Vinlandet ved Margaret River
Adelaide 3 nætter på Adelaide 3 Højdepunkter Den moderne metropol: Adelaide Den moderne metropol: Adelaide
Campsafari i Gawler Ranges 4 nætter på Campsafari i Gawler Ranges 4 Højdepunkter Vandring på saltsøer og den forunderlige australske natur Vandring på saltsøer og den forunderlige australske natur
Sydney 3 nætter på Sydney 3 Højdepunkter Rundvisning i Sydneys berømte opera hus Rundvisning i Sydneys berømte opera hus
Daintree Rainforest 2 nætter på Daintree Rainforest 2 Højdepunkter Et regnskovseventyr med luksus! Et regnskovseventyr med luksus!
Port Douglas 3 nætter på Port Douglas 3 Højdepunkter Snorkling til Great Barrier Reef Snorkling til Great Barrier Reef
Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Riverview Dining

Fire dages campsafari i Gawler Ranges

I skal på en forrygende campsafari, hvor I bor i himmelseng i luksustelte ude i outbacken ved Gawler Ranges. I kommer tæt på kænguruer, koalaer og emuer, går på gigantiske saltsøer og svømmer med vilde delfiner og søløver fra kysten i South Australia.

Sydney og Adelaide med flere udflugter 

Ud over Perth nyder I også storbyliv i Adelaide og Sydney. I Adelaide skal I på kulturel sightseeing med guide til byens museer og ind på konservatorernes værksted. I Sydney inkluderer vi en rundvisning i Jørn Utzons mesterværk, Sydney Opera House.

Regnskov, koralrev og minikænguruer

Gawler Ranges er langt fra den eneste naturoplevelse på denne rejse til Australien. I verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest, skal I bo i luksus på kanten af Mossman Gorge med floden under jer. Fra Port Douglas ved Queenslands strande skal I på snorkeludflugt med katamaran til skildpadder og farverige fisk omkring Low Isles ved Great Barrier Reef.

Fra Perth sejler I til Rottnest Island, der trods sit navn er en smuk ø med strande og mange minikænguruer. I kommer også til det dejlige vinland ved Margaret River med mulighed for at smage på dejlig australsk vin.

Xl Australia Sydney Opera House 2
Xl Australia Queensland Magnetic Island Rock Wallabies Animals
XL Australia Kakadu National Park Birds Flying Air Northern Territory (2)
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse til Australien kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I gerne vil opleve, og om særlige ønsker til komfort undervejs.

Xl Australia Alex Hotel Perth WA Roof Terrasse

I rejser til Australien, hvor I lander i Perth på dag 2. Den velfriserede og grønne by i Western Australia er klar til at byde jer velkommen. Taxichaufføren siger G'Day og kører jer til hotellet.

Alex Hotel 3+* i Perth 

I skal bo 3 nætter på designhotellet Alex Hotel, der ligger i den hyggelige bydel Northbridge i Perth. Det er råt, det er hipt, og det er farverigt. Der er gratis cykler, hvis I skal på opdagelse. Og gratis Wi-Fi, hvis I skal sende nyt om oplevelserne og jeres ankomst til dem derhjemme.

Xl Australia WA Rottnest Island Ocean Swim

Nej, vi sender jer ikke til en rotterede. I skal på en dejlig udflugt til en smuk ø lige ud for kysten! Øen, Rottnest Island, er beboet af ganske små kænguruer, quokkaer, som en søfarer for mange år siden tog for at være rotter. Deraf navnet.  

Ad Swan River og videre til Rottnest Island 

Perth gennemskæres af floden Swan River, der snor sig smukt og er med til at skabe et levende byrum. I dag skal I sejle på den til Fremantle med udsigt til byens skyline. Ved kysten går I om bord på en færge til Rottnest Island. Her har I 1½ times rundvisning med guide og ikke mindst tid til at nyde de dejlige strande og blå bølger. Husk badetøj! 

I bliver hentet 8.30 og er tilbage ca. 8 timer senere. Om aftenen er det tid til at udforske dejlige Perth. Sig til, hvis I vil have gode tips til et par restauranter.

Small Australia WA Perth Restaurant Outdoor People

Darwin er hovedstad i Northern Territory og kendt for tropisk og tilbagelænet livsstil. Udforsk byen, mens krop og sjæl vænner sig til at være down under. Gå f.eks. en tur til de gamle pakhuse i Darwin Wharf Precinct, hvor I også kan tage en krokodillefri svømmetur. 

I kan tage en sejltur i solnedgangen på Cullen Bay, og da det er torsdag, er der åbent på Mindil Beach Sunset Market.

Xl Australia WA Perth Skyline Swan River Couple

Xl Australia Cape Lodge Margaret River WA Forest Suites Exterior

Nu går jeres Australien rejse videre, så I henter jeres bil hos AVIS og kører mod syd. Målet for dagens køretur er Margaret River, og kører I lige igennem, tager det nok 3 timer. Der er med andre ord god tid til at tage det roligt og måske slå et smut helt ud til kysten for at se efter surfere og fiskere og en delfin ved Rockingham.  

Cape Lodge 5*, Margaret River  

Agendaen for de næste dage er gastronomi og luksus i de smukkeste omgivelser. I skal bo på Cape Lodge ved Margaret River og vil ganske givet nyde den stilfulde indretning og perfekte service. Restauranten regnes fuldt fortjent til de bedste i landet, og arkitekturen leder tanken hen på hollandsk kolonitid og nogle af de smukke vingårde i Sydafrika.

Xl Australia WA Margaret River Vinery Wine Vineyard

Denne dag er sat af til at lave så meget eller så lidt, I nu har lyst til. Vi har dog en masse at anbefale. 

Australsk vin fra Margaret River 

Her er smukke kyster med klipper, klinter og gyldne strande befolket af surfere. Og her er et bølgende landskab, hvor vinstokkene står i uendelige rækker. Mange af de over 100 vingårde er et besøg værd, så sig til, hvis vi skal udvide med en dag eller to. 

Tilbage på lodgen kan vi anbefale en solstol og en tur i poolen. Og ikke mindst et måltid mad på den prisbelønnede restaurant.

Xl Australia WA Margaret River Winetasing

XL Australia Adelaide City Skyline

I kører tilbage til Perth, hvor I afleverer bilen i lufthavnen. Nu går jeres Australien rejse nemlig fra Western Australia til nabostaten South Australia. I flyver til Adelaide, hvor I tager en taxa til jeres hotel. 

Adelaide i South Australia 

Adelaide er shopping, museer og festivals. Her er strande, gode restauranter og cafeer og gratis bycykler. Selv gratis Wi-Fi har byen, der på denne måde markerer sig som moderne metropol. 

Adelaide er samtidig et perfekt udgangspunkt for udflugter i Outbacken. Det er næste kæmpe oplevelse på jeres eventyr, men lige nu gælder det bare om at tage en taxi til jeres hotel for en nat. 

Xl Australia Adeline Restaurents

Mayfair Hotel 4+*, Adelaide 

I skal bo på Mayfair Hotel i Adelaide. I første omgang kun en enkelt nat, men I vil glæde jer til at komme tilbage, for Mayfair Hotel er klassisk og gennemført luksus i hjertet af byen. Den gamle bygning er på den lokale kulturarvs-liste. 

Brug lidt af aftenen på at pakke det vigtigste over i en rejsetaske eller rygsæk, I kan tage med på campsafari i outbacken de næste dage. Jeres kufferter bliver opbevaret på hotellet, indtil I kommer tilbage.

XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Exterior Facade
XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Hennessybar
XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Superior Queen Room

XL Australia South Australia Gawler Ranges Road (2)

Nu venter en kæmpe naturoplevelse: 4 dages campsafari. I starter dog med en lille flyvetur fra Adelaide over Spencer Gulf og Gulf St. Vincent til Port Lincoln. I bliver budt velkommen i lufthavnen og er klar til at tage på eventyr. 

Campsafari i Gawler Ranges

I skal opleve Gawler Ranges og outbacken i South Australia på 4 dages eventyr. Glæd jer til at lade jer opsluge af en natur med store vidder, forunderlige farver, sjove pungdyr, majestætiske træer og utallige fugle inkl. de spøjse emuer. 

I går på kæmpe saltsøer og slutter med at sejle ud fra kysten for at svømme med vilde delfiner og søløver! Når natten falder på, forkæles I med skønne måltider, og I sover i telte med himmelseng og eget badeværelse. Sådan skulle alle teltture være.

På fjerde dag siger I farvel til den lille gruppe, som I har lært godt at kende. I flyver "hjem" til Mayfair Hotel i Adelaide, hvor I nu har endnu to overnatninger.

XL Australia South Australia Gawler Ranges Lake Gairdner Salt 1
XL Australia South Australia Gawler Ranges Emus 2
XL Australia South Australia Gawler Ranges Lake Eyre Rocks

Xl Australia Adelaide South Australian Museum

Vel tilbage i Adelaide har I masser af tid til at udforske byen. Vi arrangerer en lille udflugt på et par timer, som bringer jer tæt på kunst og kultur i Adelaide. 

Guidet sightseeing i Adelaide 

I er inviteret med på en kulturtur i Adelaide ad byens kulturelle boulevard North Terrace og ind i små gader og stræder. I følges med en lille gruppe og en engageret guide, der viser jer flere museer og også et par spændende butikker med bl.a. smagsprøver på den lokale chokolade.

Xl Australia Sydney Opera House 6

Det er tid at sige farvel til Adelaide og South Australia. Nu går jeres rejse til Australien nemlig videre mod skønne Sydney, som efter vores mening er en af verdens smukkeste byer. Senere på dagen vil I vide hvorfor. Lige nu tager I en taxi til lufthavnen, og når I er fremme i Sydney, tager I også en taxi til hotellet. 

Spicers Potts Point 5* 

I Sydney skal I ikke bare bo på hvilket som helst hotel. Vi har udvalgt Spicers Potts Point, der er et luksuriøst lille boutiquehotel i den charmerende bydel Potts Point. I bor i gåafstand til Sydney Opera House og byens mange andre fantastiske seværdigheder.

SPP Room Hero

XL Australien Sydney Circular Quay Sydney Harbor

Sydney er en by, som skal opleves til fods. Har fødderne brug for en pause, er det skønt at tage en af de mange færger fra Circular Quay, der forbinder de mange bydele.

Rundvisning i Sydney Opera House 

Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program.

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 3

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse

I har endnu en dag i Sydney til at udforske den smukke by. Læs mere her og få masser af inspiration til oplevelser i Sydney. Jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser kan fortælle endnu mere og også booke flere udflugter, hvis I ønsker det. Det kan være en sightseeing i he Rocks eller en sejltur i en smuk yacht. Vil I opleve Sydney fra luften, så lad os bestille plads i en vandflyver! 

I kan også få hjælp til at reservere bord, på en af vores foretrukne restauranter, hvis opholdet i Sydney skal afsluttes med en gastronomisk oplevelse.

Xl Australia Sydney NSW Harbour Yacht Experience Boat Opera House

Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Mt Demi Rainforest

Scenen for jeres Australien rejse skifter nu fuldstændig karakter. I tager fra storbyen ind i regnskoven. Første stykke er med en taxi til lufthavnen, hvorfra I flyver til Cairns i Queensland. Her bliver I budt velkommen og kørt op ad kysten og direkte ind i regnskoven Daintree Rain Forest på Cape Tribulation. 

Silky Oaks Lodge 5* 

Jeres lodge de næste nætter er et sandt regnskovseventyr krydret med skøn luksus. På Silky Oaks Lodge bor I på kanten af Mossman Gorge. I omfavnes af Daintree Rainforest og forkæles med uforlignelig stemning, spa og gastronomi. I kan følge regnskovens rytme, høre lydene om natten, stå op med fuglene og tage morgenbad i floden.

Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Treehouse Restaurant River
Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Bar
Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Deluxe Treehouse

Placeholder Image

Start dagen med en god morgenmad og måske en dukkert i floden nede i kløften. Der er ikke krokodiller her. Senere kan I tage på flere vandreture af forskellig sværhedsgrad direkte fra Silky Oaks Lodge – både med og uden guide. 

På lodgen kan I låne mountainbikes og cykle på udflugt. Endelig kan I tage på længere guidede ture til Cape Tribulation og til Daintree River med de store saltvandskrokodiller. Her anbefaler vi ikke at bade. Silky Oak Lodge kan hjælpe med udflugter, og det samme kan jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser gøre hjemmefra.

Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Canoe Couple Forest
Xl Australia Queensland Daintree Rainforest Walkabout Adventures Fauna Flower
Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest Picnic River Couple

Xl Australia Port Douglas Beach On Sunny Day

Jeres limousineservice triller nu op foran døren til Silky Oak Lodge, for jeres Australien rejse går nu mod Queenslands strande i hyggelige Port Douglas

Fabelagtig feriestemning i Port Douglas 

Port Douglas byder på en eksklusiv feriestemning. Byen er Hornbæk og Skagen på australsk med Four Miles Beach, shopping, restauranter og noget af den bedste golf i Australien. Og så er Port Douglas udgangspunkt for udflugter til snorkling på Great Barrier Reef!

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+* 

I skal bo på Port Douglas Peninsula Boutique Hotel, der er et charmerende hotel lige ved Four Mile Beach. Centrum af Port Douglas med caféer og restauranter er mindre end fem minutters gang væk.

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Q Aerial Shot
Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Swimming Pool
Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Oceanview Suite Terrace

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Boat Island Lighthouse

De største attraktioner ved Port Douglas ud over strand og stemning er regnskov og snorkling på Great Barrier Reef. Regnskoven har I oplevet, nu venter koralrevene. 

I katamaran til snorkling med skildpadder 

I skal på snorkeltur til Low Isles. I sejler af sted med en smuk katamaran, og fremme i en beskyttet lagune begynder oplevelserne for alvor med snorkling med havskildpadder og koralfisk. 

Low Isles er en betagende koralø, hvor der kun er en enkelt bygning, et historisk fyrtårn. At I er inde i en lagune og ikke ude på selve Great Barrier Reef betyder mere stille vand, når I snorkler. Der er frokost inkluderet.

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Snorkel Couple Beach

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Four Mile Beach Sunbeds View

Enhver rejse til Australien har én lidt trist detalje. Den slutter på et tidspunkt. Derfor skal I nyde denne dag, for det er jeres sidste hele dag i Australien. Sug til jer af solen og varmen i Queensland. Tag en dukkert på stranden eller i poolen. Gå en tur langs Four Mile Beach og tjek, om den nu også er fire miles lang. 

Hvis der er plads i kufferten, kan nogle af de eksklusive butikker sikkert komme med forslag til at få fyldt op. Og skal jeres Australien rejse afsluttes med en god middag, kan jeres rejserådgiver godt komme med tips til et godt sted.

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Four Mile Beach Aerial

Farvel Queensland. Farvel Australien. I bliver kørt fra Port Douglas til lufthavnen i Cairns, og herfra går turen hjemad. I lander i Danmark dag 22. Velkommen hjem.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Australien er så stort et land, at man ikke kan nå alt på én rejse. Vi har derfor håndplukket oplevelser og udflugter med en ganske særlig stemning og skønhed. Fællesnævneren er små grupper, passionerede guider og de bedste steder. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Jeres telt i outbacken har himmelseng, og der serveres 3 retters menu om aftenen. Det er bare ét eksempel på, hvordan også overnatningerne er en del af oplevelsen på denne rejse til Australien. De fleste hoteller, I skal sove på, er 4+* og 5* udvalgt for en særlig stemning og beliggenhed.

Med det skitserede program, rejser I til Australien en tirsdag, så det passer med de faste afgangsdatoer på campsafari i outbacken. Programmet kan dog herudover tilpasses jeres ønsker i alt.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Aalborg/Billund-Perth / Cairns-København/Aalborg/Billund
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Alex Hotel 3*, Perth. Large Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heldagstur til Rottnest Island
 • Billeje fra Perth og retur til Perth lufthavn, SCAR, all inclusive. 
 • 2 nætter på Cape Lodge 5*, Margaret River. Garden room. Inkl. morgenmad, 6-retters middag m. 1 fl. Cape Lodge Estate Wine. Daglig afternoon tea samt vinsmagning
 • 3 nætter på Mayfair Hotel 4+*, Adelaide. Deluxe King Room 
 • Indenrigsfly Adelaide-Port Lincoln t/r
 • 4 dages oplevelse: Himmelseng og saltsøer i outbacken
 • Oplevelse: Kulturtur i Adelaide
 • Indenrigsfly Adelaide-Sydney
 • 3 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Indenrigsfly Sydney-Cairns
 • Transport fra Cairns lufthavn til Silky Oaks Lodge
 • 2 nætter på Silky Oaks Lodge 5*, Daintree Rainforest. Garden Treehouse, inkl. morgenmad, 2x2-retters middag og daglig afternoon tea
 • Udflugt fra Silky Oaks Lodge:1½ times vandretur i regnskov ved Mossman Gorge, inkl. guide og transport
 • Transport fra Silky Oaks til Port Douglas
 • 3 nætter på Peninsula Boutique Hotel 4*, Port Douglas. Ocean View Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heldags snorkeltur til Low Isles
 • Transfer fra Port Douglas til Cairns lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Australien for viderekomne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.01.24 ‑ 31.03.2468.000‑70.00092.000‑94.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.