Xl Bali Como Uma View From Yoga Studio
Ubud, Bali

COMO Uma

Moderne oase

COMO Uma er et moderne resort med et arkitekttegnet landskab af fine suiter og gårdhaver, der er rammet ind af grønne højdedrag, rismarker og jungle. Selvom alt ånder fred og idyl, er I kun et stenkast fra Ubuds mange kulturtilbud.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Lyse værelser i skandinavisk stil

De 46 værelser spænder fra suiter med balkon og udsigt over dalen til store pool villaer. Alle værelser er holdt i lyse farver og naturmaterialer og nærmest indrettet i en skandinavisk stil med fine balinesiske detaljer. Læg hertil fint anlagte havegange med frodig vegetation og slanke palmer, der fuldender billedet.

I er i gode hænder hos resortets opmærksomme personale, der gør en dyd ud af at levere en fantastisk service. Og børn er selvfølgelig mere end velkomne.

Kulinarisk karusseltur

Indonesien møder Italien på resortets to gourmetrestauranter. Glæd jer til Kemiri, hvor I kan smage et moderne asiatisk køkken under stråtaget og nyde haven med udsigt til en dam med klukkende vandfald. Er I mere til hjemmelavet pizza, slow cooking og gelato kan I søge mod Uma Cucina, der gør sig i et italiensk køkken med loungebar. Endelig serverer Shambala Cuisine økologiske snacks til de brødflove.

Como Uma skifter løbende deres ugentlige program, der omfatter gæsteoptrædener og traditionelle performances. Nyhavn Rejser anbefaler mandagens balinesiske barbecue med ”smoky cocktails” ved pool baren.

Gratis yoga, morgenvandring og Ubuds bedste shopping

Glæd jer til inkluderede yoga-timer samt guidede vandreture om morgenen i de smukke omgivelser. Shambhala Retreat tilbyder desuden en bred vifte af wellness- og spabehandlinger i en pavillon med udsigt over dalen. Hvis I da ikke vil benytte jer af fitnesscenteret eller svømme i den 25 m lange pool.

For de eventyrlystne er der mulighed for at leje moutainbike, besøge lokale templer med guide eller flyde ned af Ayung-floden på en rafting-ekspedition.

Mere lyst til at shoppe? Der er gratis shuttle service til Ubud med et hav af spisesteder og butikker.

Xl Bali Como Uma Shambhala Wellness Lounge
Xl Bali Como Uma Garden Pool Villa Entrance
Xl Bali Como Uma Garden Pool Villa Bedroom
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.