XL Australia Whitehaven Cruise

Australien for viderekomne

Australien for viderekomne

22 dage fra 69.500 kr.

Et unikt eventyr til Gawler Ranges, Sydney og Whitsundays i Queensland

Skal I se en af verdens smukkeste strande? Oplev både ukendte og velkendte sider af Australien på en rejse med mange udflugter og håndplukkede hoteller. Nyd vinlandet ved Margaret River. Tag på 4-dages campsafari med fascinerende dyreliv i Gawler Ranges. Se Sydney og udforsk Whitsundays' regnskov, strande og koralrev. Whitehaven Beach er uforglemmelig!

Det er måske ikke første gang, I er på rejse i Australien, for I skal i den grad væk fra den slagne vej på den første del af jeres ferie. På den anden side vil I med stor sandsynlighed lægge et godt ord ind for netop denne rute, når I kommer hjem, for I får nogle kæmpe oplevelser ude i forunderlig natur.

Glæd jer til

 • Adelaide, Sydney og Perth med Rottnest Island og minikænguruer
 • Vinsmagning og skøn stemning i vinlandet ved Margaret River
 • 4 dages campsafari i Gawler Ranges tæt på dyrelivet
 • Cruise til verdens smukkeste strand Whitehaven Beach
 • Regnskov, koralrev og strandferie på Whitsunday Islands

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Perth 3 nætter på Perth 3 Højdepunkter Heldagsudflugt til Rottnest Island Heldagsudflugt til Rottnest Island
Margaret River 2 nætter på Margaret River 2 Højdepunkter Eventyrlige Cape Lodge med afternoon tea og vinsmagning Eventyrlige Cape Lodge med afternoon tea og vinsmagning
Adelaide 3 nætter på Adelaide 3 Højdepunkter Vidunderlig storbystemning og vinsmagning i Barossa Valley Vidunderlig storbystemning og vinsmagning i Barossa Valley
Campsafari i Gawler Ranges 4 nætter på Campsafari i Gawler Ranges 4 Højdepunkter Vandring på saltsøer og den forunderlige australske natur Vandring på saltsøer og den forunderlige australske natur
Hamilton Island 5 nætter på Hamilton Island 5 Højdepunkter Strandferie med regnskov, snorkling og cruise til gudesmukke Whitehaven Beach Strandferie med regnskov, snorkling og cruise til gudesmukke Whitehaven Beach
Sydney 3 nætter på Sydney 3 Højdepunkter Boutiquestemning, skønne restauranter og rundvisning i det ikoniske operahus Boutiquestemning, skønne restauranter og rundvisning i det ikoniske operahus
Small Australia Barossa Valley Uncorked Minivan Road

Fire dages campsafari i Gawler Ranges

I skal på en forrygende campsafari, hvor I bor i himmelseng i luksustelte ude i outbacken ved Gawler Ranges. I kommer tæt på kænguruer, koalaer og emuer, går på gigantiske saltsøer og svømmer med vilde delfiner og søløver fra kysten i South Australia.

Sydney og Adelaide med flere udflugter 

Ud over Perth nyder I også storbyliv i Adelaide og Sydney. I Adelaide skal I på kulturel sightseeing med guide til byens museer og ind på konservatorernes værksted. I Sydney inkluderer vi en rundvisning i Jørn Utzons mesterværk, Sydney Opera House.

Regnskov, minikænguruer, koralrev og verdens smukkeste strand

Gawler Ranges er langt fra den eneste naturoplevelse på denne rejse til Australien.

Allerede fra Perth sejler I til Rottnest Island, der trods sit navn er en smuk ø med strande og mange minikænguruer. I kommer også til det smukke vinland ved Margaret River, inden eventyret bringer jet til den anden side af Australien og Whitesunday Islands, der ligger mellem Queenslands kyst og Great Barrier Reef. Det er også her, at I oplever en af verdens nok smukkeste strande, Whitehaven Beach. Men alt det er kun begyndelsen.

 

XL Australia New South Wales Sydney Opera House Skyline Panorama View
Xl Australia Cape Lodge Margaret River WA Cuisine Dessert Food
XL Australia South Australia Barossa Valley St Hugo Chef In Garden
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse til Australien kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I gerne vil opleve, og om særlige ønsker til komfort undervejs.

Xl Australia Alex Hotel Perth WA Roof Terrasse

I rejser til Australien, hvor I lander i Perth på dag 2. Den velfriserede og grønne by i Western Australia er klar til at byde jer velkommen. Taxichaufføren siger G'Day og kører jer til hotellet.

Alex Hotel 3+* i Perth 

I skal bo 3 nætter på designhotellet Alex Hotel, der ligger i den hyggelige bydel Northbridge i Perth. Det er råt, det er hipt, og det er farverigt. Der er gratis cykler, hvis I skal på opdagelse. Og gratis Wi-Fi, hvis I skal sende nyt om oplevelserne og jeres ankomst til dem derhjemme.

Xl Australia WA Rottnest Island Ocean Swim

Nej, vi sender jer ikke til en rotterede. I skal på en dejlig udflugt til en smuk ø lige ud for kysten! Øen, Rottnest Island, er beboet af ganske små kænguruer, quokkaer, som en søfarer for mange år siden tog for at være rotter. Deraf navnet.  

Ad Swan River og videre til Rottnest Island 

Perth gennemskæres af floden Swan River, der snor sig smukt og er med til at skabe et levende byrum. I dag skal I sejle på den til Fremantle med udsigt til byens skyline. Ved kysten går I om bord på en færge til Rottnest Island. Her har I 1½ times rundvisning med guide og ikke mindst tid til at nyde de dejlige strande og blå bølger. Husk badetøj! 

I bliver hentet 8.30 og er tilbage ca. 8 timer senere. Om aftenen er det tid til at udforske dejlige Perth. Sig til, hvis I vil have gode tips til et par restauranter.

Small Australia WA Perth Restaurant Outdoor People

I dag har I hele dagen på egen hånd I Perth - I bor midt i det livlige Northgate-kvarter med et væld af restauranter, caféer og skønne parker i nærheden - find bl.a. vej til Hyde Par, Queens Gardens og byens botaniske haver - eller bevæg jer ned til Yagan Square og The Bell Tower, der byder på en fantastisk udsigt over byen. 

Vi kan også anbefale en tur til haveneområdeet omkring Freemantle, der ligger syd for Swan-floden, cirka 30 minutters kørsel fra jeres hotel. Her kan I bl.a. opleve den hyggelige marina og det victorianske marked Freemantle Markets, mens kvarteret også byder på skønne restauratenter, museer og historiske seværdigeheder som det tidligere fængsel, The Round House.

Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige interesser eller ønsker til jeres tid i Perth.

 

Xl Australia WA Perth Skyline Swan River Couple

Xl Australia Cape Lodge Margaret River WA Forest Suites Exterior

Nu går jeres Australien rejse videre, så I henter jeres bil hos AVIS og kører mod syd. Målet for dagens køretur er Margaret River, og kører I lige igennem, tager det nok 3 timer. Der er med andre ord god tid til at tage det roligt og måske slå et smut helt ud til kysten for at se efter surfere og fiskere og en delfin ved Rockingham.  

Cape Lodge 5*, Margaret River  

Agendaen for de næste dage er gastronomi og luksus i de smukkeste omgivelser. I skal bo på Cape Lodge ved Margaret River og vil ganske givet nyde den stilfulde indretning og perfekte service. Restauranten regnes fuldt fortjent til de bedste i landet, og arkitekturen leder tanken hen på hollandsk kolonitid og nogle af de smukke vingårde i Sydafrika.

Xl Australia WA Margaret River Vinery Wine Vineyard

Denne dag er sat af til at lave så meget eller så lidt, I nu har lyst til. Vi har dog en masse at anbefale. 

Australsk vin fra Margaret River 

Her er smukke kyster med klipper, klinter og gyldne strande befolket af surfere. Og her er et bølgende landskab, hvor vinstokkene står i uendelige rækker. Mange af de over 100 vingårde er et besøg værd, så sig til, hvis vi skal udvide med en dag eller to. 

Tilbage på lodgen kan vi anbefale en solstol og en tur i poolen. Og ikke mindst et måltid mad på den prisbelønnede restaurant.

Xl Australia WA Margaret River Winetasing

XL Australia Adelaide City Skyline

I kører tilbage til Perth, hvor I afleverer bilen i lufthavnen. Nu går jeres Australien rejse nemlig fra Western Australia til nabostaten South Australia. I flyver til Adelaide, hvor I tager en taxa til jeres hotel. 

Adelaide i South Australia 

Adelaide er shopping, museer og festivals. Her er strande, gode restauranter og cafeer og gratis bycykler. Selv gratis Wi-Fi har byen, der på denne måde markerer sig som moderne metropol. 

Adelaide er samtidig et perfekt udgangspunkt for udflugter i Outbacken. Det er næste kæmpe oplevelse på jeres eventyr, men lige nu gælder det bare om at tage en taxi til jeres hotel for en nat. 

Xl Australia Adeline Restaurents

Mayfair Hotel 4+*, Adelaide 

I skal bo på Mayfair Hotel i Adelaide. I første omgang kun en enkelt nat, men I vil glæde jer til at komme tilbage, for Mayfair Hotel er klassisk og gennemført luksus i hjertet af byen. Den gamle bygning er på den lokale kulturarvs-liste. 

Brug lidt af aftenen på at pakke det vigtigste over i en rejsetaske eller rygsæk, I kan tage med på campsafari i outbacken de næste dage. Jeres kufferter bliver opbevaret på hotellet, indtil I kommer tilbage.

XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Exterior Facade
XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Hennessybar
XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Superior Queen Room

XL Australia South Australia Gawler Ranges Road (2)

Nu venter en kæmpe naturoplevelse: 4 dages campsafari. I starter dog med en lille flyvetur fra Adelaide over Spencer Gulf og Gulf St. Vincent til Port Lincoln. I bliver budt velkommen i lufthavnen og er klar til at tage på eventyr. 

Campsafari i Gawler Ranges

I skal opleve Gawler Ranges og outbacken i South Australia på 4 dages eventyr. Glæd jer til at lade jer opsluge af en natur med store vidder, forunderlige farver, sjove pungdyr, majestætiske træer og utallige fugle inkl. de spøjse emuer. 

I går på kæmpe saltsøer og slutter med at sejle ud fra kysten for at svømme med vilde delfiner og søløver! Når natten falder på, forkæles I med skønne måltider, og I sover i telte med himmelseng og eget badeværelse. Sådan skulle alle teltture være.

På fjerde dag siger I farvel til den lille gruppe, som I har lært godt at kende. I flyver "hjem" til Mayfair Hotel i Adelaide, hvor I nu har endnu to overnatninger.

XL Australia South Australia Gawler Ranges Lake Gairdner Salt 1
XL Australia South Australia Gawler Ranges Emus 2
XL Australia South Australia Gawler Ranges Lake Eyre Rocks

Xl Australia Adelaide South Australian Museum

Vel tilbage i Adelaide, er det igen blevet tid til australsk vin - denne gang I Barossa Valley, der ligger en times kørsel fra Adelaide. Glæd jer til vidunderlig dag med vinsmagninger på flere forskellige vingårde og en god frokost på et af vinlandets restauranter.  

I dag tager jeres eventyr i Australien en helt ny drejning - I skal østpå, hele vejen til Queensland og længere endnu: Til Hamilton Island, der er en del af øgruppen The Whitsunday Islands. De 74 små øer er dækket af regnskov med vandrestier, og i de mange små bugter finder I kridhvide strande, som I ofte har helt for jer selv.

Nu er det tid til af slappe af, nyde naturens ro, de skønne strande og selvfølgelig jeres resort, Beach Club 4*, hvor I bor de næste 5 nætter. 

Xl Australia Beach Club Hamilton Island Restaurant Coca Chu Asian Food
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Golf 15Th Hole
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Beach Club Pool

De næste dage er jeres og jeres alene - på nær én dag, hvor vi har inkluderet en vidunderlig heldagstur til en af verdens smukkeste strande Whitehaven Beach - hør med jeres rejserådgiver, hvis I har ønsker til flere og andre oplevelser de næste dage.

I kan læse lidt om aktiviteter i vores beskrivelse af Beach House 4*, der bl.a. byder på alt fra golf til helikopterture over Great Barrier Reef! 

Xl Australia Beach Club Hamilton Island Boat Explore On The Edge
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Great Barrier Reef Helicopter Aerial
Xl Australia Beach Club Hamilton Island Hill Inlet

Xl Australia Sydney Opera House 6

Det er tid at sige farvel til Hamilton Island og det fredfyldte strandliv. Nu går jeres rejse til Australien nemlig videre mod skønne Sydney, som efter vores mening er en af verdens smukkeste byer. Senere på dagen vil I vide, hvorfor. Lige nu har I transfer til lufthavnen, og når I er fremme i Sydney, tager I taxi til hotellet. 

Spicers Potts Point 5* 

I Sydney skal I ikke bare bo på hvilket som helst hotel. Vi har udvalgt Spicers Potts Point, der er et luksuriøst lille boutiquehotel i den charmerende bydel Potts Point. I bor i gåafstand til Sydney Opera House og byens mange andre fantastiske seværdigheder.

SPP Room Hero

XL Australien Sydney Circular Quay Sydney Harbor

Sydney er en by, som skal opleves til fods. Har fødderne brug for en pause, er det skønt at tage en af de mange færger fra Circular Quay, der forbinder de mange bydele.

Rundvisning i Sydney Opera House 

Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program.

XL Australia Sydney Opera House Guided Tours 3

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse

I har endnu en dag i Sydney til at udforske den smukke by. Læs mere her og få masser af inspiration til oplevelser i Sydney. Jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser kan fortælle endnu mere og også booke flere udflugter, hvis I ønsker det. Det kan være en sightseeing i he Rocks eller en sejltur i en smuk yacht. Vil I opleve Sydney fra luften, så lad os bestille plads i en vandflyver! 

I kan også få hjælp til at reservere bord, på en af vores foretrukne restauranter, hvis opholdet i Sydney skal afsluttes med en gastronomisk oplevelse.

Xl Australia Sydney NSW Harbour Yacht Experience Boat Opera House

Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Four Mile Beach Aerial

Farvel smukke Sydney. Farvel Australien. I flyver fra Sydney hjemad. I lander i Danmark dag 22. Velkommen hjem.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Australien er så stort et land, at man ikke kan nå alt på én rejse. Vi har derfor håndplukket oplevelser og udflugter med en ganske særlig stemning og skønhed. Fællesnævneren er små grupper, passionerede guider og de bedste steder. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Jeres telt i outbacken har himmelseng, og der serveres 3 retters menu om aftenen. Det er bare ét eksempel på, hvordan også overnatningerne er en del af oplevelsen på denne rejse til Australien. De fleste hoteller, I skal sove på, er 4+* og 5* udvalgt for en særlig stemning og beliggenhed.

Med det skitserede program, rejser I til Australien en tirsdag, så det passer med de faste afgangsdatoer på campsafari i outbacken. Programmet kan dog herudover tilpasses jeres ønsker i alt.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse/suite.

Inkluderet

 

 • Fly København-Perth / Sydney-København inkl. Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Alex Hotel 3*, Perth. Large Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heldagstur til Rottnest Island
 • Billeje fra Perth og retur til Perth lufthavn, SCAR, all inclusive.
 • 2 nætter på Cape Lodge 5*, Margaret River. Garden room. Inkl. morgenmad, 6-retters middag m. 1 fl. Cape Lodge Estate Wine. Daglig afternoon tea samt vinsmagning
 • Indenrigsfly: Perth-Adelaide
 • 3 nætter på Mayfair Hotel 4+*, Adelaide. Deluxe King Room
 • Oplevelse; Heldagstur til Barossa Valley med vinsmagning
 • Indenrigsfly Adelaide-Port Lincoln t/r
 • 4 dages oplevelse: Himmelseng og saltsøer i outbacken
 • Indenrigsfly Adelaide-Hamilton Island, Whitsundays
 • 5 nætter på Beach Club Hamilton Island, i Beachclub værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cruise til Whitehaven Beach inkl. frokost
 • Indenrigsfly Hamilton Island-Sydney
 • 3 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
Pris per person ved 2 voksne
Australien for viderekomne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
29.02.24 ‑ 31.03.2469.000‑71.00093.000‑95.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Turist visum Australien

Bemærk

 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.