XL Indonesia Komodo Resort Sea view
Seyabur Island, Indonesien

Komodo Resort

Skønne bungalows og snorkling direkte fra stranden

Komodo Resort ligger på naturskønne Seyabur Island lige på kanten af Komodo National Park. Glæd jer til et hyggeligt og naturtro resort med skønne bungalows, spa, restaurant, havkajakker, små både og dygtige guides - omkranset af kridhvide strande og fantastiske koralrev, der byder på noget af det bedste snorkling og dykning i Indonesien.

Bungalows, snorkling og dykning i Komodo National Park

Komodo-regionen er første og sidst kendt for at være hjemsted for verdens største øgleart, de formidable Komodovaraner, men området hører også til de bedste og mest intakte dykkersteder på jorden.

Dykkere og undervandsfotografer fra hele verden kommer til Komodo National Park for at opleve det enestående marineliv, men området byder også på skønne vandreture og afslapning i harmoni med naturens verden. Sådan et sted er Komodo Resort, der ligger i en fredfyldt bugt på naturskønne Seyabur Island – med 16 skønne bungalows, omkranset af hvide sandstrande, krystalklart vand og uberørte koralrev. Velkommen til et naturparadis af de helt sjældne.

XL Indonesia Komodo Resort Balcony sun loungers
XL Indonesia Komodo Resort Bungalow from outside
XL Indonesia Komodo Resort Sunset view
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant på stranden og solnedgang over Komodo

Komodo Resort har en hyggelig restaurant, der ligger helt ned på stranden med en åben bambuspavillon, hvor I kan nyde gode retter fra det indonesiske, italienske og internationale køkken – det hele er tilberedt med med friske produkter fra økologiske haver og daglige udvalg af dagens fangst direkte fra havet.  

På Komodo Dragon Beach Bar kan I nyde cocktails og eller et godt glas hvidvin, mens solen går ned bag Komodo Island. Enkelt, fredfyldt og helt perfekt.

Dykkercenter med ni både og kyndige guides

Komodo Resort har et PADI-certificerede dykkercenter, der tilbyder kurser på alle niveauer – for ikke at nævne snorkel- og dykkerudflugter med kyndige guides. Dykkecentret har i alt ni både, hvoraf de fem er specielt designet til snorkel- og dykkerture. Komodo Resort arrangerer også udflugter til Komodo National Park.

Bo på jeres egen båd

På Komodo Resort har I også mulighed for at drage ud på et skræddersyet, privat eventyr ombord det 35-meter lange skib Komodo Sea Dragon, hvor I nyder livet ombord jeres eget skib, mens I udforsker det enestående ørige omkring Komodo National Park. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Skønne bungalows med havudsigt

Komodo Resort har 16 skønne Seafront Deluxe Bungalows, der alle er bygget i naturmaterialer og teaktræ fra bæredygtige plantager. Resortets bungalows har plads til tre personer – de ligger alle fredfyldt med kridhvide strande og koralrev lige uden for døren, ligesom de alle har terrasser og badeværelser med varm og kold bruser.  

Derudover har Komodo Resort også en større Grand View villa på 40 m2 med dagligstue og store panoramavinduer, der åbner til en 18 m2 terrasse. Her er der også plads til tre personer, mens resortets Grand Beach villa med separat dagligstue og lounge har plads til fire personer.  

Alle værelseskategorierne har aircondition, badeværelse med varm bruser, minibar, Wi-Fi og terrasse med solsenge.  Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.  

Minimum tre dages ophold

Komodo Resort inviterer til ophold på minimum tre nætter for gæster i alle aldre.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Indonesien. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.