• Oplev Great Barrier Reef fra en glasbundsbåd, Australien
  • Rejs med The Ghan fra Adelaide til Alice Springs i Australien
  • De fantastiske klippeformationer Remarable Rocks på Kangaroo Island, Australien
  • På snorkeleventyr i Great Barrier Reef, Australien
  • Godt selskab, bål og morgenmad - og ikke mindst solopgang ved Ayers Rock
  • Udsigt til Manly Beach i Sydney, Australien

Australien fra kænguruer til koraller

Eventyrlig rejse inkl. Kangaroo Island og 5 dages cruise på Great Barrier Reef. Priser fra 61.000 kr.

Glæd jer til:

Storbyliv og udflugter i Adelaide og Sydney

Den bedste udflugt til Kangaroo Islands dyreliv

I tog gennem outbacken til oplevelser ved Ayers Rock

5 dages cruise på Great Barrier Reef

Håndplukkede hoteller med bedste stemning og beliggenhed

Læs mere

Tag på en unik rejse til Australien med utallige udflugter og førsteklasses hoteller. Oplev Adelaide og Sydney. Udforsk Kangaroo Islands forunderlige natur og dyreliv. Kør i tog til et betagende møde med den røde outback. Og kom på 5 dages krydstogt på Great Barrier Reef.

På denne rejse til Australien oplever I nogle af de største attraktioner på den absolut bedste måde. Vi har nøje udvalgt de bedste udflugter og supplerer med hoteller med unik stemning og beliggenhed. 

Storbyliv i Adelaide og Sydney

Rejsen starter i Adelaide, der er et hyggeligt kulturelt centrum i Australien. I har en hel dag til at udforske den dejlige by. Senere venter mere storbyliv i Sydney, som efter vores mening er en af verdens smukkeste og mest stemningsfulde metropoler. Her skal I på flere udflugter, og I har også god tid på egen hånd. 

Dyrelivet på Kangaroo Island

Hvis I vil tæt på Australiens dyreliv, er det South Australia og Kangaroo Island i særdeleshed, I skal til. Vi har udvalgt en 2-dages udflugt til Kangaroo Island, hvor I flyver dertil fra Adelaide, så tiden går med oplevelser frem for transport. Glæd jer til søløver, sæler, kænguruer, koalaer, kakaduer og klipper af en anden verden. 

Med tog til oplevelser i outbacken

Eventyret fortsætter med en forrygende togtur med The Ghan ind i hjertet af outbacken i Northern Territory.  Her skal I opleve en romantisk middag ved Ayers Rock og både solnedgang og solopgang over den kæmpe monolit, som I også har en guidet tur til. 

Krydstogt på Great Barrier Reef

Den store finale på jeres rejse til Australien er et 5 dages krydstogt på Great Barrier Reef, hvor I bl.a. kommer til de mest farverige koralrev og skønne tropeøer. I sejler med et lille skib med plads til kun 50 passagerer. Dette er den ultimative måde at opleve revet på. 

Udvalgte hoteller

På hele jeres rejse bor I på hoteller udvalgt for deres særlige stemning og beliggenhed. Nyd f.eks. Mayfair Hotel i Adelaide i en historisk bygning og luksuriøse Spicers Potts Point i Sydney.

Tal med vores eksperter om særlige ønsker til denne rejse til Australien. Alt kan skræddersys efter jeres drømme. Visse af udflugterne har dog afgang på særlige dage i ugen.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I flyver til Australien

Adelaide ligger i delstaten South AustraliaI sætter jer i flyet for at rejse til Australien, hvor I lander dag 2.

Dag 2
Velkommen til Australien

Superior værelse, Mayfair Hotel, AdelaideI lander i Adelaide i South Australia og tager en taxi hen til jeres hotel.

Mayfair Hotel 4+*, Adelaide

Jeres rejse til Australien starter med stil. I skal nemlig nyde charme og service på Mayfair Hotel i Adelaide. Hotellet ligger i en historisk bygning, der er på den lokale kulturarvs-liste. Mayfair Hotel er i gåafstand til alt og har rummelige værelser, god restaurant og eksklusiv stemning. I har 2 nætter på Mayfair Hotel. Velkommen til Australien.

Dag 3
På opdagelse i Adelaide

Prøv de mange gode spisesteder i AdelaideAdelaide er shopping, museer og festivals. Strande, restauranter og cafeer. Her er gratis bycykler og Wi-Fi til byens gæster. Byen er udgangspunkt for udflugter til vinområder, Kangaroo Island og outbacken, men det kommer vi tilbage til. Lige nu skal I nyde byen. 

Kultur i Adelaide

Først og fremmest skal I ryste pelsen oven på flyrejsen og komme ind i rytmen, men det gør man bedst ved at komme ud for at opleve. Adelaide er en millionby med en stemning som en charmerende provinsby. Byen er bygget op omkring et fint gitter af brede gader og boulevarder med grønne områder.

Et tema for jeres dag kunne være kulturen i Adelaide. Gå en tur ad Adelaides kulturelle boulevard North Terrace og ind i de små gyder. Her er spændende museer og gallerier.

Dag 4-5
Den bedste udflugt til Kangaroo Island

De næste 2 dage skal I på en enestående udflugt til Kangaroo Island. I skal opleve Kangaroo Islands vilde dyreliv og smukke natur. Søløver, sæler, kænguruer, koalaer, kakaduer og klipper af en anden verden venter. Det samme gør dejlig mad og et godt sted at overnatte. 

I flyver til Kangaroo Island fra Adelaide, så I bruger mindst mulig tid på transport. Fremme på øen følges I med lille gruppe på maks. 16 personer og to super professionelle guider. Alt er sat ind for at skabe den største oplevelse for jer. Vi rødmer ikke, når vi hævder, at dette er nok den bedste udflugt til Kangaroo Island, I kan vælge på rejser til Australien.

I er tilbage i Adelaide om aftenen dag 5, hvor I har endnu en overnatning på Mayfair Hotel. Det betyder også, at I kan lade store dele af jeres bagage stå på hotellet, mens I er på Kangaroo Island.

Dag 6-7
I tog gennem outbacken

Rejs med The Ghan fra Adelaide til Alice Springs i AustralienNu bevæger jeres rejse til Australien sig fra storbyen til den uendelige outback. Og den gør med det legendariske tog The Ghan til Alice Springs.

Med The Ghan til Australiens røde hjerte

I skal på en komfortabel togtur fra Adelaide og ind i Australiens røde hjerte til Alice Springs. Slap af i jeres kupé og nyd udsigten, mens verden passerer forbi uden for vinduerne. Vinområder afløses af rå bjerge, der bliver til rød outback. I kan gå en tur og strække benene, når I har lyst. Måske til en drink i loungen eller til restauranten for at få et dejligt måltid mad. 

Efter en god nats søvn er I fremme i Alice Springs næste formiddag. I tager så I en taxi til jeres hotel.

DoubleTree by Hilton Hotel 3+*, Alice Springs

I skal bo en enkelt nat på DoubleTree by Hilton Hotel i Alice Springs. Her kan I nyde en prisbelønnet restaurant, dejlig stemning, stor pool og smuk udsigt til MacDonnell Mountain Ranges. Når I ankommer, bliver I budt en hjemmelavet chokolade cookie, og stemningen er på plads med det samme.

Dag 8
Nye eventyr i outbacken ved Ayers Rock

Alt er klart til gæsters ankomst til The Sound of Silence Dinner ved Ayers RockNu er I klar til nye oplevelser i den røde outback med Ayers Rock (Uluru) og The Olgas (Kata Tjuta). I bliver kørt fra Alice Springs gennem den røde ørken til jeres hotel ved Ayers Rock, og allerede senere samme dag venter endnu en udflugt. 

Voyages Desert Gardens Hotel 4*

I skal nu bo 2 nætter på Voyages Desert Gardens Hotel, der er et af de bedste hoteller ved Ayers Rock. Voyages Desert Gardens Hotel byder på stor komfort, masser af plads og god beliggenhed. Stemningen er afslappet og moderne, og I har adgang til stor pool.

Sounds of Silence Dinner ved Ayers Rock

I slutter dagen af med en magisk middag under stjernerne ved Ayers Rock. Først nyder I solnedgangen over Ayers Rock, hvor den kæmpe monolit skifter farve fra rød til sort, og senere venter en stor grillbuffet, der serveres under millioner af stjerner. Når alt kunstigt lys slukkes, når magien nye højder.

Dag 9
Solopgang over Ayers Rock

Godt selskab, bål og morgenmad - og ikke mindst solopgang ved Ayers RockVi ved det. I kom nok lidt sent i seng i går. Og nu skal I tidligt op. Men I må simpelthen ikke gå glip af solopgangen over Ayers Rock, når I nu bor så tæt på. I skal derfor opleve det øjeblik, hvor ørkenen vågner.

Når solens stråler bryder frem over ørkenen, fanger Ayers Rock dem og går fra sort til rød i et levende farvespil. I nyder det sammen med en traditionel morgenmad ude i ørkenen med både Billy Tea og damper! 

Guidet tur til Ayers Rock

Senere fortsætter I med guide på en tur ved foden af Ayers Rock, hvor I blandt andet ser hulemalerier og fossiler. I besøger også Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre.

Dag 10
I rejser til Sydney

Velkommen til Spicers Potts Point i Sydney!I rejser fra den tørre og støvede outback til smukke Sydney ved vandet. I bliver kørt i lufthavnen fra hotellet ved Ayers Rock, og efter flyveturen tager I en taxi til jeres hotel i Sydney. Glæd jer til en af verdens smukkeste storbyer, dejlige udflugter og masser af tid på egen hånd.

Spicers potts point 5*

I Sydney skal I bo på Spicers Potts Point, der er et luksuriøst, lille boutiquehotel. Hotellet ligger i bydelen Potts Point, også kaldet "mini-Manhattan" grundet det store udbud af cafeer, restauranter og butikker. I har 4 overnatninger på Spicers Potts Point.

Dag 11
Historisk byvandring i Sydney

Oplev The Rocks i SydneyMan kan udforske meget på egen hånd, men at følges med en engageret og vidende guide er nu altid en særlig oplevelse. Det skal I opleve i dag. 

I kommer på en guidet byvandring i den historiske bydel The Rocks. Bydelen er det moderne Australiens vugge. Her blev de første straffefanger landsat, og byen voksede op i her på havnen. I får alle de mest spændende fortællinger, mens i går rundt blandt de gamle pakhuse, der var tæt på at skulle lade livet for bulldozere og moderne ejendomme, men blev reddet af fremsynede lokale for få år siden.

Resten af dagen er på egen hånd. Sig til, hvis I f.eks. ønsker hjælp til at finde en god restaurant. Sydneys madscene er levende og spændende.

Dag 12
Operahuset i Sydney

Oplev Operahuset i Sydney indefraDenne dag er primært til at udforske Sydney, og det gøres bedst til fods. Især, når I bor så centralt, som I gør.

Ikke langt fra jeres hotel Sydney Opera House, som er skabt af danske Jørn Utzon og intet mindre end et mesterværk inde som ude. Det skal I selvfølgelig opleve.

Rundvisning i Sydney Opera House

Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program.

Dag 13
På opdagelse i Sydney

Nyd kystruten fra Bondi Beach til Bronte - 3 km. med skønne oplevelser ved SydneyI har de sidste dage fået en god forsmag på vidunderlige Sydney, men for langt de fleste har det blot givet appetit på endnu mere, for Sydney er en by i særklasse. Den er skabt ned mod vandet, hvor havnen og de mange bugter er fyldt med liv. I kan gå til det meste, og vil I hvile benene, kan I tage en af de mange færger, der forbinder de forskellige bydele. 

Nyd cafeer, butikker og ikke mindst stemningen overalt. Vi kan sagtens arrangere flere udflugter, hvis I ønsker det som vandflyver over Sydney, cruise på en yacht i havnen, helikoptertur mm, men som udgangspunkt er dagen altså på egen hånd i jeres eget tempo.

Dag 14-18
Cruise på Great Barrier Reef

Kom helt tæt på koralrevene i Great Barrier Reef med Coral ExpeditionsFra Sydney ved vandet til cruise på vandet. Det er nu programmet for jeres rejse til Australien. I tager en taxi til lufthavnen og flyver til Cairns, hvor I tager en taxi til havnen, hvor I kl. 4 om eftermiddagen går I om bord på jeres lille krydstogtskib. Endnu en kæmpe oplevelse venter. 

5 dages krydstogt på Great Barrier Reef

Mange oplever verdens største koralrev, Great Barrier Reef, på en dagstur. Det er en kæmpe oplevelse, men det kan blive endnu bedre. I skal derfor på krydstogt på Great Barrier Reef, der vil bringe jer vidt omkring. I besøger Lizard Island, historiske Cooktown og de farverige Ribbon Reefs. I kan snorkle, dykke, sejle i glasbundsbåd, gå til foredrag og bare slappe ualmindeligt godt af. 

I sejler med Coral Expeditions, der har plads til maks. 50 passagerer. Skibets beskedne størrelse gør det muligt at komme til selv mindre øer. 

Hjem fra rejse til Australien

Dag 18 er sidste chance for at nyde solopgang over Great Barrier Reef fra jeres lille krydstogtskib. I sejler mod Cairns, hvor I går i land i Trinity Wharf kl. 8 om morgenen. Herfra tager I en taxi til lufthavnen, og denne gang går flyveturen hjem fra jeres rejse til Australien.

Dag 19
Hjemme igen

På snorkeleventyr i Great Barrier Reef, AustralienI lander i Danmark. Et eventyr er slut. Nye kan begynde.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Australien fra kænguruer til koraller
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.01.21 - 01.01.2260.000-64.00082.000-87.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Mulighed for afrejse fra Aalborg/Billund/Aarhus/Hamborg
  • Der er afrejse fra Danmark på tirsdage.
  • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg, se mere her

Extra info