Xl Bali Hyatt Regency Bali Omang Omang Private Dining
Sanur, Bali

Hyatt Regency Bali

Tropisk have og ned til stranden

Hyatt Regency Bali er roligt beliggende og alligevel midt i det hele. Det resort er omgivet af en skøn tropisk have ud til stranden. Samtidig er I inden for gåafstand af butikker og dejlige restauranter i Sanur. 

Finurlige havegange

Resortet råder over imponerende 9 hektar tropisk have, som den anerkendte australske landskabsarkitekt Made Wijaya står bag. Han designede i sin tid også Naples Botanical Garden i Florida og har lavet bestillingsarbejde for kendisser som David Bowie og Francis Ford Coppola.

Xl Bali Hyatt Regency Bali Single Treatment Room Overlooking To The Garden
Xl Bali Hyatt Regency Bali Shankha Spa Pool With Ganesha Statue
Xl Bali Hyatt Regency Bali Bridge To Regency Club
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, sauna og fitnesscenter

Shankha Spa byder på en bred vifte af massage og spabehandlinger. Resortets fitness Center gør det desuden nemt at holde grundformen under ferien. I kan f.eks. genoplade batterierne i den tilknyttede sauna med dampbad og hænge ud i Juice Bar efter en god workout.  

Indonesisk og italiensk køkken

Hyatt har flere skønne restauranter. Prøv specialiteter fra Indonesien på Omang Omang, eller bestil en sprød pizza fra stenovn på restaurant Pizzaria ud til stranden. Om aftenen er det oplagt at sippe drinks til DJ-musikken på stranden eller måske en live koncert i den stemningsfulde Piano Lounge.

Nyistandsatte værelser og suiter

Selvom Hyatt er et stort hotel med 363 værelser betyder det ikke, at I bor på et upersonligt resort. Tværtimod. Hotellet genåbnede for nyligt efter en omfattende renovering og byder på pæne værelser med en god kombination af teaktræ og moderne design. Vælg mellem komfortable værelser på 34-39 m2 eller suiter på 54-75 m2 med udsigt til haven eller havet. Alle er udstyret med balkon eller terrasse med loungemøbler. 

Det er muligt at booke ’connecting rooms’ til familier.

Idyllisk sandstrand og 3 pools

Hyatt Regency Bali ligger idyllisk lige ud til en lang sandstrand. Vandet er rolig og børnevenligt. Det er ikke er tilladt at dyrke motoriseret vandsport foran stranden, så I kan nyde bølgernes blide skvulp uden forstyrrelser. 

Resortet har tre pools ud til stranden: En Lap Pool, et børnebassin samt en central pool omgivet af hængende bougainvillea og små broer. Her kan I også nyde en svømmetur gennem en tro kopi af 'elefantgrotten' Goa Gajah, et tempelkompleks nær Ubud.

Xl Bali Hyatt Regency Bali Catur Muka Statue
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.